Отговори
# 90
  • Sofia
Момичета, става нещо...неприятно...ще отида на лекар и ще пиша после Cry

Sad Sad Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 91
Полинце, чакам да пишеш! Дано всичко да е наред!  Praynig  Praynig  Praynig Дано!

# 92
Поли стискам всички палци! Дано всичко се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 93
Милички, утре ще разбера. Бременност на ехографа не се видя (то е и доста рано). Пуснаха ми кръвен тест, който ще е готов утре и ще се разбере има ли бременност и къде е. Моля се да не е извънматочна, а от там насетне - каквото дойде... Cry
Съжалявам, че ви подведох...

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 12:56 от pipiole

# 94
Милички, утре ще разбера. Бременност на ехографа не се видя (то е и доста рано). Пуснаха ми кръвен тест, който ще е готов утре и ще се разбере има ли бременност и къде е. Моля се да не е извънматочна, а от там насетне - каквото дойде... Cry

Praynig Стискам палци всичко да е наред

# 95
Здравейте момичета  Hug
Поли -  така ме зарадва първия ти пост  Hug Ако ще те успокои това ще ти кажа, че и Калина не ми я виждаха в началото и то доста време и ми бяха казали - много голяма вероятност да е извънматочна и като знам 2 седмици какво ми беше  имайки впредвид че загубих преди това една бременост..., но после слава богу ето я Simple Smile Пожелавам ти всичко да е наред и вярвам че так ще бъде  Praynig

Един поздрав от мен макар 8 март да е далече , все пак е понеделник Simple Smile
http://www.metacafe.com/watch/2265278/mom_song/

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 13:14 от evica

# 96
  • София/Осло
Поли - с теб сме ..винаги Heart Eyes  Praynig

# 97
Момичета, прощавам всичко и на мен простете  Hug

Поли, с Господ напред  Praynig Praynig Praynig не ми излизаш от акъла  Praynig Praynig Praynig

# 98
Поли моля се всичко да е ок! При мен (ходих много рано и двата пъти) само на вагинален ехограф се видяха и то съвсем мънички. Ще чакаме утре вести, дано, дано са добри  Praynig Praynig Praynig

# 99
Здравейте Милички,
Благодаря на всички за подкрепата, за съжаление кървенето се превърна в обилен цикъл. Днес ще отида да видя и кръвния резултат, но за мен нещата са ясни. Така е трябвало да стане   bouquet

# 100
Ей, Поли, жалко!   Hug Но пък може и да е за добро. А няма ли все пак вероятност пак да си бременна, май съм чела, че е възможно кървене в началото.

# 101
  • Sofia
Здравейте Милички,
Благодаря на всички за подкрепата, за съжаление кървенето се превърна в обилен цикъл. Днес ще отида да видя и кръвния резултат, но за мен нещата са ясни. Така е трябвало да стане   bouquet

Cry Cry Cry

# 102
  • Plovdiv
Поли,  Hug

# 103
здравейте мацки.
Поли  HugТака е било писано за съжеление.Нищо.А може и цветна бременост да имаш. Мойта приятелка която сега тези дни трябва да роди имаше два месеца цветна бременост и сега чака едно красиво бебе така че всичко е възможно.
Марис спомена нещо за среща а аз не разбрах кога ще е.Ще има ли.АЗ тези две ремаркета малко ми е трудно да организирам но който се навие ще дойда със сигурност с младото си гадже-ДобриСамо малко е кисел че му никнат зъби но ще го изтърпите. Mr. Green
Мацки как изкарахте празниците.Ние оставихме децата на бабата-свеки и т им вързала яйце и Ронката разбирасе шмекерувала и с ръце си го яла а Додо я гледал като куче пред месарски магазин.Няма снимки от тогава щото ние през това врем ебяхме с кумовете на ресторант и изкарахме чудесно.Уви все още с кумата си чакаме подаръците за Св валентин ама може и до другия да си ги получиме.Иначе да чукна на дърво като изключиме никненето на зъби който не никнат сме здрави,Ронката ходи на градина ние с Додо си се гледаме и така.
Аник,тайги,дани меган как сте малко остана.Тежи ли ви.
Още щях да пиша но ревностното ми гадже пищи та се къса.Бягам

# 104
  • София/Осло
Поли  Hug
За нищо не съжалявай !
Я си помисли за нещо хубаво !

Общи условия

Активация на акаунт