Почистване на офис 500кв.м., цени?

• 2 907
  • 16
  •   1
Отговори
  • София
Ами това е, ако някой знае, да ме ориентира в цената. Офисът е нов, с мокет, 4 тоалетни и една кухня. Работното време на фирмата, която работи в офиса е от 9 до 18ч. без събота и неделя.
Това е, ако знаете, моля, да споделите  Hug

Дано темата, да е за тук  newsm78

# 1
какво включва почистването? колко често - всяка сутрин или седмично?как се уреждат отношенията ви - договор с почистваща фирма или договорка с конкретен човек с плащане на ръка?

# 2
  • София
Предполагам, че всеки ден, то като има хора си трябва почистване, сутрин или вечер. Мисля, че е по-добре с договор, то си е разход на фирмата.

# 3
минимум 15 на ден. ако се чисти всеки ден по-добре е да се назначи чистач на 1/2 работен ден.

# 4
  • София
15лв. ли?
Получихме оферта за 700лв. май беше. Вкл. 3 пъти седмично почистване на мокета, всеки ден тоалетните и прах  Shocked От почистваща фирма.
Чудехме се много ли е, малко ли е  newsm78

# 5
500 КВАДРАТА ОФИС?woooooooow
 Flutter Whistling
 Rolling Eyes Grinning

# 6
  • София
не знам коя е фирмата, но ако е Василка - те са скъпари...  Ако търсиш фирма трябва да имаш в предвид, че понякога пращат доста неугледни ромки, доста съмнителни и съответно секретарката трябва да идва по-рано сутрин и да ги следи как чистят

Имаме клиенти, които много време търсеха подходящата фирма за почистване. Техния офис е по-малък - може би около 200кв.м. и им фактурират по 253 лв с ДДС на месец. Ако искаш да ти дам името на фирмата (пиши ми на лични) да им поискате оферта, но 700 лв са безумно много. Това все пак е офис!!! Фирмата дето чисти в къщи 120 кв апартамент два пъти седмично по около 5-6 часа на идване ми взима 250 лв.

# 7
  • София
Аз защо не звъннеш на няколко фирми да ти направят оферта? Аз преди около 2 години търсех такава фирма - обаждаш им се, уговаряте се и идва представител, който да огледа мястото и да се разберете точно какво искате. След това ти пращат оферта и ти си решаваш. Има голямо значение дали искате само сутрин да почиства, дали ще си носи материали или вие ще ги купувате, ще се мият ли прозорци/щори и колко често и т.н. За оглед и оферта не взимат пари, а ти нищо не губиш - освен 10-15 мин.... Simple Smile
Другият вариант е да си наемете чискач/ка...

# 8
  • София
Чистачка на щат и на 1/2 работен ден ще ви излезне далеч по-евтино, отколкото да се занимавате с почистващи фирми.

# 9
  • На земята, която е всъщност звезда.
Чистачка на щат и на 1/2 работен ден ще ви излезне далеч по-евтино, отколкото да се занимавате с почистващи фирми.

Peace

# 10
Освен чистачката, трябва да закупите почистващи машини и да се снабдявате с консумативи периодично, което не е задължение на чистачката.

# 11
15лв. ли?
Получихме оферта за 700лв. май беше. Вкл. 3 пъти седмично почистване на мокета, всеки ден тоалетните и прах  Shocked От почистваща фирма.
Чудехме се много ли е, малко ли е  newsm78

Каква е тази сума която иска тази фирма? За мен ако сте решили да давате 700 лв. си намерете 2 /две/жени за по 4 часа/дн. Малко или много ще подпомогнете поне две семейства при тази безработица навън! Предполагам, ще се намерят по млади хора които ще им е удобно 4-ри часовото работното време!  Peace

# 12
Poisonous, може ли да ми дадете името на фирмата, която чисти у Вас. Доволни ли сте от нея ? Може и на лични.

# 13
Пропуснах, ако може и името на фирмата, която чисти офиса. Сега видях, че явно са различни.

# 14
Нашия офис - 80кв, ламинат, без особени трудоемки неща за чистене - даваме 120бв. Чистачката идва понеделник, сряда и петък по 1 час сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт