Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 173
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте мили майчета  Heart Eyes,

Искам да кажа на всички настоящи и бъдещи кърмещи мами, че в неделя от 10,30 ч. на Градище ще се проведе среща по случай седмицата на кърменето, организирана от Ла Лече Лига България. Можете да се онформирате по-подробно тук: 
http://lalechebg.com/2010/07/wbw2010/  и тук: http://lalechebg.com/wp/wp-content/uploads/2010/07/ССК-2010-Само-10-стъпки.pdf
Надявам се срещата да бъде полезна и интересна  Peace. Хубав ден от мен   bouquet!

# 406
Здравейте, момичета, искам да ви попитам за добра козметичка в Габрово. Нещо моята взе да се излага.  Whistling Също и какви процедури и на какви цени предлага. Мерси предварително.   Hug

# 407
Срещата на Градище ще е на 07.08, няма да е тази неделя Simple Smile

# 408
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Очаквайте и поканата!!!!

# 409
Срещата на Градище ще е на 07.08, няма да е тази неделя Simple Smile

Откъде знаеш за тази промяна ?

# 410
ani_78, понеже помагам за организацията Simple Smile

# 411
J.Y  L.U.  искам да те попитам  ЛЛ имат ли някакво  седалище в Габрово.

# 412
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Благодаря на всички, които помагат усилено за отбелязването на Световната седмица на кърменето в Габрово. Срещата наистина е на 07. август, днес ще бъде качена  и официалната покана.

bouquet

# 413
zyzi2, точно седалище няма, но ако имаш нещо, което те интересува винаги може да попиташ deni_k, тя е ЛЛЛ помощник за кърмене  Hug

# 414
  • В подножието на планината
  Здравейте момичета,
 някои от вас сигурно ме помнят - преди да се преместя в Гърция , пишех и тук .  Имам нужда от малко информация - относно издаването на документи за самоличност. Предстои ми смяна на лична карта , през следващата седмица , когато ще се прибера в Габрово  и ме интересува как стоят нещата - има ли много чакащи на гишетата , със предварително записване ли става ? Приемат ли  се бързи поръчки и колко време отнема , издаването на документа ? Благодаря ви , предварително!

# 415
  Здравейте момичета,
 някои от вас сигурно ме помнят - преди да се преместя в Гърция , пишех и тук .  Имам нужда от малко информация - относно издаването на документи за самоличност. Предстои ми смяна на лична карта , през следващата седмица , когато ще се прибера в Габрово  и ме интересува как стоят нещата - има ли много чакащи на гишетата , със предварително записване ли става ? Приемат ли  се бързи поръчки и колко време отнема , издаването на документа ? Благодаря ви , предварително!
Здравей, ходих преди 2 седмици да си подавам заявлението за документи, имаше двама души преди мен. Няма записване- отиваш, попълваш, плащаш , снимат те и си заминаваш. Моята поръчка я пуснах обикновена. мога да те посъветвам да отидеш следобед, сутрин има повече хора! Peace Дано съм ти била полезна!

# 416
Ето я обещанта официална покана, но поради обективни обстоятелства (изискваните размери за снимки) важна част от не я не се вижда. За това тексът под дръвчето гласи:

Заповядайте на:

Вечното дерби „Кърменал” срещу „Млечестър Гърдейтед” и станете част от дрийм тийм-а на татковците, подкрепящи кърменето (приготвили сме им и по бира Simple Smile ).

Сладки приказки на тема кърмене. Ще си имаме и истински Ла Лече Лига помощник, както и няколко доброволци с дооооста дълъг стаж в областта.

И всичко това в непрекъснат пикник! Носете си постелки и нещо здравословно за хапване – без коварните „Е”-та в него и подходящо за кърмачки.

Майки, татковци, дядовци и батковци, внучета и кучета – всички са поканени!

# 417
  • В подножието на планината
  Много благодаря , PEPANP ! Hug
  Какъв късмет , че съм от провинцията и ще си спестя чакането ! Laughing

# 418
Здравейте момичета, моя приятелка е бременна и иска да излезе веднага в болничен, но аз бях на консултация при д-р Ангелов, и за всеки болничен, който ми даваше трябваше 3 дни да лежа в болницата, а момичето не иска да лежи в болницата. Казаха ми, че д-р Михова издава без да кара бременната да лежи в болницата, може ли някоя от вас, ако знае дали е така да ми каже. Благодаря ви предварително

# 419
goldi81 така е аз бях при Михова влизаш първия път и след това с комисия

Общи условия

Активация на акаунт