Мадам Ленорман или Сбъднати Предсказания -4

• 45 239
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
Е пак нещо в този дух е било. Peace

# 691
намерих нещо интересно но е на английски , но с гугъл провадча се радзбира основния смисъл на гадаенето то е по скоро ориентирано към прадсказване на бъдещето .
Here is another quick way to read the full 36 board using the Lenormand, Zigeuner Wahrsagekarten or any other deck…even if it has more than 36 cards. This layout won’t work on 32 cards however you can alway do 8 cards across, 4 rows down in the same manner. There will be no center column to represent the current/present time but it is do-able. I tried this layout with the Biedermeir deck and was pleased with the amount of information that was revealed.

The image is color coded to demonstrate the verbal instructions below.

sq

I use this method often when I don’t want to do a full board reading that is based on the location of the Significator card, Lady or Gentleman ( Sweetheart, Lover). When you read the cards this way, most of the reading is future oriented, with the exception of the card falling with the Lady or Gentleman.

How to do the layout.

Shuffle the cards your usual way. You can cut them and draw from the top or fan them out and pick one at a time- whatever feels right for you. For this large board, it may be easier just to draw from the top.

Lay the cards 9 across, 4 rows down as in the image.

Red numbers- Pick up cards 1 & 36, read them – set them off to the side face up in the same order. Pick up cards 9 & 28 and do the same thing. Let’s suppose now you have established 2 separate predictive meanings. These four cards are related to each other as well. See if you can blend the four cards and come up with a little paragraph about the 2 predictive meanings. Easy as that.

Go to the next cards Blue numbers, and so on to the Green, following the layout in the image. Don’t forget to leave card 5 where it is, as well as 14, 23, 32. This column is referred to often and needs to stay where it is.

All that is necessary is a few keywords & key phrases. Good chance your intuition will kick in as well. Do some brief recording either using a word processor or if you are like me, by handwritten notes.

Note: if the Lover card is coupled with the Thought card, the suggestion is the male getting the reading is mentally preoccupied. If you are a female, and those same cards are coupled that means your special man, partner etc has a lot on his mind. Look to the center column for expansion on the dilemma or situation.

After you have gone through all the cards, what remains is 1 column.

The center 4 cards (numbers in black) represent the current or present time. Cards 5 & 32 and 14 & 23.

# 692
ето и още нещо интересно , аз го пробвах интересни неща се получиха. Само да кажа че аз все пак зададох въпрос , а не така напосоки , реших да задам област , насока на миналото - настоящето и бъдещето. Само незабравяйте да погледнете после не значенеието на каритте които са ви се паднали по Ленормански , а по това значение което е дадено там , конкретно за минало , за настоящето се чете описанието за лявата карта , средната не се чете , и дясната ката.Бъдещето е съответно картата над средната.
http://www.ugadalki.ru/lenorman.html
 само това с часа не ми е много ясно как  го разбирате вие , да се отбележат по таблицата часа който изтича.тосет ако е 12 без 20 ще глудаме 12 часа ли?

# 693
ето и още нещо интересно , аз го пробвах интересни неща се получиха. Само да кажа че аз все пак зададох въпрос , а не така напосоки , реших да задам област , насока на миналото - настоящето и бъдещето. Само незабравяйте да погледнете после не значенеието на каритте които са ви се паднали по Ленормански , а по това значение което е дадено там , конкретно за минало , за настоящето се чете описанието за лявата карта , средната не се чете , и дясната ката.Бъдещето е съответно картата над средната.
 само това с часа не ми е много ясно как  го разбирате вие , да се отбележат по таблицата часа който изтича.тосет ако е 12 без 20 ще глудаме 12 часа ли?

Зима, извинявай , но нищо не разбрах от това нареждане и от това гадаене ...?! Какви палуби , какви часове?
Аз ли съм тъпа или???

# 694
 Азади защо ми се извиняваш , не съм го писала това аз . #Crazy
Ами нали на всяка карта има поне на моите, а и на повечето , обозначения какви са като игрални карти , например на мечката е 10 спатия.на руски това е трефы,   бубен е каро,     черви е купа и пика.
съответно шестица купа са звездите и сърцето е вале купа.

та какво правиш бъркаш или цепиш девет пъти както е написано ,първата карта я слагаш най отдолу след това  трябва да погледнеш колко е часа. После според таблицата коят е дадена вадиш от картите без да ги разбъркваш и месиш, трите карти които са описани там.първата от тях оставяш , а останалите две няма да ти трябват на страни някъде ги отдели. След това почваш да броиш до дванайсет , тринадесетата карта я поставяш под тази първата която оставихме преди малко , това е миналото , тези дванайсет карти ги слагаш отново най отдолу не бъркаш , не месиш нищо не се парви , броиш пак до дванайсет и вадиш 13 ката , слагаш я отлявата страна на първата извадена карта това е лявото настоеще , после пак вадиш 13 карта , слагаш я отдясно на първата , тези три карти са настоящето ти.Пак вадим последна 13 карта за бъдещето над първата се слага. и после само гледаш значението на всяка карта в позиция минало пимерно 10 спатия е там и четеш какво пише, и така за настоящето и бъдещето.

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 14:04 от zimma

# 695
Азади защо ми се извиняваш , не съм го писала това аз . #Crazy
Ами нали на всяка карта има поне на моите, а и на повечето , обозначения какви са като игрални карти , например на мечката е 10 спатия.на руски това е трефы,   бубен е каро,     черви е купа и пика.
съответно шестица купа са звездите и сърцето е вале купа.

та какво правиш бъркаш или цепиш девет пъти както е написано ,първата карта я слагаш най отдолу след това  трябва да погледнеш колко е часа. После според таблицата коят е дадена вадиш от картите без да ги разбъркваш и месиш, трите карти които са описани там.първата от тях оставяш , а останалите две няма да ти трябват на страни някъде ги отдели. След това почваш да броиш до дванайсет , тринадесетата карта я поставяш под тази първата която оставихме преди малко , това е миналото , тези дванайсет карти ги слагаш отново най отдолу не бъркаш , не месиш нищо не се парви , броиш пак до дванайсет и вадиш 13 ката , слагаш я отлявата страна на първата извадена карта това е лявото настоеще , после пак вадиш 13 карта , слагаш я отдясно на първата , тези три карти са настоящето ти.Пак вадим последна 13 карта за бъдещето над първата се слага. и после само гледаш значението на всяка карта в позиция минало пимерно 10 спатия е там и четеш какво пише, и така за настоящето и бъдещето.
Ще ми бъде много интересно ако наредиш едни  карти за мен с този пасианс.. Моите карти  не са такива..
Стига да имаш време и желание де... .. Интересно ми е..Благодаря ти

# 696
Желанието го имам времето днес не , затова ще го оставя за утре. Ти си помисли в каква сфера да е все пак , да не е така хвърчащо и да видим какво ще се падне.после ще кажеш, тъкмо ще видим става ли или не.

# 697
 само това с часа не ми е много ясно как  го разбирате вие , да се отбележат по таблицата часа който изтича.тосет ако е 12 без 20 ще глудаме 12 часа ли?
Аз си мисля, че за 11,40 трябва да се гледа за 11ч. Иаз смятам да го пробвам, но малко по-късно.

# 698
  • плевен
Тази първата подредба с цветовтее не я разбрах.Разбрах как се редят картите,но после кое какво означава,само разбрах че карти 5+32+14+23 са настоящето newsm78

# 699
обещанато за Азади , отностно област работа.
 в миналото -В прошлом хорошего немного. Трудились вы много и серьезно, но толку вышло из этого мало. Плоды трудов ваших пожинали люди, которые считали, да и сейчас считают вас за ничто. А виной всему этому ваша доброта и простота. Вы верили в честность, вы относились к людям как к братьям, вы старались по возможности делать им добро, а люди отплачивали вам совершенно противоположным. Они обманывали вас на каждом шагу, относились к вам с недоверием и тайной ненавистью и старались на каждом шагу навредить вам и сделать какое-нибудь зло. Простота — хуже воровства.
   Вы недавно поступили чрезвычайно великодушно и этим выручили из неминуемой беды несколько лиц Они вам при случае пригодятся.
   То, что вы слышали об интересующей вас особе, сильно вас беспокоит и вы не знаете — верить этому или нет. Не верьте, это была злая клевета.
настоеще-Слева — вы думаете о любимой особе и предполагаете сделать ей неожиданную радость.
   Вы хотите совершенно изменить свою жизнь, как в отношении местности, так и в отношении рода ваших занятий.Тоест става въпрос че искаш промяна.
настояще -Справа — вы находитесь в ожидании получения денег.
   Ваши мысли заняты исключительно изысканием способов к улучшению ваших довольно стеснительных жизненных обстоятельств.
бъдеще-То, к чему вы стремитесь, что составляет цель ваших страстных и заветных желаний, в вашем распоряжении не будет Оно будет принадлежать другому Но не отчаивайтесь, не завидуйте, оно не принесло бы вам добра, как не принесет и тому, кому достанется. Все, что ни делается в жизни, все - к лучшему.
   Вы получите скоро довольно приятный сюрприз и будете некоторое время проводить очень весело.
Неизнам доколко това гледане е както казват "поразитилно" , лично на мен ми е малко странно ама пък няма лошо да се пробва , за мен най доброто гледане на Ленорман си остава голямата подредба .Или с три и 5 карти на конкретен въпрос.

# 700
Ами Цвете събираш картите първо като двойка , пасле и като четворка така както е показано на долната рисунка
1 със 36 и 9 с 28 карти и се получава разказче, и така докато съврашт всички карти , правата редичка е настоящето , а и тази в която е питащия  дамата или мъжа , май също е настояще .

# 701
обещанато за Азади , отностно област работа.
 в миналото -В прошлом хорошего немного. Трудились вы много и серьезно, но толку вышло из этого мало. Плоды трудов ваших пожинали люди, которые считали, да и сейчас считают вас за ничто. А виной всему этому ваша доброта и простота. Вы верили в честность, вы относились к людям как к братьям, вы старались по возможности делать им добро, а люди отплачивали вам совершенно противоположным. Они обманывали вас на каждом шагу, относились к вам с недоверием и тайной ненавистью и старались на каждом шагу навредить вам и сделать какое-нибудь зло. Простота — хуже воровства.
   Вы недавно поступили чрезвычайно великодушно и этим выручили из неминуемой беды несколько лиц Они вам при случае пригодятся.
   То, что вы слышали об интересующей вас особе, сильно вас беспокоит и вы не знаете — верить этому или нет. Не верьте, это была злая клевета.
настоеще-Слева — вы думаете о любимой особе и предполагаете сделать ей неожиданную радость.
   Вы хотите совершенно изменить свою жизнь, как в отношении местности, так и в отношении рода ваших занятий.Тоест става въпрос че искаш промяна.
настояще -Справа — вы находитесь в ожидании получения денег.
   Ваши мысли заняты исключительно изысканием способов к улучшению ваших довольно стеснительных жизненных обстоятельств.
бъдеще-То, к чему вы стремитесь, что составляет цель ваших страстных и заветных желаний, в вашем распоряжении не будет Оно будет принадлежать другому Но не отчаивайтесь, не завидуйте, оно не принесло бы вам добра, как не принесет и тому, кому достанется. Все, что ни делается в жизни, все - к лучшему.
   Вы получите скоро довольно приятный сюрприз и будете некоторое время проводить очень весело.
Неизнам доколко това гледане е както казват "поразитилно" , лично на мен ми е малко странно ама пък няма лошо да се пробва , за мен най доброто гледане на Ленорман си остава голямата подредба .Или с три и 5 карти на конкретен въпрос.

Зима, онлайн ли гледа на Азади? Би ли дала линк? Предварително ти благодаря!  bouquet

# 702
не е онлайн , с линка който дадох вечра http://www.ugadalki.ru/lenorman.html

# 703
Добре де в крайна сметка тази карта 1та след като разбъркаме 9 пъти я отделяме и какво правим после с нея. А другите 3 карти като ги намерим коя слагаме в средата 1та, която намерим или 1та от таблицата с време. Или няма никакво значение, тъйкато те не се тълкуват... newsm78 Ама тя централната се тълкувала

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 15:03 от ЛУНА 7

# 704
първата карта се поставя под тестето тоест става най долна карта. Слагаме в средата първата карта от таблицата , а останалите две ги отделяме настрана и те неучастват /останалите две от таблицата/ , ами ако има някой който го е разбрал по друг начин този руски , нека каже.аз така го разбрах. Централната за нея нищо не пише в тълкуването , тя е една от трите за насоящето , но няма за нея нищоо , така че спокойно . Има сама ляво настоящеу и дясно настояще. това дясното може би са нещо като очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт