Къде в Пловдив??? - 10

• 68 327
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Някой знае ли, къде се намира салон Allure?

# 256
radostche_plovdiv , моля моля, но има и вариант като ти направят механизмите с някакъв плат после можеш да си поръчаш и други пердета, те не струват много пари, аз сега мисля да си поръчам още едни пердета за моя механизъм и така ще си ги сменям от време на време.  Peace

Ако някой може да ми обясни къде се намира детското магазинче на Гладстон????

# 257
Moмичета, къде се продава хубав домашен мед, по възможност в Тракия, но пък ако знаете и другаде от сигурен източник пишете!
Благодаря!!!

В момента в "Дом на техниката" ( ул.Гладстон) има изложение на мед и медни продукти на Съюза на пчеларите.Има наистина голямо разнообразие на мед, а цените са сходни като на пазара.
Аз съм много доволна от него.Даваме на малката ми племеница само такъв мед- купешкия от магазина е пълна нула Close

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 09:34 от valinia_ruska

# 258
  • София
Супер, ще се опитам да го посетя, обикновено го правеха на Главната, но сега явно е там.

# 259
  • Пловдив

Ако тръгнеш от Галерията /преди в нея беше магазин Штъркел/ в посока главната на самия светофар пресичаш и в ляво ти се пада магазин от олекотена конструкция /с две магазинчета едно до друго, едното за хавлии, другото детско/ с големи червени букви пише нещо от сорта "Елате ни вижте цените" и "Най-ниски цени". Дано си ме разбрала  Wink

# 260
запис   bouquet

# 261

Ако тръгнеш от Галерията /преди в нея беше магазин Штъркел/ в посока главната на самия светофар пресичаш и в ляво ти се пада магазин от олекотена конструкция /с две магазинчета едно до друго, едното за хавлии, другото детско/ с големи червени букви пише нещо от сорта "Елате ни вижте цените" и "Най-ниски цени". Дано си ме разбрала  Wink
  bouquet Peace

# 262
Мацки,
имам нужда от ХЕЛП
Къде в Пловдив или близко до Пловдив има ресторантче с детски кът или детски център ?!
По възможност на открито ?!

# 263
  • Майничка
Мацки,
имам нужда от ХЕЛП
Къде в Пловдив или близко до Пловдив има ресторантче с детски кът или детски център ?!

"Сентрал парк" на Младежкия хълм става ли?

# 264
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте някъде евтини палатки? Преди в ЮСК имаше по 25 лв, но сега ги няма.

# 265
Мацки,
имам нужда от ХЕЛП

И мен ме интересува.

# 266
  • Пловдив
Мацки,
имам нужда от ХЕЛП

Р-т Пикник над Първенец http://www.informatorbg.com/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=2573. Ама е малко хладничко още за там  Grinning

# 267
Мацки,
имам нужда от ХЕЛП

"Сентрал парк" на Младежкия хълм става ли?

Не съм ходила скоро там, но ми се иска детската площадка да е затворена / че децата са малки на 2 г. /

В събота и неделя го дават до 20 градуса времето, та се чудя къде може да се отиде ?!

# 268
  • Пловдив
Усмивка ! ,в Гладиатори също има дет център

# 269
Усмивка ! ,в Гладиатори също има дет център
Къде се намира ?!

Общи условия

Активация на акаунт