Къде в Пловдив??? - 10

• 68 143
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Да ми препоръчате фирма за врати ? Ама да не чакам 2 месеца. #Cussing out
В тая криза няма да чакаш повече от седмица Mr. Green
Нашите са от тази фирма:
http://idialbg.com/index.html
Ако търсиш MDF има много добри модели в магазина до ресторант Даяна, цените са им най-ниски и имат в наличност доста модели, а  и ги монтират до 2-3 дена Peace

# 586
А тази фирма имат ли шоурум в Пловдив?

# 587
  • Майничка
Може и италианския, който е пресечка на Петко Д Петков, ако етното й идва в повече на авери и даяна
Кой е този, че нещо не се сещам?

Каква е тази нова зала в Рая? Там не съм ходила от лятото.
Авери почти съм сигурна, че работи. Поне преди 1 седмица видях нова табелка с името отвън.

То и на нас ни предстои кръщене, но в Св. Марина и съм оставила на свекъра да избере ресторант за 40 души Simple Smile

"Италианския" е "Пикантино", на ъгъла на "Родопи" и "Тодор Влайков".
А "Рая" оформиха отделна зала за непушачи след входа отляво и стана много приятно.

# 588
Да, той е, само се сетих, че дървената зала с изкуствената зеленина е яко кич, така че ако прави резервация да е в онази другата част, там е по-хубаво.

# 589
  • Пловдив
Шоурума им е в Стамболийски, там е и производството Peace

Къде в Пловдив аранжират кошници, трябват ми с плодове  Laughing

# 590
  • Пловдив

Къде в Пловдив аранжират кошници, трябват ми с плодове  Laughing

http://fruitartbg.com/index.html

Скоро получихме такъв букет във фирмата, уникален!

И за ресторантите за кръщене да се изкажа, понеже сме в района и посещаваме често всички изброени заведения Simple Smile
От всички изредени мога с чиста съвест да препоръчам единствено Райа. Приятна обстановка, приятна музика, чудесно обслужване, богато и вкусно меню, нормални цени. Няколко семейни тържества сме правили там, нямам забележки.

Аверите си смениха собственика и последно като ходихме не ни хареса много. Освен това зимата много се задимява там. Ако ще е лятото кръщенето, градината им е хубава.

Италианския според мен не е много подходящ. Вкусно готвят,често ходим там, но като обстановка не ми се връзва с кръщене.

Даяната ... не ми харесва нито като кухня, нито като обстановка  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 10:20 от bugaboo

# 591
Може и италианския, който е пресечка на Петко Д Петков, ако етното й идва в повече на авери и даяна
Кой е този, че нещо не се сещам?

Каква е тази нова зала в Рая? Там не съм ходила от лятото.
Авери почти съм сигурна, че работи. Поне преди 1 седмица видях нова табелка с името отвън.

То и на нас ни предстои кръщене, но в Св. Марина и съм оставила на свекъра да избере ресторант за 40 души Simple Smile
Авери сега е турски ресторант.Бяхме канени скоро там на някакво събиране, много съм разочарована от храна, обслужване, музика, абе нищо хубаво не мога да кажа.

# 592
Шоурума им е в Стамболийски, там е и производството Peace

Къде в Пловдив аранжират кошници, трябват ми с плодове  Laughing

Да знаеш,че и на четвъртък пазара има такива аранжировки при цветята. Последно гледах тиква пълна с плодове и цветя,беше за 20-30- лева. Ако имаш време разгледай.

# 593
  • Майничка
Точно за същото магазинче на ул."Май" се сетих за аранжировка с плодове, ползвала съм ги служебно няколко пъти и съм много доволна.

# 594
Благодаря за предложенията.Хареса ми ресторант Райа.А за коя Даяна казвате?

# 595
  • Майничка
Тази, дето е на мястото на бившия "Форум", на 5-6 минути пеша от "Св.Петка" се пада.

# 596
ами аз защото съм много придирчива на яденето - затова казах италианския....
иначе ако си правих, живот и здраве, като си правя, мое кръщене бих отишва примерно в меморито или в на кремена ресторанта
като ще ядем, поне да е качествено и хубаво яденето, но за 40 човека- малиии каква сметка ще бъде.

Тази, дето е на мястото на бившия "Форум", на 5-6 минути пеша от "Св.Петка" се пада.

ти ме уби  Joy
как 5-6 минути, да няма да ходят с каляска, теглена от охлюви
за 1 минута са там

# 597
Не знам какви са цените в тези два ресторанта, но все пак за един обяд не вярвам да излезе много скъпо.

За минутите аз залагам на 4-5. Все пак има и светофар за минаване Simple Smile

# 598
  • Пловдив
Точна информация за мол Галерия  има  те ли? Кога ще отваря ,кои  фирми  ще имат  магазини  вътре?

# 599
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте някъде тази игра Малкият шофьор?
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=27234&cat=267
В Пингвините е свършила Sad

Общи условия

Активация на акаунт