Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 431
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета, да опресня малко темата. Искам да ви попитам от къде купихте обувчици, когато децата ви прохождаха. Четох доста из форума и за тези на Колев & Колев има доста добри отзиви. Има ли от къде да се намерят някъде в региона, например в Хипото в Търново. На нас ни е малко рано, но като питах педи за обувките, тя каза да съм мислела като му дойде времето. Явно не беше в кеф. Ще се посъветвам и с ортопед за по сигурно.
Използвала съм обувки за прохождане с ципче отдолу. Има ги в повечето детски магазини.

Честит рожден ден на малкия палавник!!!

# 496
zorryan честит рожденик да ти е жив и здрав и много щастливо детство
а ние днес имаме втора месечинка Grinning

# 497
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
И моя е в Мечо пух година и половина ходи и сутрин все плаче така и не свикна ( и най гадното че мн боледува).
  party023 Днес ставаме на 4 год.

zorryan

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО СЛЪНЦЕТО И МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ!

http://www.youtube.com/watch?v=KglYLooArFw

# 498
Zorryan да ви е жив и здрав рожденника  Hug Гале нацелувай Марти от нас. Ledena  Peace

# 499
  • У дома... някъде

Специално за момченцето на Zorryan!Да ви е жив и здрав,много да ви слушка и обича!

Ледената,стискам палци да свикнете бързо в градината! Peace
IceIceLady,купувала съм обувчици с ципче и вързанки на Колев§Колев от "Магазин за добри деца"(беше в Бонжура преди,а сега е изместен в сградата на "Дима 4").Доволна съм и лесно  се обуват в предвид дебеличките глезенчета на дечицата. Peace

# 500
Валериа, благодаря!

# 501
Момичета благодаря ви за хубавите пожелания. Да са ни здрави децата

# 502
Благодаря ви момичета за подкрепата   Heart Eyes
Честит празник на Христо на zorryan, с пожелание за щастливо детство и много усмивки  Hug

# 503
Момичета, повечето от вас са се сблъсквали с  подобни нередности:
http://gabrovo.bg/forum/e107_plugins/forum/forum_viewforum.php?2

# 504
Мима калина, за детските градини и парите на ръка ли става дума  Thinking .

# 505
на добър час на всички ученици Flowers Four Leaf Clover
учебната година да е пълна с много шестици

# 506
Здравейте габровски майчета. Извинявам се че нахлувам в темата ви но ме интересува къде и кога преглежда доктор Мустаков във вашия град. Искам да заведа малкия на преглед и разбрах че един път месечно е в Габрово. Ще съм ви много благодарна ако ми дадете информация. Хич не ми се ходи в Софията Cry

# 507
  EEeeeeeхооо, момичета, да ви се похваля. Моята щерка проходи  newsm30. ЗАпочва се вече спринтирането  Mr. Green .
Мамамими, съжалявам, но нямам нужната информация за този доктор .

# 508
 Ей kallii браво, браво на Румито, и здрави нерви на теб ти пожелавам  Hug, като и направиш "прощъпалник" да се похвалиш какво е  хванала момата  Flutter

Валерия как си, вижда ли се пола на бебчето вече? Wink

аз също нямам информация за този доктор..

приятни почивни дни..

# 509
Kallii smile3501 smile3501 Да ти е жива и здрава госпожицата,а на теб много търпение. Peace

Общи условия

Активация на акаунт