околоочен крем слънцезащитен

• 2 013
  • 6
  •   1
Отговори
здравейте,
понеже не обичам да нося слънчеви очила , искам да ви попитам има ли слъчнцезащитни кремове за околоочния контур?Аз лично не съм срещала такива, но съм само на 18 и имам бръчки около очите, които ме притесняват и ме накараха да се замисля за това.Преди не ги забелязвах толкова ,но започнах да използвам коректор за тъмните кръгове  и сега още повече ми се набиват в очите.Има ли такива кремове със защитен фактор или единственото спасение са слънчевите очила?Ще се раздвам и да ми предложите нещо за тези бръчици-трябва ли да използвам противобръчкови кремове около очите или не?

# 1
не знаете ли дали има околочни слънцезащитни кремове?

# 2
Avon имат такъв крем от серията Liiv botanicals.  Peace

# 3
LIERAC имат околоочен крем със слънцезащитен фактор .

# 4
наскоро гледах в аптеките слънцезащитен за околоочния контур с фактор 50+ на Авен

# 5
Скоро си купих този: http://www.feelunique.com/p/Clarins-Sun-Wrinkle-Control-Eye-Contour-Care-20ml ,бързо попива, но кожата остава суха, което не ми хареса.

# 6
Миналата година ползвах този:

(снимката е линк)

но не останах доволна. Тази серия е с витамин С, а както ми казаха по-късно в една аптека, когато продукт има витамин С, нанесен върху кожата взаимодейства с кислорода във въздуха, получава се окисление и в крайна сметка кожата изглежда по-бледа. Тогава си обясних, защо когато го ползвах изглеждах толкова ужасно!

Сега ползвам Nirvanesque на Nuxe. Според жената в аптеката продуктът има 8-ми фактор защита. Незнам дали е толкова но в състава му наистина има един от безвредните слънцезащитни филтри. Само че ми е рано да дам мнение, отскоро го ползвам...

Общи условия

Активация на акаунт