Отговори
# 660
Всичко се правело да изглежда идеално в очите на родителите - меню, обстановка, усмивки на персонала, всичко. И като се затворят вратите ситуацията е съвсем различна.

И мен това ме притеснява защото децата са много малки за да си казват всичко. Поне Мартин използва само отделни думички. В градината поне ще можем да ги разпитваме, макар че едва ли всичко, което казват ще е истина. Ивелина като беше малка доста неща си измисляше.

# 661
И аз съм чувала не добри отзиви за ЧДГ, затова ще дам Бобо на 3г  Wink Тогава ще може да си казва, но това не значи, че ще съм безучастна към случващото се  с него.  За мен е неприемливо само да плащаш, а де не проявяваш интерес към живота на детето си. Ние също не сме цъфнали и вързали, но ще се лишим от някой неща, за сметка на градината  Confused Смятам, че първите 7г, са най-важни за да се постави стабилна основа . Много ме радва и факта, че няма проблем с оставането на родител по време на адаптацията. Гнидка, ще чакам отзиви  Simple Smile

ДБ, честита годишнина   bouquet Много лИбоф ви желая  Mr. Green

Евридика, ще гледам Simple Smile

# 662
МОЛЯ,  ПИШЕТЕ ДАЛИ ПРЕДПОЧИТАТЕ 7-МИ ИЛИ 20-ТИ ЗА БЕБЕШКАТА СРЕЩА!   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=472225.msg14364856#new

# 663
Ха, боза с вафла...Днес Сами имаше от яслата филия с кренвирш и кисела краставица! Sick

bouquet Джиджи, много любов, семейно щастие и мил съпруг още цял век!

# 664
пак по-бива, при нас варианта е филия с топено сирене и кренвирш  Crazy

# 665
Като чета какво ядат децата ви в детската градина и ме избива на агресия   #Cussing out

Евридика, май нямаше репортаж тази вечер. Съжалих, че гледах новините,  бяха като филм на ужасите  Confused

Сутринта станах преди кокошките, а още не ми се спи Crazy

А тука нЕма никой  Thinking

# 666
Е, маргарин също!

# 667
И аз следих за Евридика, но не видях репортаж с нея. Може би ужасите в новините са изместили темата за ваксините.

Кали, тук - детските градини са разделени по квартали  Peace

# 668
  Добре де, кой по дяволите ги  мисли тези менюта в ДГ?  #Cussing out

# 669
И аз нямам думи за менютата. Не е истина с какво ги хранят тези деца. Нали наскоро НБМ беше писала, че лелката в градината се извинила, че трябва да дават на децата мюсли, ама така им били наредили. Представяш ли си?!?!

# 670
Да, нямаше го репортажът за ваксините нито в централните, нито в късните новини на бТВто. Ужасна е тази телевизия. Откога си водим дебат с мъжа ми каква трябва да е качествената журналистика и че освен комерсиална и entertainment функция, е задължително да има и образователна, възпитателна такава. А на бТВ възпитателната функция е антивъзпитателна.
Малоумници са!

# 671
 Евридик@     Hug

rapunzel , `ми представям си  Sad Нормално е да се извинява......Например от всичките дечица, които познавам тук само моето яде овесени ядки, тоест да речем на 20 деца едно хапва такива неща. Тоест аз ще съм доволна, а двайсет майки няма да са.......

# 672
Джиджибиджи честита годишнина! Още много години любов и разбирателство!

Малей, наистина се ужасявам какво дават на децата да ядат  Shocked Ще видим ние какво ще правим като му дойде времето за градина Rolling Eyes

Хм, тъкмо си мислех да тегля новините да гледам репортажа и прочетах, че не са го давали  Crossing Arms Евридика, а знаеш ли дали ще се излъчи друг ден?

Маякуб, бърза адаптация пожелавам на Мати, дано свикне и му е приятно да ходи на ясла  Hug

# 673
Привет момичета!
Сега гледах мартеничките на Нинчето -много ми харесаха Hug
Видях че повечето от вас са в контактите й във Фейсбук .Ще пратя покани  на тези които разпозная и който иска да ме включи да гледам и аз снимки по-често,Аз не че съм активна там,ама така да зяпам от време на време

# 674
  • Варна
Здравейте момичета!
С тези менюта в детските ясли ме хвърлихте в дълбок смут и потрес! Но ще му мисля, ако евентуално приемат дребната, има време.
Нашата Вики също много обича да се къпе, харесва й дори главата да мием, дори сама си я полива Joy Дано къпането си остане един от любимите й навици, че поне тази част от ежедневието е приятна и за двете.
Не разбрах Варненските мами ще правят ли някакво събиране за 8ми март? Ако сте обсъждали въпроса се извинявам.
Джиджибиджи, дълъг и щастлив семеен живот.
Това ме подсеща, че колкото наближава заминаването на мъжа ми, толкова по-рано започва да заспива той. Хмниманиемм май ще си имаме сериозен разговор за липсата на внимание от негова страна напоследък Heart Eyes Надявам се да се реваншира с подобаващ подарък понеделник Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт