Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 424
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
deni_k  радвам се за вас,но нетрябваше ли госпожите да ни уведомят се питам?Питах няколко майки дали са виждали такъв знак и те ми отговориха отрицателно все пак може ни всички да са го видяли!Нали?Но важното е че вие сте добре!Весели празници на всички!Много усмивки и положителни емоцииииииииииииииии!!!!!!!!!! Simple Smile Joy
Ами и аз за това се размрънках. В крайна сметка няма скрито покрито- нека всички знаят, че е имало салмонела. А пък от ХЕИ такива обвинения към семейството ни имаше, че и там 2 скандала спретнах. Накрая майка ми взе да се занимава с тях, защото не мога да си простя отношението им към мен и мъжа ми. Но мина и замина.

# 616
  • гр Габрово
В детска ясла Славеиче/на Колелото/,също има болни дечица от салмонела.Групата на моят син има две болни деца.

# 617
  • София
Да и ние сме в Славейче и имаме 1 болно детенце в групата,  сега ще изследват всички дечица- дано да няма и други болни  Confused

Весели празници!

# 618

ВЕСЕЛА  КОЛЕДА!!!

Ако бъдем хора, вместо победители,
Ако бъдем честни, вместо безразлични,
ако сме толкова сърдечни, колкото интелигентни,
ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения,
ако бъдем щастливи, вместо прави,
то може би сме добри християни.
Поздравяваме Ви с настъпващите Коледни и новогодишни празници!
Разтоварете сърцата си от всичко останало, освен от прошката и добротата.

# 619
 Честита Коледа , момичета, бъдете здрави, щастливи и обичани  Heart Eyes
 Любопитно ми е как се контролира храната в градините, защото имам чувство , че  не е качествено. В нашата група, майка , която решила да си вземе детето сутринта от градина та, случайно попада на закуската , която ядът, сурова баница . На родителската среща се постави  въпроса  как се допускат такива храни, отговора е бил" Печките не работели" , ами за бога,като не работят , да им намажат някоя филийка на децата. Следва моето притеснение, какво въобще става в тези градини  Rolling Eyes

# 620
Да ви поканя на една изложба  Grinning

Във вторник, 28 декември, в 11 часа, в МОЛ Габрово ще се открие една много нежна фотоизложба - на деца, заченати ин витро.
Фотограф е Калина Арсова.
Снимките се продават, а събраните средства ще  бъдат предоставени за лечение на двойки с репродуктивни проблеми.

линкче - http://www.gabrovo.bg/index.php?c=38&i=806   

# 621
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честита Коледа , момичета, бъдете здрави, щастливи и обичани  Heart Eyes
 Любопитно ми е как се контролира храната в градините, защото имам чувство , че  не е качествено. В нашата група, майка , която решила да си вземе детето сутринта от градина та, случайно попада на закуската , която ядът, сурова баница . На родителската среща се постави  въпроса  как се допускат такива храни, отговора е бил" Печките не работели" , ами за бога,като не работят , да им намажат някоя филийка на децата. Следва моето притеснение, какво въобще става в тези градини  Rolling Eyes
За съжаление това е частен проблем в случая. Но си много права за това, че щом нещо не работи, не е е добре да се дава сурова баница на децата. Особено както в момента има салмонела.
Според мен ХЕИ не си върши работата достатъчно качествено. В момента треперят от страх да не стане епидемия в града от салмонела и само се вайкат как ще ги спрягат по вестниците.

При такива случки, моля ви алармирайте ги....

# 622
За съжаление това е частен проблем в случая. Но си много права за това, че щом нещо не работи, не е е добре да се дава сурова баница на децата. Особено както в момента има салмонела.
Според мен ХЕИ не си върши работата достатъчно качествено. В момента треперят от страх да не стане епидемия в града от салмонела и само се вайкат как ще ги спрягат по вестниците.

При такива случки, моля ви алармирайте ги....
Aко бях аз видяла тази закуска, щеше да стане голяма шумотевица, но факт, че се зададе въпроса чак на родителската среща. Моя син от малък яде всичко, напоследък ми отказва любимите си храни, вчера реших да настоя да опита яденето, и знаете ли какво ми каза, че мислел, че ще е като в градината, за това не го иска, но било много вкусно на мама . Преди месец, Васко си тръгва от градината с болки в корема, вечерта два пъти с разстроен корем, реших ,че е вирус и го задържах у дома, на следващия ден нищо му няма и щеше да изяде света, и най интересното , че  навън срещнахме още 5 деца от неговата група със същите симптоми. На какво ви навежда всичко това, не се знае с какво са ги хранели. Един стомашно чревен вирус трае поне 2-3 дни, с отпадналост , а нашите им няма нищо на втория ден .

# 623
Много е странно това, че точно сега плъзна салмонелата. Зиманата не е сезона на тази болест, а лятото когато яйцата и месото, от където обикновено тръгва проблема лесно се развалят. Къде е проблемът?

# 624
Привет! Искам да попитам - Къде в Габрово има магазин за бъдещи мами? Нещо доста ми отесняха панталонките и искам да си взема по свободни. Simple Smile Благодаря ви предварително.

# 625
Искам да пожелая на всички весело посрещане на Новата 2011година и много здраве и късмет на вас и вашите семейства.

# 626
Честита Нова Година!
Много здраве и сбъднати мечти!

# 627
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ЗДРАВЕ НА ВАС И ВСИЧКИ ОКОЛО ВАС КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ santa2 santa2 santa2

# 628
  • У дома... някъде
Честита нова година!Нека щастието,здравето и късмета вървят ръка за ръка с всички нас!

# 629

Общи условия

Активация на акаунт