Къде в Пловдив??? - 10

• 68 230
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Оригинални парфюми си купувам от доста време от магазинчето до Сл.лъчи 2 ... ул.Бугариево, в един блок, апартамент на първия етаж.
Tristania, ако се интересуваш, ще се разровя за визитката.

Peace

Може ли и на мен адрес на лични, благодаря Peace

# 451
  • София / Пловдив
Оригинални парфюми си купувам от доста време от магазинчето до Сл.лъчи 2 ... ул.Бугариево, в един блок, апартамент на първия етаж....

За апартамента на Жоро - парфюма ли става дума?

# 452
Момичета, някой ходил ли е скоро в Дом на обувката. Тази седмица ще имаме път към Пловдив и мисля този път да го посетим магазина. Много ще съм благодарна за всякакви отзиви - марки, цени, качество.
Благодаря   bouquet

Мисля, че се преместиха на Пещерско шосе. На излизане от Пловдив е от ляво, няма начин да се сбърка - всички рекламни надписи са същите.

# 453
Оригинални парфюми си купувам от доста време от магазинчето до Сл.лъчи 2 ... ул.Бугариево, в един блок, апартамент на първия етаж....

За апартамента на Жоро - парфюма ли става дума?

Точно ... Peace

# 454
Ей сега ако някой ми бутне на лични адреса на Жоро-парфюма -равен няма да има  Laughing Да не отида до там и да се озъртам,като гърмян заек.

# 455
Благодаря ви ,момичета,но предпочитам да е от магазин,да си има холограмен стикер и касова бележка,че съм много наплашена с тези масови ментета навсякъде   bouquet
А сега едно въпросче,много съм зле с ориентацията в жк Тракия,някоя от вас ако може да ми обясни къде се намира тази Пожарна там ,търся специално един офис на Сиенит,но не ми казаха улица  ooooh!

# 456
Tristania, този човек до колкото знам зарежда магазините

# 457
Момичета,в предни теми ставаше въпрос за детски център Роял кидс.Бяха изказани негативи .Днес бяхме там -хареса ми -новичко,има играчки, момичетата обърнаха внимание на децата и бяха много мили.  Peace

Момичета, някой ходил ли е скоро в Дом на обувката.
Мисля, че се преместиха на Пещерско шосе. На излизане от Пловдив е от ляво, няма начин да се сбърка - всички рекламни надписи са същите.

Какъв е този център ?

# 458
Благодаря ви ,момичета,но предпочитам да е от магазин,да си има холограмен стикер и касова бележка,че съм много наплашена с тези масови ментета навсякъде   bouquet
А сега едно въпросче,много съм зле с ориентацията в жк Тракия,някоя от вас ако може да ми обясни къде се намира тази Пожарна там ,търся специално един офис на Сиенит,но не ми казаха улица  ooooh!
И аз не знам имената на улиците в Тракия, но ще се опитам да те ориентирам. От Асеновградско шосе като тръгнеш по околовръстното на Тракия, на първото кръгово в дясно завиваш. Там вече трябва да попиташ къде точно им е офиса.
П.П. Сега видях, че улицата се води Недялка Шилева.

# 459
Благодаря ви ,момичета,но предпочитам да е от магазин,да си има холограмен стикер и касова бележка,че съм много наплашена с тези масови ментета навсякъде   bouquet
А сега едно въпросче,много съм зле с ориентацията в жк Тракия,някоя от вас ако може да ми обясни къде се намира тази Пожарна там ,търся специално един офис на Сиенит,но не ми казаха улица  ooooh!

тя пожарната е една
както си караш по съединение от пазара все едно, главния бул на Тракия,  стигаш до Фрапето, пазара, завиваш вляво, Тони 2000 ти остава вдясно, караш направо до следващото колело, и пак направо, пожарната ти се пада вдясно, малко преди или след нея, нямам спомен, гледаш вдясно сградите на АРП, има табели големи, завиваш там и подминаваш сградите на АРП, после вляво и вече има указания май за офисите на сиенит. Там всичко е мамбо джамбо, докато не отидеш няма да го научиш. Пеша не става...

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 14:57 от Каспър

# 460
Хиляди благодарности,момичета   bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 461
Момичета,в предни теми ставаше въпрос за детски център Роял кидс.Бяха изказани негативи .Днес бяхме там -хареса ми -новичко,има играчки, момичетата обърнаха внимание на децата и бяха много мили.  Peace

Момичета, някой ходил ли е скоро в Дом на обувката.

Какъв е този център ?

Не са били изказвани негативи, по-скоро липса на коментари е било. Казваха момичетата утре съм на рожден ден, ще пиша отзиви и после няма отзиви... Това беше.

Центърът е Дом на обувката - на Лино, преоценени стари обувки, италиански, евтини. Понякога има попадения. Имаше преди магазин точно срещу Бинго Балкан, после бяха преди Метро. Нищо от там не съм си купувала никога, освен портмонета оргинални - на Прада имах едно с лек дефект, бях го взимала за 20 лв, изкара ме 3 години... Обаче беше много отдавна.

# 462
Здравейте, момичета.
Къде мога да намеря хубави ролери, съчетание на цена и качество, разбира се... Laughing

# 463
само от метро съм купувала предни години - качеството си спомням, че зависеше от материала на гумата, пластмасовите се изтъркваха много бързо, докато едни силиконови бяха много по-стабилни
бях чувала, че и чиполино правят вече, не знам вярно ли е

# 464
Нашите са от Спор Депот - със силиконови колела са. Много сме доволни . Имаше голям избор - и като модели и като цени.

Общи условия

Активация на акаунт