Отговори
# 705
Ампаче, много съжалявам да го науча. Тези дни си мислех за вас и чаках новини, но не такива. Не мога да си представя колко ти е тежко, но ти имаш защо да продължиш. Кураж

# 706
  • София
Aпамче, мила   action032 Много съжалявам !  Cry

# 707
Апамче, моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose Кажи, ако с нещо можем да ти помогнем! Ужасно е  Cry

# 708
Апамче, толкова дълго ще плача за теб. Много е нелепо, много е тъжно, много ми е мъчно, макар, че не се познаваме! Единственото ,което може да те теши в този миг е единствено дететнцето. В такъв момент никой не може да намали болката и мъката. Пожелавам ти времето да е по-милостиво и бързо да намали поне малко мислите за лябимия човек. Нека почива в мир!

Дали от сълзите, но роза не можах да намеря Cry

Кети, хубаво си го написала...

# 709
Боже Cry Апамче, моите съболезнования, мила. Желая ти  много сили и кураж да отгледаш прекрасната ви дъщеричка. Нямам думи, защо се случват такива неща cry

# 710
Апамче, много съжалявам за загубата ви и за всичко, през което трябваше да минете Cry Трудно ми е да напиша нещо, защото почти всичко ми звучи неуместно, а и Кетито вече много добре се е изразила. Надявам се да намериш верния път за себе си, а ако имаш нужда от нещо ние сме тук.

# 711
  • Бургас
Apam4e думите в момента са излишни...бъди силна,прегръщай силно детето си и се бори. Моите съболезнования!

Мир на праха му Flowers Rose Flowers Rose

# 712
Апамче, приеми и моите съболезнования. Загубата е голяма, но животът е пред теб и твоята дъщеря. Прегръщам те силно.

# 713
Пете, моите съболезнования!  Cry Ти си много силна, но си позволи да страдаш сега, така болката ще се понася малко по-леко!
Прегръщам те силно и ако имате нужда от нещо с Нори, обаждай се!
Кетито, много силни думи, разплаках се първо от поста на Апамче, после и от твоя  Hug

# 714
Апамче, приеми и моите искренни съболезнования!!! Нямам думи...опитвам си да си представя болката която изпитваш, и ми се струва непоносима  Cry Дръж се, желая ти голяма сила и кураж да преодолееш огромната загуба!!!!

# 715
Апамче, моите съболезнования. За мен този изход беше неочакван. Бъди силна. Насреща сме за всичко, което можем да ти бъдем полезни.

# 716
Апамче,  Cry приеми и моите съболезнования за тази огромна загуба!
Опитай се да намериш сили и кураж и да продължиш напред!

# 717
Апамче, моите съболезнования. cry Flowers Rose Нямам думи и треперя цялата. . . Живота е много несправедлив, но утеха има. И тя сега е малкото съкровище, което е до теб.
Ние сме тук и се надявам да можем да ти помогнем , когато се нуждаеш.

# 718
Апамче, моите огромни съболезнования. Каквото и да напиша няма смисъл.....Единственото, което мога да ти пожелая е да бъдеш силна и да продължиш напред с детенцето си! Имаш нашата подкрепа, когато имаш нужда!

# 719

Общи условия

Активация на акаунт