Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 170
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
missing, в спортната зала мисля че има мрежи. Плаща се на час, незнам дали могат да се запазват.

# 391
  • Габрово
Да де, това имах предвид, нещо на час Simple Smile И аз мислех за там, ама..  newsm78
Мерси Simple Smile

# 392
Момичета, кърмаческите блузи ще са при мен утре.

# 393
 Честита рожба  на Галя 76, да е здраво, щастливо и обичано дете, да носи радост на своите родители   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
J.U_L.Y , сумер за новината, трябва да се разберем , къде ще ти е удобно да се видим, за да ги вземем  Peace  .

# 394
здравейте момичета,благодаря за честитките,може да ме промените на първа страница на 13.07 се роди мартин 2.700кг. и 49 см.раждането мина нормално и двамата сме добре и вече сме си в къщи  Hug Hug Hugна всички

# 395
Честита рожба Галя . Да сте живи и здрави и двамата. Марти да расте здраво, весело и палаво дете Simple Smile   bouquet

# 396
  • У дома... някъде
Галя76,да ви е живо и здраво детенцето и баткото!Хубаво име сте си избрали! Hug

# 397
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честита радост Галя!

# 398
галя честитооо, да ти е живо и здраво синчето bouquet и на каква хубава дата се е появил, много късмет да му носи  и батко си да радва Hug

# 399
благодаря момичета Hug Hug Hug

# 400
честит имен ден на всички празнуващи

# 401
  • Габрово
Момичета, които ходят при д-р Митев - АГ, каква е таксата му за платен прием в момента? Мерси  Simple Smile.

# 402
ivap - 30 лв е таксата Simple Smile Само за преглед.

# 403
  • Габрово
ivap - 30 лв е таксата Simple Smile Само за преглед.

Мерси  Simple Smile

# 404
Привет!
Момичета, реших да питам и тук, тъй като прегледах обявите, но не открих нужната ми информация-  търся жена за гледане на дете- момче на 1г.10 м. Моля ако някой има информация/данни за контакт/ да ми пише на ЛС. Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт