Къде в Пловдив??? - 10

• 68 356
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Само да добавя, че освен различни дължини, просторите имат и различен брой пръчки, което също рефлектира в цената  Peace

# 226
Здравейте момичета, някой знае ли в района на Герджика къде слагат или ремонтират копчета тик-так.

# 227
  • Пловдив
Аз искам да попитам за така обсъжданото магазинче на Гладстон има ли грейки за бебета?   newsm78  Търся нещо такова 
http://picasaweb.google.bg/DeniVenci/DropBox?feat=directlink

Или някъде другаде ако сте срещали?Трабва ми за момиченце размер 6-9 месеца    bouquet

# 228
mucko, благодаря ... точно такъв ми трябва.

А за грейките, хубави съм виждала във Фокс-а преди време, а и в Барбарони-тата.

# 229
  • Пловдив

А междудругото бихте ли ме посъветвали към кого да се обърна - имам една излишна количка и искам евентуално да я дам на някоя самотна мама с количка ...  принципно имах 2 , едната вече съм я обещала, но другата няма да ми трябва, а само заема място.

Радостче - в другата тема в подфорум По градове, мама Бенджи е писала, че търси количка за нейна позната, която чака бебе до 2-3 седмици и е затруднена финансово. Можеш да помогнеш  Hug

# 230
  • Пловдив
Ще си копна и тук поста си:

Мои приятели чакат бебе до 2 -3 седмици...
В момента са много зле финансово. Нуждаят се от помощ.
Ако някой има излишни количка, дрешки и нещо друго, което може да им бъде от полза и иска да ги дари за едно семейство в нужда, нека ми пише на ЛС.
Кошара са им подарили вече.

За съжаление, аз всичко съм раздала и не мога да помогна с нищо.

Благодаря!

Радостче, ако стои още количката и става за новородено, пиши ми.

# 231
  • Пловдив
Аз искам да попитам за така обсъжданото магазинче на Гладстон има ли грейки за бебета?   newsm78  Търся нещо такова 
http://picasaweb.google.bg/DeniVenci/DropBox?feat=directlink

Или някъде другаде ако сте срещали?Трабва ми за момиченце размер 6-9 месеца    bouquet

В магазина на Гладстон не видях такива грейки. Имаше обаче (поне миналата седмица) в Мечо Пух срещу Макалали.

# 232
Ще си копна и тук поста си:

Мои приятели чакат бебе до 2 -3 седмици...
В момента са много зле финансово. Нуждаят се от помощ.
Ако някой има излишни количка, дрешки и нещо друго, което може да им бъде от полза и иска да ги дари за едно семейство в нужда, нека ми пише на ЛС.
Кошара са им подарили вече.

За съжаление, аз всичко съм раздала и не мога да помогна с нищо.

Благодаря!

Бенджи, за съжаление мисля, че не става баш за новородено ... има позиции, но детето е с гръб към майката и няма покривало за крачетата.
Нооо ... ще изчакам да видя дали Маг Ингланда ще го вземе моята етърва ... нещо се назлъндисва - ако не, давам я.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 15:53 от radostche_plovdiv

# 233
Здравейте момичета, някой знае ли в района на Герджика къде слагат или ремонтират копчета тик-так.
Виж на  6. септември,срещу сладкарница Неделя под блока има шивачка .Там слагаха преди  Peace

# 234
Радостче, мога да ти препоръчам един магазин за пердета, моите римски щори са от там, направиха ми ги за 5 дена, донесоха в къщи цял куп мостри с платовете да избера на място, взеха си размерите, после дойдоха и си ги монтираха. А цената беше много по-евтина от Гершман и другите. Магазина се намира на Васил Априлов, като минеш 2-ро РПУ по посока ВМИ преди светофара на Пазарджишко шосе се намира. Ако искаш мога да ти дам и координати.  Peace

Въпросното складче на Карловска ПРОДАВА на дребно само не ходете в четвъртък, този ден им е само за едро иначе винаги дават на дребно.  Peace

Някой мож ли да ми каже точно къде се намира това магазинче на Гладстон, не знам как съм го изпуснала??? newsm78

# 235
Радостче, мога да ти препоръчам един магазин за пердета, моите римски щори са от там, направиха ми ги за 5 дена, донесоха в къщи цял куп мостри с платовете да избера на място, взеха си размерите, после дойдоха и си ги монтираха. А цената беше много по-евтина от Гершман и другите. Магазина се намира на Васил Априлов, като минеш 2-ро РПУ по посока ВМИ преди светофара на Пазарджишко шосе се намира. Ако искаш мога да ти дам и координати.  Peace

Въпросното складче на Карловска ПРОДАВА на дребно само не ходете в четвъртък, този ден им е само за едро иначе винаги дават на дребно.  Peace

Някой мож ли да ми каже точно къде се намира това магазинче на Гладстон, не знам как съм го изпуснала??? newsm78

murvet77, аз съм се насочила към текстилната къща до църква Ив.Рилски, но ако дадеш координати и на този магазин мога да ги проверя в движение. Иначе аз искам на едно място да направя пердета, римски щори и японска стена - така че ако предлагат и трите неща  още по-лесно за мен. Peace

# 236
Radost4e, насочила си се точно към най-скъпия магазин, ние живеем на същата улица, страшно е скъпо и ти дават срок от около 2 месеца и са големи превземки, особено собственичката Шони, на мен ми дадоха цена 2 пъти от колкото сега платих.  Rolling Eyes
0888 806 847 тел.а на собственика.  Peace

# 237
  • Пловдив
Търся добра шивачка в Пловдив. Но не такава, която само поправя дрехи, а която може да шие. Simple Smile Харесала съм си някои дрешки, които не мога да открия по магазините. Ако сте доволни от някое ателие или определена шивачка - ще съм Ви много благодарна за помощта.  Heart Eyes

# 238
Radost4e, насочила си се точно към най-скъпия магазин, ние живеем на същата улица, страшно е скъпо и ти дават срок от около 2 месеца и са големи превземки, особено собственичката Шони, на мен ми дадоха цена 2 пъти от колкото сега платих.  Rolling Eyes
0888 806 847 тел.а на собственика.  Peace

Малеее, а аз си мислех, че там цените са ок ... странно змейковица ми каза, че там е правила нейните - на добри цени, а в Гершман принципно излиза по-скъпо ... говорим при подобно качество на текстил и механизми.
А сега де .... newsm78

А да, и срока който ми дадоха беше макс.15 дни.

# 239
Днес се засилих да търся магазинчето на Есприт в Тракия и след много лутане нищо не намерих.
Може ли някой да ми обясни по-подробно,къде и откъде да мина с кола за да го намеря?

Общи условия

Активация на акаунт