Смесител за кухня с изтеглящ се душ?

• 5 789
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте. Тъй като ми предстой закупуване на смесител за кухня и напоследък все по-навлизат смесителите за кухня с изтеглящ се душ искам да попитам тези, които вече имат такъв дали са доволни. Харесах една такава смесителна батерия на Тека, но се колебая дали е практично. Притеснявам се след някоя година да не започне душа да не се прибира или маркуча да стене мухъл от конденза, който неминуемо ще се появи като се пуска само студена вода. Този маркуч на душа къде се намира, защото капките от конденза трябва да се стичат някъде. Моля някой който вече ползва да се включи с отзиви.

# 1
  • София
Маркучът стои в шкафа под мивката. Аз повече от 6-7 пъти обаче не съм ползвала функцията душ на кухненската мивка. Проблемът ми е, че шкафа под мивката е натъпкан с всякакви тенджери, тигани и т.н. и дефакто маркучът е притиснат - извадя ли го, няма вмъкване обратно. Иначе би било удобно например да сипя вода в тенджера, без да я слагам в мивката.  Peace
ПП Не съм забелязвала да има мухъл, но аз в кухнята ползвам топла вода.

# 2
Аз също ползвам 2 броя такива смесители, но са на Видима. Много съм доволна, защото си изплаквам хубаво цялата мивка като извадя душчето, отделно по-голяма тенджера, когато ми трябва да изплакна я поставям в мивката и минавам с душчето отвсякъде и т.н.

# 3
Ползвам такъв от три години. Бях избрала на Тека, но ми попадна промоция на Пирамис и взех такъв.
Доволна съм. Сега сигурно ще правя нова кухня, в нов апартамент и пак ще сложа такъв. Няма проблем с прибирането, няма мухъл.

# 4
Благодаря Ви много за отговорите. Надявам се да се включат и други.

# 5
  • София
Моята батерия е на стената с чупещо се рамо .Китайска.Има 2 функции душ и нормално течене на водата.

# 6
  • София
Ние сме с такъв смесител на Тека, много съм доволна. Ползвам го всеки ден от около година и половина. Мивката ми е много голяма и дълбока и не знам какво щях да правя без него. Не се образува конденз. Препоръчвам го, макар че впечатленията ми са за сравнително кратък период от време.

# 7
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
 и аз ще споделя-имам такъв душ от 5 години вече - с 2 функции душ и нормално течащ . Много съм доволна - и си го ползвам редовно. Нямам проблеми с маркуча, седи под мивката и не съм забелязала за конденза за който казваш-не е мухлясъл и няма никакви нарушения по него

# 8
Нищо не тече, 2 пъти сме сменяли гумички . В интерес на истината почти не го ползвам душа , но и мивката ми е  малка . Основно е удобно за миене на плодове .

# 9
И аз съм доста доволна от този тип смесители и нямам проблеми с конденз и мухъл - около 5 години здраво експлоатирам такъв на Видима (а приятели имат на Пирамис, техния душ не е чак толкова използван, но също нямат оплаквания). Дори и не с функцията душ, издърпващия се накрайник ми е много полезен на мен - за пълнене на кани, тенджери и др. без да ги държа в ръце, за измиване на мивката, на голямата тава от фурната също...за пълнене ваната на бебето понякога Simple Smile Не съжалявам, че го избрах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт