Къде в Пловдив??? - 10

• 68 282
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
*SoleiL* ,няма живачки.Мъжът ми обърна аптеките.Купи чешки спиртен,който е на принципа на живачния и мери вярно,за разлика от електронните

# 331
На гребната става ли за ходене/тичане-да не е киша ?
  bouquet

Благодаря   bouquet

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 22:33 от Трапезица

# 332
  bouquet

Днес бягах,идеално е и почти сухо:peace:

# 333
  bouquet

Благодаря   bouquet
Ентусиастка  Crazy

# 334
  • Пловдив
Да сте виждали в някоя аптека живачен термометър?

Има един склад за лекарства в Тракия. Последно от там взехме живачен. Мъжа ми като стане ще го питам за подробни обяснения как се стига и ще пиша.

# 335
Момичета,някой знае ли дали днес ще има кушии във Войводиново?
И честит празник на всички празнуващи!

# 336
Дани, какъв празник е днес?

# 337
  • Пловдив
Тодоров ден  Peace

# 338
Момичета,някой знае ли дали днес ще има кушии във Войводиново?
И честит празник на всички празнуващи!
Може вече да сте ходили (като нас  Wink ), ама нямаше, защото е мокро и хлъзгаво.
Обаче е отложено за 27 март (събота)- тогава ще има.

Моят нов  Mr. Green въпрос е къде има голямо разнообразие на тенджери и тигани?  newsm78 Търся с двойно дъно (хром-никел).

# 339

Има един склад за лекарства в Тракия. Последно от там взехме живачен. Мъжа ми като стане ще го питам за подробни обяснения как се стига и ще пиша.
[/quote]

Много ще съм ти благодарна.Последния го счупих преди седмица,имам два дигитални ,но са ужасно неверни-всеки показва различно.
В краен случай и спиртен става,стига да намеря-в аптеките около нас няма,

# 340
  • Пловдив
Вижте новите  20лв  Peace

http://news.plovdiv24.bg/143926.html

# 341
  • на майната си
Момичета имам нужда от СПЕШНА помощ Simple Smile
Търся от този вид чанти - тип куриерски за 9-год девойка, не е задължително да е на Хана Монтана - не ми се дават 70 лв. заради надписа. Благодаря.

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 09:21 от parsy

# 342
Здравейте момичета.Имам един проблем.Имам пералня САНГ.Днес ми завъртя номер с гарниртурата.Наводни ми се цялата кухня.Някой да знае къде мога да намеря гарнитура ?Или да си званна в сврвиз някъде?

# 343
  • Пловдив

Много ще съм ти благодарна.Последния го счупих преди седмица,имам два дигитални ,но са ужасно неверни-всеки показва различно.
В краен случай и спиртен става,стига да намеря-в аптеките около нас няма,

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=15b567a8abb096d6891830e061b0100b&tip=1

Между колелото и отбелязаното на картата място, но разбрах, че е склад на едро и на физически лица не продават Sad

# 344
Здравейте момичета.Имам един проблем.Имам пералня САНГ.Днес ми завъртя номер с гарниртурата.Наводни ми се цялата кухня.Някой да знае къде мога да намеря гарнитура ?Или да си званна в сврвиз някъде?
Сервиз за перални в Тракия,бл 141 -тел.682818.Нека тракийските мами да кажат има ли го още.

Мацки,ударете едно рамо-една отчаяна глуха жена си търси работа...каквато и да е....усърдна е и много отчаяна.Ако някой се сети нещо,моля пишете ми .  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт