Родени 2004г.

• 54 092
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Лулу, стискам палчета Praynig
благодаря за пожеланията момичета Hug
Дуци, не остана време но сега ще пробвам и това да направя Hug

# 556
Лулу, имам много добър познат ортопед, ако те интересува ще ти пратя контакт на лични. Сигурна съм, че всичко ще е наред  Simple Smile

# 557
Лулу, хич не се притеснявай! Твърде вероятно е, Сашко да е израстнал на височина прекалено бързо и рязко и от това да го болят ставите и да накуцва. Аз съм имала подобен проблем като малка, влачила съм си крака. Но докато се сетят, че съм дръпнала на ръст сме обиколили бая лекари, та дори и с диагноза "вирусен детски паралич" съм се сдобила. След това съм започнала да влача другия крак и участаковата се е светнала каква е работата. Ще видиш, че не е нещо сериозно!

Честито малко мартенско бебенце! Много да слушка, да си хапва добре и да спинка, че и мама да се чувства добре и бързо да се възстанови!  bouquet

# 558
Eй девойки, изпуснах ви малко в тоя сняг  Mr. Green и колко хубави работи съм подминала ....
На патерици за 8ми ....
Всички да сте много здрави, силни и най-вече обичани жени и майки   Two Hearts
Всички прескочени малки рожденници са много здрави, усмихнати и весели   newsm59
А малкия бебок да расте здрав и късметлия и да носи много радост на всички, които го обичат   newsm67

Лулу и аз мисля, че е от растежа  Peace моя големия син, който вече е 2м маркуч  Sick и досега си има този проблем периодично, като рязко дръпне на ръст  #Crazy 1вия път беше точно на 5-6 год. като започна да вие от болка в коленете и обиколихме 1001 доктори и всеки си имаше собствена версия ...докато накрая един ортопед в клиниката за спортисти в Дианабад ми "тегли" една и каза да спра да тормозя детето с лекари, а да си го прибирам в къщи да си растело на воля  Joy Предупреди ме, че ще имаме такива периоди и за напред и се оказа прав  Rolling Eyes Обясни ми, че някои деца /главно при момчетата/ растежа е цикличен и когато рязко нарастнат на ръст се получава натоварване на ставите и връзките, което е много болезнено....но не е проблем за притеснение  Peace
Надявам се, че и при вас е това и няма да имате други проблеми  Praynig

# 559
  • Страната на чудесата
kali7,
Честит ти син, да ти е здрав( то на тази дата да е роден няма как да не е здрав Wink), да е кротък и да е много спокоен! Да хапва добре и да не го мъчат ни колики, ни зъби по-нататък, всичко лесно и без мъка да постига и само щастие да ви носи Heart Eyes

Лулу, и Цвети имаше такива периоди с болки в крачетата, но периодични. Миналата година около 2 месеца се оплакваше точно пролетта, но тогава и на см.дръпна доста.Дано е това и при вас Peace

# 560
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Днес съм си у дома с малката, че нещо е понастинала и ще насмогна да влезна в час. Надявам се като родя юни месец живот и здраве да съм по-активна в тази тема, че сега следя предимно бъдещите юнски мами.  Laughing
Искам да честитя радостните новини за бебчета и  newsm59 на всички рожденици, които съм пропуснала.
Да ви се похваля - от вчера забелязах, че ни се клати първото зъбче, отдолу, най-отпред е. кака Креми е много щастлива, каза, че най-накрая й се е изпълнило желанието. Имам чувството, че много страдаше, че е една от последните, на които не е паднало зъбчета. Като някакво състезание е това при тях. Мисълта ми е сега - дайте съвет- какво да й донесе феята на зъбките, толкова много я чакаше, че искам да я зарадвам много, много, за да го запомни.

# 561
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОЛИ! ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО СЛЪНЧЕВИ ДНИ!!!

ЗА МАМА

КАЛИ, ЧЕСТИТА ВИ МЪЖКА РОЖБА!!!

Лулу, стискам палци за прегледа и след това да ни информираш  Hug
Ванюша, моята дъщеря поиска феята да й донесе цветно герданче, а за второто зъбче, което предстои да падне съм подготвила цветна гривна Mr. Green, отново по нейно желание. Като цяло тя си поръчва подаръците, но разбира се нещо по- дребничко да е Laughing

# 562
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честито на всички рожденници и именници ,които изпуснах  bouquet  bouquet  bouquet Много да са здрави, усмихнати, пълни с пролетно настроение и любов/към природата Mr. Greenbouquet  bouquet

Кали, честит ти син - да е жив и здрав,много спокоен и много усмихнат бебок  bouquet  bouquet

Лулу Hug Hug

Ето и снимки от първата професионална фотосесия на моят трети бебок Дани Grinning Grinning Grinninghttp://nana.errazib.com/group/photosession/

Дуци, както се бяхме разбрали - втората фотосесия е от теб - кога каза,че ще идваш Thinking Mr. Green Grinning

От вчера съм в сладкарска мания - правя кексове, шоколадови торти и всичко сладко,което ми се дояде Crazy Crazy Сигурно,защото не спим по цели нощи от колики,и ме гони шоколадов стрес Mr. Green Mr. Green

# 563
Еййй, Мери, страшен е Heart Eyes Мен ме е яд, че не те натиснах бременна да те снимам, ама какво пък, следващия път Whistling
Другата седмица как си с времето Flutter
Направих си блог Blush

# 564
  • Плевен
Кали, честита рожба!
Много ми харесват снимките, които правите - това си е изкуство, Дуци. Heart Eyes
И Виктор е имал периоди на болежки в колената -  на приливи и отливи. Мислех да го водя на лекар, но се отказах.
Снощи едната госпожа в градина ме чакаше да ми каже колко не слушал Виктор, колко бил най-най (разбирайте черната овца на групата). А детето ми не е такова. Говорих днес с другата госпожа, тя оправда подозренията ми. Детето си е много добре, деца са - тичат, бутат се в рамките на нормалното. Успокои ме, че всичко е наред и да не го мисля. Майка ми се притеснила, че няма да му обръщат внимание в градината, защото съм го записала за предучилищна към училището. Знам ли, може и заради това да си го изкарва на детето.

# 565
 1stroller stork-boy Кали7, да ти е живо и здраво бебенцето , да няма колики, зъбчетата да му излязат без проблеми.Да е едно много кротко, послушно и обичано бебе!!![/color]

Магнолиам , много хубави снимки на бебока.

Дуци, за блога smile3501

Лулу, Всичко ще е наред с малкия, ще видиш  newsm17 newsm10

Ванюша,На Валя и е паднал за сега само един зъб а феята на зъбчетата не ние посещавала. Давам идея за подарък - книжка за феи и с феи.

# 566
  • Пловдив
Кали7 - да ти е жива и здрава рожбичката, много да ви радва и да прескочите леко болките от колики и зъбки   bouquet

Поли - ЧРД !
Много здраве, щастие и весели игри!!!

Дуциииииииии много напредваш с фотографията - отдава ти се  Hug
Честито блог   bouquet

Магнолиам - супер спомени си имате вече. Ще се възползвам при първа възможност от снимките  Joy /за хубаво естествено/

Лулу -  Praynig дано само с притеснение да се разминете. Да е нещо не сериозно  Hug

Аз нямам много снимки от РД на Алекс, но в градината толкова са направили... Яд ме е , че покрай снеговалежа изобщо не разопаковах тортата да я снимам и резултата е - само 1 снимка с нея има Алекс...но пък играе усилено с пиратите и кораба  Joy

Ето ни: http://jonova.multiply.com/photos/album/1#photo=13
http://jonova.multiply.com/photos/album/1#photo=14
http://jonova.multiply.com/photos/album/1#photo=15

Благодаря на всички ви за пожеланията и букетите  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 17:46 от Джони

# 567
  • Страната на чудесата

Джони, много чаровен млад господин си имаш Laughing
Тортата ви е чудеснта, не се ядосвай, че не е снимана много-тепърва ще имате още много-много рожденни дни, ти нали по-важното имаш-снимки на рожденника, който истински се забавлява Wink

Ванюша, аз като майка на една доста беззъба госпожица
http://www.facebook.com/photo.php?pid=244639&l=cdad57c124&am … d=100000090733656
да ти дам още една идея-за първото зъбче феята и донесе една енциклопедия за моретата заено с диск(струваше около 6-7лв), но заедно с нея беше "написала" и картичка, че оставя тези подаръци заради бялото и здраво зъбче под възглавницата и съвет детето да продължава да си мие зъбките всеки ден. Картичката и досега си я пази(около година вече) и като я домързи да мие зъби и действа стимулиращо Laughing

# 568
  • Sofia
Дуци, браво за блога и за прекрасните фотоси!   bouquet

# 569
Като малка много ме боляха краката, никой не разбра от какво. Пепи също го боляха и като отидохме на ортопед се оказа, че е от паднал свод. Предписа ни 1 година ходене само с пантофи с твърд форт(форд?) и ако не се оправи - силиконови стелки. Мисля, че малко му се е вдигнал свода вече.
А хомеопатката ни винаги пита дали го болят ставите, като е болен от нещо, в началото като започнахме така да го лекуваме се е случвало, но после спряха да го болят, но пък и мина доста време носене на пантофи.

Общи условия

Активация на акаунт