Къде в Пловдив??? - 10

• 68 302
  • 745
  •   1
Отговори
# 300

Какво стана,някой пробва ли хубави детски снимки в студио ?
[/quote]

Аз пробвах, в едно струдио в Тракия в бл. 177. Не стана никак лошо, постара се да сме в добра поза всички, ама малко ме издразни, че не ми дава снимките на диск-бил ги обработвал не знам си какво. А аз си платих първо за обработка на снимка, второ всяка снимка достатъчно скъпо /все едно два пъти за обработка/....та ме издразни де, то е принципен въпрос!
Следващия път няма да ида там.Те от едно ходене искат да ти отржат главата,не обичам такива методи!

# 301
Мацки,
имам нужда от ХЕЛП
Къде в Пловдив или близко до Пловдив има ресторантче с детски кът или детски център ?!
По възможност на открито ?!

"Сентрал парк" на Младежкия хълм става ли?

Лично за мен ако не е пролет децата да играят вън, стаята вътре, която се води за детски център или нещо подобно е под всякаква критика! Първо няма никакви здрави и нормални играчки, има една люлка за бебета, една пързалка, която се разпадаше постоянно и само пазех децата да не паднат отгоре и да ги затисне! Имаха някакви останки от конструктори, изпочупени и остри, страшно опасни за деца около и под две годинки!
Абе пълна пародия на зала да игра!
Това беше декември 2009! Отделно без да уведомят майката да детето рожденик, за същият час бяха приели още два рожденни дни и в една стая около 30,40 квадратни метра по моя преценка, имаше около 30 и повече деца, 10 от тях на 2 и 3 годинки от едното парти, другите на 10 годинки и повече и беше страшно неприятно!
И всички тези деца се гледаха от едно единствено момиче!  ooooh!

Аз продължавам да търся хубави бели покривки. В Beauty Home нямат две еднакви, но различен размер Tired

Малко след Гранда има едно магазинче, точно преди Евмолпия се пада, там продават доста видове покривки, кърпи и подобни неща! Ако ти е на път провери!  Peace

# 302
Сега, през зимния период надали работи?

Работи и зимата, даже и 2 деца да има пак тръгва всеки път!
Аз лично препоръчвам през студено или хладно време да се возите на влакчето, защото лятото е ад, като се напече едно хубаво ламарината, прозорците са много малки, няма въздух, тогава има и доста хора и в купетата всички са един до друг, с децата върху тях и е ужас!
Хората са слизали който може гол от мъжете и децата, жените едвам са дишали!
Просто зимата е времето за возене на влакчето, за мен лично,докато не е станал топъл въздуха!  Peace

# 303
  • до Пловдив

Какво стана,някой пробва ли хубави детски снимки в студио ?

А тези не бих ги препоръчала със сигурност:
http://www.asydesign.com/photostudio/

bugaboo  може ли пове инфо защо не ги препоръчваш  newsm78
аз точно тези дни мислех да водя малкия при тях

# 304
Виждала съм много детски снимки, правени от различни фотографи, но до ден днешен работя само и единствено със Студио Дит.
Дори когато те са заети, отказвам да ангажирам други, защото единствено и само тяхната работа мога да гарантирам на 100%

# 305
А ти защо държиш, да са в студио? Навън може да стане много по-красива и интересна сесия. Ако искаш пиши на лични да покажа какво имам предвид  Wink

А,хич не държа,само си мислех,че в студио по-лесно ще ги гоня и озаптя. #Silly
Как върви една такава сесия като парички (средно количество снимки и нерви)
  bouquet

# 306
  • Пловдив

bugaboo  може ли пове инфо защо не ги препоръчваш  newsm78
аз точно тези дни мислех да водя малкия при тях

Снимаха рождения ден на детето на моя приятелка. Взели доста сочна сума пари предварително, а резултата беше плачевен. Ама отчайващ просто. Аз не съм професионалист, но би ме било срам да покажа такива снимки и да кажа, че са снимани от "професионалисти" и с такава техника. След много разправии и върнаха парите, но горчилката от провалените снимки от рождения ден си остана. Пък и честно казано снимките от сайта им не ме впечатляват хич. То не е достатъчно само да натътриш някакви хора в някакви костюми и да щракаш, за да стане хубава снимка. Това си е лично мое мнение, разбира се  Peace

А ти защо държиш, да са в студио? Навън може да стане много по-красива и интересна сесия. Ако искаш пиши на лични да покажа какво имам предвид  Wink

А,хич не държа,само си мислех,че в студио по-лесно ще ги гоня и озаптя. #Silly
Как върви една такава сесия като парички (средно количество снимки и нерви)
  bouquet

Около 50 лв за стотина снимки средно. Няма нерви, разходка около час-два и фотографа си снима. Ако децата са нервни в момента, отлага се за друг път. Снимките се подбират, обработват и т.н., както си трябва. Децата много се забавляват и остават чудесни спомени.

# 307
  • Пловдив
Ясно.Значи в Пловдив няма място където да ти направят професионални студийни снимки, защото такива да се разхождаме и да снимам имаме около 2000.От тях съм подбрала кои да извадя на хартия и са перфекни LaughingПреди повече от 20 години имаше фото "Стаменов".Там една възрастна дама правеше невероятни снимки.При това тогава нямаше цифрови фотоапарати, за да може веднага да видиш какво се е получило.Имаше страхотен усет и резултата винаги беше отличен.Днес всеки си мисли че разбира от това, което прави, но май изобщо не е така  Wink

# 308
  • Пловдив
razel_dazel ,фото Стаменов беше невероятно фото,въпреки фотоарата,който беше от Първата световна.Но вече го няма  Sad

# 309
Здравейте, момичета
аз по-често чета, отколкото пиша, но сега ми се иска да се включа с две неща.

За снимките и фотографите - аз съм любител, но съм снимала много деца на мои приятелки за рождения ден, парти и разни такива. Качествените снимки не стават, защото са направени от професионалисти, а защото човек знае как да предразположи детето да не седи като препарирано и да бъде естествено. Разбира се, че и апаратът има значение, но по-важно е този който снима. Скоро снимах на една сватба с моя апарат ( който е професионален), но оттук-оттам да не преча на основния фотограф, е казвам ви след неговите 2000 снимки нямаше и 20 дето да стават, ужасни бяха, а моите къде-къде по-добри.
А и защо ви е детето да е в студио - навън става много добре. Макар, че и в студиото има как да се отпусне детето, ама това е друга тема.

Второто нещо е, че открих още един магазин, в който продават дрехи на Ла Редут, чисто нови. Намерих ги в един магазин за дрехи втора употреба, но явно са отворили секция за нови неща, защото са пуснали и електроуреди, пак нови, внос от Англия, но пък имат гаранция, така ми казаха продавачките. Дрехите си личи че са нови, защото освен,ч е са с етикетите, не миришат на онзи препарат. Хубавото е, че имат големи размери, на серията Talissime, има и нормални де. Аз си купих няколко жилетки и туники. Магазинът е на централна гара, на мястото на бившата Перла, казва се Фраш.

# 310
Момичета от къде мога да наема костюм на пчеличка, но по-едричка като 7-8г. Wink
Каспър, предполагам че ти знаеш най-добре Peace

# 311
Виждала съм много детски снимки, правени от различни фотографи, но до ден днешен работя само и единствено със Студио Дит.
Дори когато те са заети, отказвам да ангажирам други, защото единствено и само тяхната работа мога да гарантирам на 100%
Подкрепям на 100%. Професионалисти.

# 312
  • Майничка
Момичета от къде мога да наема костюм на пчеличка, но по-едричка като 7-8г. Wink
Каспър, предполагам че ти знаеш най-добре Peace

И аз мисля, че Каспър ще знае най-добре Peace, но бих ти предложила да звъннеш в "ПЕН силует" дали те не предлагат.

# 313
Танзен, вътре в самия магазин за дрехи 2-ра употреба ли са електроуредите?
А не мога да пропусна и да отбележа, че снимките, които вие с Мимоза направихте
на дъщеря ми са много хубави, "обиколиха света" и всички  ги харесаха Grinning

# 314
  • Пловдив
Фото "Стаменов" и аз го помня. Невероятни снимки, наистина. Жалко, че тогава само за документи се снимах, иначе с онази ми младежкаь красота и непосредственост  Mr. Green сигурно щяха да се получат чудесни забавления за следващите поколения.
А за снимките, дето ние си ги щракаме, аз имам не 2000, а над 20 000, понеже детето ми е по-голямо и снимам като луда. И също имам хиляди сполучливи от тях. Ама не са баш като професионалните, да ви кажа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт