Отговори
# 570
Благодаря, Джиджибиджи, приятен ден и на теб! Hug

# 571
Привет, дами  Simple Smile

Бързо оздравяване на Дени  Flowers Four Leaf Clover

Ние тези дни сме от софра на софра, както писах във ФФ - аман от празници  Crazy

Катето разбира се ги игнорира всичките, но поне вкъщи на столчето и с детско, се прежалва да хапне.
От вчера почна да казва "благодаря ти", ама винаги добавя и "тати", на който и да го казва  Joy

Преди обяд ще ходим към зоологическата, ако има и други, запътили се натам, да се обозначат бързо  Simple Smile

Хубав ден и от нас  Hug

П.П. Катето около 50% от случаите пита на гърне или седалка, но рядко си казва още. "Голямата" работа е почти винаги в гърнето, но тя почна по-рядко да ака, тъй че е лесно уловимо.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 08:59 от Гнидка

# 572
НБМ, дано Дени се оправя по-бързо. Иначе Дуци е права че вентолина не трябва да се спира, особено като детето няма странични ефекти. По-добре с него, отколкото антибиотик.

Сами го къпем всеки ден, но само с водичка. Много обича да си играе във водата и не го лишаваме от това удоволствие. Само ръцете и краката мием със сапун. Косата му обливам също, да отмия праха най-вече. В неделя мием косата с шампоан и тялото с бебешки душ гел. Никак не обича обаче да му се полива цялата глава през лицето. Дени, ако миеш Сами внимателно, когато главата му е назад и без да мокриш лицето, пак ли се плаши?

По въпроса с гърнето сме зле, но и не го слагаме на него. Той предпочита бебешката седалка на тоалетната. Там е доволен и седи, понеже вижда че и ние така правим. Понякога казва като му се ходи по нужда, но повечето пъти ни лъже или казва след като е свършил работата в гащите  Tired Все пак не се отказваме да го насърчаваме и той знае че като не пишка и ака в гащите, а на правилното място е хубаво. Надявам се скоро да дойде момента в който ще си казва както трябва и да махнем най-после памперсите.

# 573
Косата му обливам също, да отмия праха най-вече. В неделя мием косата с шампоан и тялото с бебешки душ гел.

Знам, че не е хубаво да се мие косата само с вода. Омазнява се по този начин. Ако се мокри то по-добре вече да се измие изцяло. В нашето семейство всички си мием косите два пъти на седмица. През другото време не я мокрим изобщо (доколкото е възможно). Симона я къпем един път на два-три дни, като редуваме косата през път. Все още мием на мивката дупето всеки път, така, че невиждам смисъл от ежедневно къпане.

Мине не мине, гърнето е на мода. Пак ще кажа, че с гърнето сме до никъде, но това хич не ме притеснява. Искам да махна памперсите, но когато-тогава.

НБМ, искренно се надявам Дени да оздравее и този път да е трайно. Оставам с впечатлението, че е в няква много лоша серия. Още от Август месец с дрисъка, все туку чета, че е болничък. Колко месеца вече минаха... Praynig

# 574
Аеля, аз заповам с ръка да му мокря косата лекичко, по малко. В момента, в който усети, че изобщо я докосвам и ревва. После следва едно светкавично миене, съпроводено от рев. На този етап никак не минава спокойно. Confused

# 575
  • Sofia
Благодаря ви, Дени е всъщност доста по-добре, днес не съм го чула да кашля изобщо.
Все пак по препоръка на лекарката ще си го задържа вкъщи за още 2 седмици. Времето става все по-хубаво, така че на чист въздух мисля, че ще се оправи скоро.

Оле, последните два месеца изкара повече вирусчета, иначе чак често много да боледува не ми се струва сякаш newsm78 Такъв е сезона, ние вкъщи май всички караме по едно и също време. Кашлицата всички я минахме, даже и бабата.
От яслата си влачи също сополки, то е ясно, бяхме подготвени.

# 576
  • София
Привет и от нас.
Имам един въпрос, днес се нулират изцяло класиранията за детските ясли и градини и утре е новото класиране. Гледам, че е от 12 часа и ще се строявам на обяд пред компа, но искам да знам, а никъде не пише, дали пак ще се взима в предвид първите записани или това отпадна за тази година. Още си спомням лудницата преди три години за племеницата ми, объркването и блокирането на системата им и се надявам нещата да са се подобрили, но с тази липса на места ме съмнява.

# 577
  • София
ине, това сигурно ли е?

# 578
  • София
Така пишеше. За да почнат с равен шанс децата и да отпаднат тези които не кандидатстват вече, но и аз не съм много наясно

# 579
  • София
ама къде го пише това?
извинявам се на другите за спама.  Blush

в сайта на градините в "новини" няма нищо такова. последно има "новина" от 27.02 т.е. вчера за увеличение на места в някои градина, ама става дума за 2-3 места и то големите набори.

# 580
Аз не мисля, че е спам, повечето живо ни интересува Simple Smile

Да споделя и с вас, че е много хубаво човек да си има куче. Изобщо не ми тежат задълженията за него, дали едно, две, три или повече деца е все тая, лудницата е на макс Crazy 
А Кари е толкова благодарна и любвеобилна Heart Eyes

# 581
  • Бургас
Тази вечер Лорка пак много рева в банята.  Rolling Eyes Изпружва се, вкопчена в мен и не дава да я топна във ваната. Зора беше докато й намокря дупето и я сложа вътре, после почна да пляска и да мокри, и да пищи от кеф. Съответно като я извадих, рева пак като магаре. Голям цирк е това къпане, ние също я къпем 2 пъти в седмицата. Иначе всяка вечер на чешмата - лице, ръце, дупе, крака. Зъбите забравих, нали е фенка на четката, след миенето продължава да я дъвче.  hahaha

Екшън е при вас в София това класиране. Добре, че тук нещата са по-спокойни.  Thinking

# 582
  • София
Моля ако знаете нещо повече за градините да споделите и тук  Peace Какво нулиране пък сега ?! Какво всъщност трябва да правим. Наново да кандидатстваме ли ?!

# 583
А сега за ясли ли се кандидатства, или за градини?
В смисъл, ако го пусна мой Николчо в системата сега, кандидатствам по презумпция за ясла ли? Мен това не ме устройва, че нали няма ваксини и в държавна ясла няма смисъл да го пращам, дори да го пусне системата...
Джули, ти си много светната, моля, разясни отново на незнаещите!   bouquet

# 584
  • София
евридика, не можеш да кандидатстваш отсега за детска градина. лично им бях пуснала писмо с молба да ми кажат след като нямам шанс за ясла така или иначе как да кандидатствам от сега за детска градина за яна, та поне там да имам шанс и ми казаха, че докато не навърши необходимата възраст от 3г не може да канд. за ДГ, а само за ясли и ОДЗ.  Peace

Ине, моля те, дай инфо за това, което каза.

Общи условия

Активация на акаунт