Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните проблеми, свързани с фирма Солид 55?
Какви са впечатленията на клиентите от качеството на вратите на Solid 55?
Какви са отзивите на клиентите за монтажа на врати от Solid 55?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните проблеми, свързани с фирма Солид 55?
Фирма Солид 55 е изправена пред критики за непрофесионализъм и липса на коректност, особено в спазването на сроковете за монтаж и изработка на вратите. Много клиенти съобщават, че имат проблеми с комуникацията, тъй като не получават актуализации за състоянието на поръчките си и често трябва сами да търсят информация. Освен това има случаи на неправилно взети размери, некадърни монтажи и дефекти на самите продукти.
-
Какви са впечатленията на клиентите от качеството на вратите на Solid 55?
Въпреки че вратите на Solid 55 често се хвалят със своя красив дизайн и иновативни решения, много клиенти изразяват разочарование от качеството на изработка и монтаж. Често срещани оплаквания включват криви врати, проблеми с боята и неправилно поставени первази. Освен това клиентите смятат, че цените не са оправдани предвид качеството, което получават, което води до цялостно недоволство.
-
Какви са отзивите на клиентите за монтажа на врати от Solid 55?
Клиентите препоръчват да се избягва поръчването на врати от Solid 55. Много от тях съветват бъдещите клиенти да се информират за сроковете за монтаж предварително и да предпочитат други доставчици, които имат по-добра репутация и по-добро отношение към клиентите. Освен това, е важно да се проверят десетки мнения за фирмата преди да вземете окончателно решение.
-
Какви са проблемите с комуникацията с компанията?
-
Какви са оплакванията на клиентите относно закъсненията при монтажа?
. Трябва да ми монтират входна врата според договора от 27.10 до 02.11. Днес звъннах да питам кога ще идват и се оказа , че вратата е готова но кога ще дойдат не се знае. Само че другата седмица идват майсторите да ми правят инсталациите и питах девойката от Солид кой ще изпратят да ми пази материалите и оборудването. 
и сега трябва да избера Т40 т.е +150лв. Пиши да знаем струва ли си
. Много съм доволна от монтажа, не закъсняха за часа даже подраниха и за 2 часа бяха готови. Обясниха ми как се програмират картите и как функционира GSM модула. Сега чета инструкциите, че информацията ми дойде малко в повече.