Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 179
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • В.Търново
Здравейте,габровки Simple Smile Искам да ви попитам за работното време на зоологическата градина и планетариума и по-специално през уикенда.Надявам се да работят в неделя,за да си направим разходка до там .Предварително благодаря за отговорите Simple Smile

# 421
goldi81   и други лекари издават болнични,но става със заплащане.Чувала съм ,че варират между 15-30  лева. Peace

# 422
Сигурно сме се засекли в болницата.

# 423
Относно болничните без престой в болницата-в първа поликлиника имаше една лекарка,но вече не си спомням името(мисля,че там е само един гинеколог).Но да предупредя,че за цялата ми бременност не ме е гледала нито веднъж на видеозон,казвам го,за да няма разочаровани ако им се случи същото.Мисля,че тя е на ясно защо пациентките и са избрали точно нея WinkХодех допълнително на частни прегледи,а при нея само за болнични и ме теглеха.

# 424
goldi81   и други лекари издават болнични,но става със заплащане.Чувала съм ,че варират между 15-30  лева. Peace

Заплащането не е проблем, стига да не се налага да лежи в болницата. Може ли да ми кажеш кои са другите лекари и да отиде при някой от тях

# 425

Заплащането не е проблем, стига да не се налага да лежи в болницата. Може ли да ми кажеш кои са другите лекари и да отиде при някой от тях
Твоята приятелка ако е записана при Ангелоов той трябва да я препрати с нещо като направление за комисия.Иначе  знам ,че има комисии в 1 поликлиника,Апогея и Консултативна поликлиника. Peace

# 426
Аз ходих на такава комисия в Апогей. Д-р Анчева ми изготви документите, занесох ги в Апогей 1 ден преди да се събере комисията и на следващия ден следобяд отидох да си взема готовия болничен. Не съм плащала нищо, но това беше преди повече от 3 години.

# 427
  • Ловеч
Здравейте, извинявам се, че ви се бутам в темата... имам едно запитване ( малко глупаво )

Преди време идвахме на Габрово в новият мол ... харесах си една рокличка с Мерилин, но така и не я взех за, което съжелявам.

Та, магазинчето беше малко... въпроса ми е дали ги има още?

Естествено питам, ако някоя мама е ходила скоро и случааааааайно ги е видяла. Намираха се, като влезеш магазина отдясно. Цената беше около 30 лв.

Отново се извинявам за глупостите, който ви питам, но сега нямам възможност да дойда до там само заради роклята.

# 428
  • Габрово
Здравейте,габровки Simple Smile Искам да ви попитам за работното време на зоологическата градина и планетариума и по-специално през уикенда.Надявам се да работят в неделя,за да си направим разходка до там .Предварително благодаря за отговорите Simple Smile
Ето информация за планетариума: http://www.planetarium-gb.hit.bg/planetarium/planet.html
И ние все се каним да отидем, но не ни остава време.
Зоологическата градина мисля, че работи събота и неделя, без прекъсване. Не ни се е случвало да отидем и да е затворено.

# 429
Ентусиазираният доброволчески екип, организиращ Световната седмица на кърменето в Габрово, има ГОЛЯМА нужда от помощ.
Апелираме към всяка майка покрепяща къменето и желаеща да дойде да даде една гърда-помощ на събитието.
Пишете тук или на ЛС.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 16:13 от J.U_L.Y

# 430
  • В.Търново
Ето информация за планетариума: http://www.planetarium-gb.hit.bg/planetarium/planet.html
И ние все се каним да отидем, но не ни остава време.
Зоологическата градина мисля, че работи събота и неделя, без прекъсване. Не ни се е случвало да отидем и да е затворено.
Благодаря за инфото   bouquet

# 431
Я да видим, дали някой ще се познае на снимката Simple Smile - Ла Лече Лига в Областната болница

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=570720

# 432
И още нещо интересно Simple Smile

Община Габрово обявява конкурс за снимка на тема:

„Габрово – познато и непознато”

Конкурсът е част от мероприятията, посветени на 150-годишнината от обявяването на Габрово за град. 

Целта му е да разкрие потенциала от забележителности в региона, да провокира не само нетрадиционния поглед към тях, но и търсенето на нови, интересни и непопуляризирани в публичното пространство места и теми.....

http://www.gabrovo.bg/index.php?c=38&i=602

# 433
Здравейте, нахлувам в темата с един кулинарен вьпрос. Моля ви помагайте!

Минахме през Габрово и спряхме в един ресторант. Не помня името, но се намира или в центьра и или до центьра, точно до реката. Порьчах си една салата, която страшно ми хареса, но не си спомням всичките продукти. Казва се "цариградско мезе" и беше с печен патладжан, сирене, изцедено кисело мляко........ Много ми хареса и се опитах да я направя, но май пропускам нещо и не ми се получи точно сьщата.

Ако някой е бил в този ресторант и се сеща или знае как се прави, моля да сподели. Благодаря ви предварително.

# 434
момичета, явно е периода на въпросите?

да ми препоръчате някой детски стоматолог  от който сте доволни?
благодаря ви предварително..

Общи условия

Активация на акаунт