Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 429
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
със две ръце за Жапунова и най хубавото при нея е че не се прави на супер доктор и незаменим,

# 601
  • Габрово
Момичета, някоя от вас знае ли къде в Габрово предлагат боядисване на дрехи ... купих си един панталон и още след първото пране се появиха едни бели линии, които седят като изтрито.  Confused Много ме е яд, слагала съм го 2 пъти, а сега трябва или да го боядисам (и то не е сигурно че ще се оправи де) или да го изхвърля. Close  Знам един магазин, където продават бои за дрехи но не съм сигурна сама дали ще се справя, а и ми е малко спешничко. Моля ако някой има информация да помага. Confused
Благодаря предварително! Hug

# 602
А боя за текстил ако ми каже някъде някой дали се продава или ателие някакво?

stefinka , носила съм да ми боядисват дрехи на пазаря. Сградата на банята, продължаваш покрай входа и и насреща има къща, в която приемат за текстилно боядисване. Значи не продължаваш към НОИ , а така че главния вход / на банята/ да ти остане от дясно и ще питаш коя точно е къщата. И аз с питане я намерих. И съм доволна. Аз май не можах да обясня добре, но ако не си разбрала пиши ми на лични и дано тогава да успея.  Hug
Ето това е отговора, който получих, когато питах преди в темата, ходих и съм много доволна  Hug Hug Hug
А я кажи къде е този магазин, където има бои?   bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug

# 603
  • Габрово
Благодаря ти, stefinka!  Hug
Магазинчето за бои е с/у офиса на Виваком (бившият спортен магазин), някъде около магазин Адел. Дано е там още де, че аз съм ходила преди една година, боите са от Германия и уж качествени, но не съм ги пробвала и нe мога да изкажа мнение.

Магазинчето е преместено в мола на майчина грижа, боите са в магазина на Офис 1.

Сега си взех боя и пуснах пералнята да се боядисва, по-късно ще кажа какъв е резултата. Simple Smile А тая къща дето е на пазара не работи, ще приемат поръчки чак на пролет.

Боите са добри, доволна съм!  newsm10

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 19:30 от mavi

# 604
  • Габрово
Някой да знае в  коя  друга детска градина е открита салмонела??????????????? Shocked

# 605
Някой да знае в  коя  друга детска градина е открита салмонела??????????????? Shocked

а вие в коя сте?

# 606
Информацията ми не е официална и гласи, че освен в " Слънце - 1", салмонелоза  е открита поне в още две детски градини, едната от които е " Явор". Пак повтарям, информацията ми не е официална, така че не изпадайте в паника.

# 607
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
За ЦДГ "Явор" потвърждавам- моето дете беше болно, изкарахме курс антибиотик, сега чакаме изследвания.

# 608
  • У дома... някъде
Оо,така ли....аз се чудя защо сутринта мъжа ми като е завел дребната на детска и имало някаква сестра и чакала да ги преглежда с маска  newsm78Може и за това да е била там....

# 609
  • Габрово
Да в ЯВОР ние сме там !Питам защо никой не ни уведоми нас родителите!!!!!!!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 610
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Аз лично повдигнах този въпрос в ХЕИ. Оттам ми казаха, че в групата на Гого е поставен знак, че са под карантина.
За успокоение да поясня- Гого даде отрицателен тест след проведено лечени с антибиотик и се води здрав. Ще ходи на градина обаче след празниците.

# 611
Добро утро искам да попитам някой записвал ли е детето се за Дядо коледа в Мола има ли такса и каква знаете ли?

# 612
  • Габрово
deni_k  радвам се за вас,но нетрябваше ли госпожите да ни уведомят се питам?Питах няколко майки дали са виждали такъв знак и те ми отговориха отрицателно все пак може ни всички да са го видяли!Нали?Но важното е че вие сте добре!Весели празници на всички!Много усмивки и положителни емоцииииииииииииииии!!!!!!!!!! Simple Smile Joy

# 613
  • У дома... някъде
Добро утро искам да попитам някой записвал ли е детето се за Дядо коледа в Мола има ли такса и каква знаете ли?
В Тера мол сме записани за утре-23.12 и всичко е абсолютно безплатно!!! Peace
Трябва само да оставиш подаръка за детенцето предварително днес или утре в някой от офисите на последния етаж,питай охраната ако не знаеш къде са да те упъти.Тържеството е от 18.30 часа и ще бъде с водеща,игри,награди от спонсорите и ще бъде весело..... Heart Eyes Laughing
Иначе има на 24.12 но сутринта от 10.30 часа и само ще бъде с дядо Коледа.

# 614
Благодаря много. И весели празници на всички Ви.

Общи условия

Активация на акаунт