Къде в Пловдив??? - 10

• 68 155
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
мобилен

# 616
не знам кое им е толкова ужасното на джъмбо
моето голямото всичките пижами са му от там - памук със щампи, като се пере с хубави препарати си е и много меко даже
е, вярно има и много по-хубави, но като не са на гормити или костенурки нинджа въобще не иска да ги слага

# 617
  • Пловдив
По "Руски" има доста сервизи за мобилни телефони.
За бельото от Джъмбо - може би е било въпрос на късмет, но от там са ни най-качествените материи на гащички и потници.

# 618
По нашите маазини има ли такова нещо

# 619
Аз да повторя въпроса си, че ми е важно, а никой не писа, не вяряам никъде да няма такова нещо в Пловдив:

И аз да питам-къде има в момента панталони/гащеризони или комплекти панталон+яке за ски?Някакви ориентировъчни цени?  Много благодаря:)))

# 620
Аз да повторя въпроса си, че ми е важно, а никой не писа, не вяряам никъде да няма такова нещо в Пловдив:

И аз да питам-къде има в момента панталони/гащеризони или комплекти панталон+яке за ски?Някакви ориентировъчни цени?  Много благодаря:)))

Последно в спорт депо срещу баумакс имаше но цените не ги гледах.В росиньол срещу метро също имаше.

# 621
  • в обкръжаващия ме хаос
По нашите маазини има ли такова нещо
Ако това са канелони, виждала съм в Метро, но бяха по-дълги. Сигурно ще има и в другите хипермаркети.

# 622
  • Пловдив

Вчера гледах в Аркадия срещу Метро имаше и в двата спортни магазина, цените са в зависимост от марката и варираха от 140до 280 комплекта гащиризон с яке, само имаше и поотделно! Имаше и детски комплекти Peace

Аз да попитам знаете ли къде се продават детски каски за колело?

# 623
МалинкаКалинка, Нудели е

# 624

Аз да попитам знаете ли къде се продават детски каски за колело?

Аз купих каска за колело от Вис Виталис - там са с на Дисни героите и са около 35-40лв. В Джъмбо има и по 15 лв. В магазина за велосипеди до моста на Герджика нямаше детски. Измери главичката на детето и търси каска с възможност за регулиране - във Вис Виталис са такива, в Джъмбо - не, затова са по-евтини.

# 625
Здр. къде мога да намеря обувки на К&К за прохождане?Или на Капчица?Във Виса дали има?

# 626
  • Пловдив
Деянова,в Мола има фирмен магазин на КК
Във Виса мисля,че съм виждала също на КК

# 627
Деянова,в Мола има фирмен магазин на КК
Във Виса мисля,че съм виждала също на КК
Кой МОЛ?Този,който е близо до ХЕЙ-то ли?Те другите отворени ли са  newsm78

# 628
  • Пловдив
[
Кой МОЛ?Този,който е близо до ХЕЙ-то ли?Те другите отворени ли са  newsm78