Дуци, от Бургас сме.

Останах меко казано безмълвна.

Две неща се сещам по този повод. На моя приятелка детето посещаваше детска градина в Кипър /май му казват там училище, обаче/. Приятелката ми разказваше, че на 4-5 години там госпожите им обясняват как се раждат бебетата. Детенцето било много впечатлено и години наред /това вече и аз си го спомням/ си пъчеше коремчето и казваше, че е бременна. Освен това я вълнуваха прекалено много всички теми свързани със секса, любовта и сватбата. Говорили сме си с майка й и тя беше много притеснена, че ето това се получава с децата, когато без време им обясняваш неща, за които не са дорасли. Другото, което се сещам, беше наскоро от житието-битието на дъщеря ми. На госпожата в градината й беше хрумнала гениалната идея да правят Мис и мистър 2-ра група. Момчетата избираха момичетата, а момичетата бяха жури на дефилето на момчетата. За целта трябваше и да накиприм "гарджетата" в хубави тоалети. Дъщеря ми беше много разстроена, че не е станала мис и ми се наложи да и изнеса една лекция, как това са тъпи конкурси, които само натъжават момиченцата и не учат на нищо. А ми идеше да удуша госпожата!
,

/начална учителка/ покрай сватбата със сегашния й съпруг беше накарала класа си, второкласници да пишат пожелания във формата на съчинение за сватбата на госпожата
Има си школи по тетрално изкуство, има си детски клубове, където родителите на 2-те деца могат да им устроят този театър, не искам дъщеря ми да е наблюдател на "дъъългата целувка" по устата.