14 СОУ Проф. Златаров в Банишора

• 4 186
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте,

Да имате информация за 14 СОУ Проф. Златаров в квартал Банишора? Колебая се дали да сме в това училище, което ни е квартално, или да пътуваме всеки ден до кв. Гоце Долчев до 73то (ако ни приемат). Аз работя в Гоце Делчев.

Благодаря предварително за всякакви отзиви!

# 1
  • София
За 14 СОУ съм чувала и положителни, и отрицателни мнения, но лични наблюдения нямам.  Това, което ми прави лошо впечатление е, че по-големите ученици необезпокоявани пушат пред централния вход на училището.

# 2
Доколкото знам 14 СОУ не е добро място за начално образование, защото е до 12 клас и както казва Спунк учениците пушат и вилнеят необезпокоявани. Ако живеете в Банишора бих препоръчала 48 ОУ,което също ще ви е близо или 73 в Гоце Делчев за първото имам добро мнение от опит, а за 73 не съм чувала особено много но поне детенце ще ти е наблизко Flutter

# 3
Благодаря ви за коментарите. Не е лесен изборът на училище. Не ми се иска синът ми да пътува през София всеки ден, но може би ще се наложи.

# 4
В никакъв случай не ви препоръчвам да го пращате там ! Освен ако не искате да пропадне ... повечето хора които познавам са такива и ще му окажат лошо влияние!

Общи условия

Активация на акаунт