Къде в Пловдив??? - 10

• 68 361
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Azira, повече е момичешкото .... по принцип за момче е по-трудно да се намери нещо хубаво.

# 196
Аз междувременно се занесох да там и наистина хубавите неща са само момичешки. И за момченца имаще нещица, но само бебешки. За нашия хубавец - нищо от споменатите марки, а някакви китайски или турски и аз не знам, но определено не ставаха.

# 197
  • до Пловдив
Къде има голям избор от акумулаторни колички newsm78
ходих до вис виталис но нищо не ми допадна

# 198
  • Пловдив
 Laughing

# 199
  • Пловдив

има в Чиполино
Джъмбо също

# 200
  • Пловдив
Аз междувременно се занесох да там и наистина хубавите неща са само момичешки. И за момченца имаще нещица, но само бебешки. За нашия хубавец - нищо от споменатите марки, а някакви китайски или турски и аз не знам, но определено не ставаха.
Аз се засилих да питам за кое магазинче става въпрос,че все не помня имена.Това което е на кръстовището преди тунела ли  newsm78

# 201
  • Пловдив

В Хиполенд има  Peace

# 202
  • Пловдив
Опитвам се да намеря някъде из постовете бях чела за склад за изгодни пюрета, памперси и каши, но немога да намеря къде, някоя от вас ако помни моля ви кажете къде беше това! Още едно въпросче, някой ходил ли е в склада на "Карамел" за детски дрехи на Брезовска за да ми каже какви са цените там? newsm71 Flowers Sunflower newsm46  ideauu

# 203
  • Варна

Ако искаш нещо по - специално и качествено, мястото е тук:

http://www.vitodesimone.com/content/section/1/93/

# 204
  • до Пловдив
ок благодаря ви ще проверя и там
а да ми препоръчате детски стоматолог
спешно е

# 205
Опитвам се да намеря някъде из постовете бях чела за склад за изгодни пюрета, памперси и каши, но немога да намеря къде, някоя от вас ако помни моля ви кажете къде беше това! Още едно въпросче, някой ходил ли е в склада на "Карамел" за детски дрехи на Брезовска за да ми каже какви са цените там? newsm71 Flowers Sunflower newsm46  ideauu
Такъв склад в Кършиака има на Брезовска (не на Брезовско където са търговиите, а в пресечка до Новотелското Хепи). Имаше един и в малката търговия с много добри цени, но нея я затвориха.

# 206
На Карловска има склад Simple Smile за Брезовска сефте го чувам  Thinking

# 207
Разбира се, че е на Карловска  Peace Ама съм и аз една Червена шапчица  Crazy

# 208

а да ми препоръчате детски стоматолог
спешно е

д-р Стоянка Куцалова, Изидент, ул. Мария Кюри 13, тел. 940-941
Аз съм много доволна! Работят по здравна каса, носи синята здравна книжка на детенцето.

# 209
  • София
Аз да ви кажа ми се струва, че наистина имаше и на Брезовска такъв склад на Карамел. Намираше се накрая на търговиите, до един хотел, не се сещам името му, имаше КЕВ там едно време. Но там не продаваха на дребно, ходила съм лично.

Общи условия

Активация на акаунт