Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 423
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Здравейте габровки,
извинявайте, че нахлувам в темата ви, но смятам, че това е мястото, където ще получа най-качествена информация.
В края на седмицата ще пътуваме до Габрово. Моля ви, кажете от къде да мина (идваме откъм Сливен). И за Шипка и за Прохода на Републиката чух, че се ремонтират и са затворени Не знам кое от двете е актуално.

# 481
  • Габрово
Здравейте габровки,
извинявайте, че нахлувам в темата ви, но смятам, че това е мястото, където ще получа най-качествена информация.
В края на седмицата ще пътуваме до Габрово. Моля ви, кажете от къде да мина (идваме откъм Сливен). И за Шипка и за Прохода на Републиката чух, че се ремонтират и са затворени Не знам кое от двете е актуално.
Не съм чувала проходът Шипка да е затворен. Наистина ремонтират и полагат маркировка. От южната страна беше отбит през Бузлуджа, но това не е проблем. Още повече ако не сте минавали от там гледката на върха си заслужава.
Тези почивни дни на Етъра има празници - панаир на занаятите, фолклорни програми. Ако имате възможност може да отидете.

# 482
  • До Балкана
 Peace Не можах да се свържа с никой алерголог! Пенков явно наистина го няма! newsm78
Ежка, като се прибирам към Габрово минаваме през Прохода на Републиката - определено е по-спокойно, особено след като се отбие пътя от Вонеща вода.

# 483
Здравейте габровки,
Преди две седмици ходихме до паметника на Шипка пътят беше отбит през Бузлуджа.

# 484
Здравейте пак да питам нещичко - къде има магазин за био и здравословна храна - имаше до майчина грижа, но са го затворили - днес гледах?  Hug Hug Hug

# 485
Ежка, пътят през Прохода на Републиката е хубав и спокен има 2 варианта 1) да се отбиеш при Вонеща вода и да минеш през Трявна - плюсове по-кратък път, минуси - има лош път вътре в самта Вонеща вода и не особено хубав между Вонеща вода и Трявна, а пътя към Габрово през Трявна е сравнително добър, но тесен и със завои
2) да не се отклониш към Вонеща вода и да тръгнеш към Търново - минуси - малко по-дълъг маршрут, отбивката за Габрово е един малък знак има вероятност да се пропусне, но пък после пак можеш да се включиш в правилната посока; плюсове - по-бърз път, по мое мнение, лошия път е само 1 км, , който е самата отбивка докато не излезеш на главния път за Габрово
В интерс на истината имаше някакви знаци за ремонтни работи, но никъде не видях дейност, която да пречи на движението и да го затруднява. За Шипка не мога нищо да кажа.

stefinka има такъв на ул "Орловска", а по-точно еднопосочната между Енергото и новата полиция. По реда на магазини за дрехи, килими, евтини обувки, малко по-надолу галерия и след него този магазин. Там има и други неща, но има и здравословни храни.

# 486
Ежка, пътя е през връх Бузлуджа. От Казанлък се отделяте и има табели. Иначе пак си излизате горе на върха Шипка, но от пътя Бузлуджа.

Момичета, къде да поръчам торта? Мина Елит??? За утре вечер.

# 487
Ежка, пътя е през връх Бузлуджа. От Казанлък се отделяте и има табели. Иначе пак си излизате горе на върха Шипка, но от пътя Бузлуджа.

Момичета, къде да поръчам торта? Мина Елит??? За утре вечер.
Аз лично тортите на Мина Елит не ги харесвам напоследък ввземам все от Балкантурист. Peace На Стеан също ги харесвам ,но те все нямат ту това ту онова.

# 488
И аз предпочитам на Мечта 4 (тунела на х-л Балкан) имат и нова сладкарничка в центъра до тунела за пазара до бивсшия магазин Дима 4 на мястото на фотото.

# 489
  • Бургас
Благодаря на всички за отговорите  Hug

# 490
Момичета, да опресня малко темата. Искам да ви попитам от къде купихте обувчици, когато децата ви прохождаха. Четох доста из форума и за тези на Колев & Колев има доста добри отзиви. Има ли от къде да се намерят някъде в региона, например в Хипото в Търново. На нас ни е малко рано, но като питах педи за обувките, тя каза да съм мислела като му дойде времето. Явно не беше в кеф. Ще се посъветвам и с ортопед за по сигурно.

# 491
Привет!
Има ли майки с дечица, които ходят в Детска градина "Мечо Пух"?
Утре ни е първи ден там и малко се притеснявам  ooooh!    animal085

# 492
  • Габрово
Привет!
Има ли майки с дечица, които ходят в Детска градина "Мечо Пух"?
Утре ни е първи ден там и малко се притеснявам  ooooh!    animal085

Има, има  Grinning. Синът ми е от три години там и проблеми не съм имала, нито той. Само хубави неща мога да кажа. Няма да се притесняваш Wink.

# 493
И моя е в Мечо пух година и половина ходи и сутрин все плаче така и не свикна ( и най гадното че мн боледува).
  party023 Днес ставаме на 4 год.

# 494
zorryan честито  на рожденика, да расте здрав и щастлив bouquet

ledenata успешен старт  Hug

Общи условия

Активация на акаунт