Къде в Пловдив??? - 10

• 68 288
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Привет, момичета и от мен!
Искам да ви попитам като се подхванали темата за снимките, дали знаете къде в Пловдив излиза най- евтино да си изкараш цифрови снимки на хартия- става въпрос за стандартен размер 9/13 см. И аз обичам да снимам и имаме много снимки, гледаме ги на компа и нателевизора, но като че ли си е друго да си разлистиш албумчето... Та знаете ли къде да се замъкна и да почна да действам?

# 316
аз си ги поръчвам от чужбинско-фотобокс-ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=474202.0
Ако направиш малко врътка с поканите,излиза доста изгодно за 10/15 формат и ми ги носят до вкъщи Simple Smile

bugaboo ,благодаря за инфото,ще пуснеш ли координати на твоите фотографи  Hug

# 317
Аз друго се сетих - за мен също уникален фотограф е Милан Христев, собственика на фото Макс - самият той снима на фотото си на Пещерско шосе, срещу Мола по пътя за Хирургиите. Навремето съм работила при него, когато си мислех, че ще стана фотографка...
Всеки път ме изкарва този човек като филмова звезда, и на мъжа ми за всички документи го пращам там, сега съм намислила да се вдигна и да направим семейни снимки там. Без грешка е човека.

# 318
  • Пловдив
Трапезица, благодаряяяяя    bouquet

# 319
Танзен, вътре в самия магазин за дрехи 2-ра употреба ли са електроуредите?
А не мога да пропусна и да отбележа, че снимките, които вие с Мимоза направихте
на дъщеря ми са много хубави, "обиколиха света" и всички  ги харесаха Grinning
Да, вътре са , но са обособени на специално място, за да е всичко пред погледа. Има страхотни неща. Между другото имат и втори магазин, ама е в Кичука ( а вие май бяхте от центъра) - близо е до малката борсичка, до ресторант "Св, Николай Чудотворец"

Благодаря ти за комплиментите относно снимките - много обичам да снимам дечица, а пък и тогава каузата беше добра, но иначе редовно си снимам такива сесии, дори и да не са на познати.

Няма спор, че професионалната снимка не може да се направи от обикновен апарат, но мисълта ми е, че не всички,, които са по студиата, правят добри снимки, т.е, това, че работи в студио не го прави добър фотограф.
Аз сега съм се заела( или по-скоро продължавам) да правя фотокниги на бабите, ако знаете как им се радват, лелеее.

Каспър, ще го "преслушам" това студио, поне за документи, че ще трябва  Grinning

# 320
  • Пловдив
Трапезица, телефон давам на лични.
Момичето дори не знае, че го разнасям по форумите и ми е неудобно да изтипосам тук телефона  Peace

# 321
tanzen, за снимки на документи няма равен човека, гарантирам го
Когато го открих бях на 15 год - след 2 седмици заминавах за щатите и спешно ми трябваха снимки, бях разрошена, изморена, изглеждах отвратително... И като си взех готовите снимки, направо не можех да се позная. От тогава не съм си и помисляла да се снимам за документи другаде... Даже когато ме снимаха в Метро за Метро картата, им извадих шоф книжка, лична карта и ги питам - не ви ли е срам, личи ли си, че това е един и същи човек - от вашата карта и тука, отказвам да я взема тази карта. Пък се смяха, смяха онези момчета на картите, много смешно  Crossing Arms

# 322
  Някой знае ли къде в Пловдив мога да водя моето детенце на плуване ?! / 2,2 год. /

# 323
Освен ти да си го водиш... Peace не знам някой да ги обучава толкова малки. Моята беше на 3 миналата година, когато питах тук и там и най-ранната възраст на която щяха да ми я вземат беше 4 навършени

# 324
  • Пловдив
За плуването на малки дечица - в няколко детски градини в Пловдив има басейни и там могат да плуват децата от градината, които са записани (но това е за деца над 3г.). Специално за нашата градина съм доволна ("Светла" в Смирненски). Така че, ако не намериш сега плуване, можеш да се ориентираш към детска градина с басейн и да си запишеш детенцето там след 3-годишна възраст.

# 325
  • Пловдив
Аз друго се сетих - за мен също уникален фотограф е Милан Христев, собственика на фото Макс - самият той снима на фотото си на Пещерско шосе, срещу Мола по пътя за Хирургиите. Навремето съм работила при него, когато си мислех, че ще стана фотографка...
Всеки път ме изкарва този човек като филмова звезда, и на мъжа ми за всички документи го пращам там, сега съм намислила да се вдигна и да направим семейни снимки там. Без грешка е човека.
Ето сайтът на Милан Христев. Peace

http://www.milanhristev.com/

# 326
Здравейте, имам въпрос към мамите от Пловдив. Може ли да ми кажете някой детски център с бебе зона в Пловдив. С мъжа ми искаме да се поразходим из града някоя събота и неделя и ни се ще за оставим дъщеря ни в някой детски център за 2 часа поне. Благодаря предварително.

# 327
  • Пловдив
Здравейте, имам въпрос към мамите от Пловдив. Може ли да ми кажете някой детски център с бебе зона в Пловдив. С мъжа ми искаме да се поразходим из града някоя събота и неделя и ни се ще за оставим дъщеря ни в някой детски център за 2 часа поне. Благодаря предварително.

http://tonbonbon.com/
на Висла 2 има бебе зона

# 328
Elfita, благодаря ти. Идеално ми е  Peace

# 329
Да сте виждали в някоя аптека живачен термометър?

Общи условия

Активация на акаунт