Къде в Пловдив??? - 10

• 67 360
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • до Пловдив
Мерси Пепи за новата темичка   bouquet

# 31
И  аз да се намърдам с питане, търся за детската на малкия някакъв стол/кресло, нещо удобно за гледане на телевизор, краен вариант ми е да купя барбарон, та къде в Пловдив има, сещам се само за Галеро, но нямаше избор Laughing

http://beborani.com/product_info.php?cPath=39_40&products_id=61
Ей такова, но по малко-1,30 м. обиколка е 28 лв. -ако ти е интересно пиши на лични:)

# 32
И  аз да се намърдам с питане, търся за детската на малкия някакъв стол/кресло, нещо удобно за гледане на телевизор, краен вариант ми е да купя барбарон, та къде в Пловдив има, сещам се само за Галеро, но нямаше избор Laughing

В Юск има едни столчета като кресло, мека тапицерия, който леко пружинират като люлеещ се стол. Има такива нормална големина, а там са детски. На мен много ми допадат, но вече няма място в къщи за нищо.

И аз искам за малката ама нещо като това ... 
http://www.babyland.bg/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D1%8C%D0%BE%D0%B9%D0%B … %D0%BA%D0%B8/434/

Такова нещо имаше преди на Бертони, но скоро не съм гледала. Ако не намериш пиши да проверя ако искаш.

# 33
Мацки,кажете къде има хубави ежедневни рокли,ама да не са  плетени .

Понякога и в Блага Благоева има интересни неща. Peace

Хммм те не я ли затвориха?!

# 34
Абе момичета частната педиатърка ме предупреди, че от коластрата на най-известна фирма /не й помня името/ доста деца са получили много тежки анемии и са лежали във ВМИ. Аз се опулих направо, но й вярвам, тя е доста съвестен лекар.
Каза ми го във връзка с това да не прекалявам с експериментите с не дотам изпробвани неща.
Реших да спшоделя!

# 35
  • Пловдив
MiaMIa ,сигурно е на Аква Сорс

# 36
Абе момичета частната педиатърка ме предупреди, че от коластрата на най-известна фирма /не й помня името/ доста деца са получили много тежки анемии и са лежали във ВМИ. Аз се опулих направо, но й вярвам, тя е доста съвестен лекар.
Каза ми го във връзка с това да не прекалявам с експериментите с не дотам изпробвани неща.
Реших да спшоделя!
Е какво има в тази коластра, за да получат анемия??

Меласата ще я поръчваме от Англия. Там тази, която я продават за 8лв тук, е 99цента Simple Smile

# 37
Мацки,кажете къде има хубави ежедневни рокли,ама да не са  плетени .

Понякога и в Блага Благоева има интересни неща. Peace

Хммм те не я ли затвориха?!
На вратата пише ,че правят ремонт.

# 38
Реших да спшоделя!

MiaMIa, това което казваш за коластрата звучи най-малкото нелогично. Може ли да питаш педиатърката си отново за какво става дума?

# 39
Реших да спшоделя!

MiaMIa, това което казваш за коластрата звучи най-малкото нелогично. Може ли да питаш педиатърката си отново за какво става дума?
И на мен ми стана интересно.. Колко са тези деца? И как са разбрали, че това точно е причината  newsm78
Иначе за желязото, анемиите и коластрата (точно обратното):
- Подобрено усвояване на желязото:
Поради високия си афинитет към желязото лактоферинът го свързва и пренася до всички клетки, които се нуждаят от него (подобрява бионаличността на желязото в организма), което помага за по-бързото справяне с желязодефицитни анемии.

От тук -> http://zdrave-bg.eu/index.php?option=com_content&view=articl … =53&Itemid=90

Не го употребявам горното, но "обичам" лекарските заключения  Crazy

# 40
Аха, за Аква Сорс ставаше дума. И аз се очудих много, но не мисля, че ще ми каже нещо, ако не е сигурна. Ще попитам пак, разбира се!Предположих, че доста мами се интересуват, всеки дава коластра за да му е здраво детенцето!

# 41
Здравейте. Искам да попитам къде продават такива пързалки http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/6 … 7/sort/2a/page/2?
Искам да я видя на живо преди да купя. Благодаря Ви предварително.

# 42
  • Пловдив
Здравейте. Искам да попитам къде продават такива пързалки http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/6 … 7/sort/2a/page/2?
Искам да я видя на живо преди да купя. Благодаря Ви предварително.

Вис Виталис на 6 ти септември-121 лв

Джъмбо-има доста повече изложени градински люлки+пързалка

# 43
  • Пловдив

Такива, а имаше и цяла холова гарнитура  Laughing, в събота видях в Молдавия на подземния етаж.

benitta, чакаме отзиви за подаръка  Grinning

# 44
 EmbarassedНещо не мога да се ориентирам къде е магазина на www.kentimpex.bg

Общи условия

Активация на акаунт