Къде в Пловдив??? - 10

• 68 142
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Освен във Форума в Тракия и Вис Виталис къде още предлагат дървени играчки (пъзели на нива, домино с картинки...)?

В МОЛ-а продават дървени играчки,но забравих как точно се казваше единия магазин,иначе има в Два-та Жирафа.
Също съм виждала и едно магазинче,точно до Мармалад-а- в него продават дървени кухни,къщички,фирмата беше българска- ето го сайта им-
http://katinatoys.com/catalog/index.php?cPath=51&osCsid=1c7e … 08f67efeb6cc9284d
За другаде не се сещам в момента.

# 661
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте някъде тази игра Малкият шофьор?
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=27234&cat=267
В Пингвините е свършила Sad

Малко късно ти отговарям, но я видях онзи ден в Сани на Кап. Райчо   Simple Smile

# 662
Има ли някой или негов познат, ходил на курсове по Уеб програмиране, да препоръча място? Simple Smile

# 663
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте някъде тази игра Малкият шофьор?
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=27234&cat=267
В Пингвините е свършила Sad

Малко късно ти отговарям, но я видях онзи ден в Сани на Кап. Райчо   Simple Smile
Благодаря ти, но вчера я намерих в Гранд-а, беше последната в едно магазинче на втория етаж Simple Smile

# 664
  • Майничка
Има ли някой или негов познат, ходил на курсове по Уеб програмиране, да препоръча място? Simple Smile

И мен ме интересува. Видях, че има курсове в Дома на техниката, но ще се радвам на мнения.

# 665

И мен ме интересува. Видях, че има курсове в Дома на техниката, но ще се радвам на мнения.
Къде видя? Може ли линк?  Simple Smile

# 666
  • Майничка
Ти пък, линк.
Като ходихме на кино, видях списъка с курсове, та в кюпа покрай огняри, параджии и т.н. и това го имаше. Laughing

# 667
Някой да знае фризьор, който да работи днеска? Мъжко ми трябва Simple Smile

# 668
  • Тайна, майна
Здравейте. Един път помогнахте  bouquet Надявам се пак.
Търся един аксесоар за шал - като две слепени халкички или като осморка. Едно време го продаваха по телевизията, ама не помня кой точно от тв-магазините беше. Търсих го по бижутерийни магазини и джунджурийници, в магазини за шалове, ама няма.

# 669
Ти пък, линк.
Като ходихме на кино, видях списъка с курсове, та в кюпа покрай огняри, параджии и т.н. и това го имаше. Laughing
Simple Smile А дали разпита на място какво, кога ? Simple Smile

Момичета, като по-дългогодишни пловдивчанки, кажете има ли другаде такива магазини за обувки като този, в който влезнах днес, за да не ходя там? Simple Smile Тръгнах днес по магазините и понеже не ми се мъкнеше чанта, взех само дебитната карта в джоба. Влезнах в някакъв нов магазин за обувки на главната, нещо  с Т му беше името. Харесах едни обувки, поисках да пробвам и ако може едно тънко чорапче. Продавачката вика - Чорапчето се плаща 1лв. Порових по джобовете дали имам стотинки, не намерих и и казах, че нямам и да ми донесе само обувката. Събух се, донесе ми обувката и вика - Не може да я пробвате с такъв чорап (за сведение, бях с най-нормален чорап, не някакъв дебел зимен, но не и от мрежестите, а обувките не бяха някакви скъпи - 40лв някъде, затворени, пролетни). Попитах защо при положение, че не е дебел, а тя само каза - Не дават. Казах и че за мен е все едно къде ще си дам парите и губят те, пожелах и приятен ден и си излезнах Simple Smile

# 670
Малко може и да се разсърдят, но 98% от магазините по Главната са били и са си все още такива... Аз колко случки имам, то няма магазин, за който да нямам да кажа нещо.
То не е "не пипайте дрехите на витрината", а само леко съм го докоснала да усетя плата
не е ехидно подсмихване като питам имат ли шивачка да скъси панталона, абе роман мога да напиша...
Пазарът е достатъчен регулатор - виждаш какво е положението, половината магазини празни, затвориха, още толкова ще затворят, сменят се собственици, ужас на кутийки.
 И пак не се научават.

# 671

Къде видя? Може ли линк?  Simple Smile
Има сега една програма "Аз мога", за преквалификация. Могат да се възползват всички работещи от нея. Имам списък с обучаващите фирми и предлаганите курсове, но на лични няма как да го кача.
Не съм сигурна дали има точно Уеб програмиране, но има доста курсове.
Да спомена, че са безплатни, подава се заявление в бюрото по труда, проучват те и ти дават ваучер за стойността на курса. Като условие, за това, което кандидатстваш, да не си го учил до сега и да изкараш курса до край, иначе си го плащаш.
Ако се интересува някой да ми прати мейл и го пускам.
http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=28&WA=Efunds/ … 111/Menu_2111.htm
Тук може да прочетете повече

# 672
  • Пловдив Белащица
Знаете ли къде в Пловдив се продава козметика на Веледа (Weleda)?
Ето така изглежда

# 673
Така е, не се научиха повечето от БГ търговците как да печелят клиенти.

wassilena почти сигурна съм, че в аптеката в Мола има Веледа. От нета също може да се поръча с по-добри цени (от чужди сайтове).

iliqna мерси за инфото, но не отговарям на условията.

# 674
аптеката в Мола

аз търся олио за бебе на Чико - Вис Виталис и Хиполенд има серията, но олиото е свършило, в аптека не съм го видяла
моля ако някой знае със сигурност да каже, че искам да я карам с каквато козметика съм я почнала - от шампоана на чико нещо й сълзяха очите и минах на този на веледа, обаче олиото й е перфектно и не ми се ще на мръвка на 40 дена да й го сменям, а ми свършва...

Общи условия

Активация на акаунт