Пролет топла наближава, августинчето на воля шава!

• 27 449
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
ау каква хубава тортааааа,леле момичета внимавайте с тиа сладки че на някои мами само сладко им е в главата  Joy Heart Eyes честит Рожден ден GRETTA, ,жива здрава и много щастлива!   bouquet newsm51  ura

# 166
bella, bella  Hug  Hug  Пожелавам ти скоро  EFP

Gretta - честит рожден ден! здраве, щастливо и пухкаво бебенце август и таткото да те слушка много! Това е от мен   bouquet

Charr - доктора ми обясни, че в един такъв начален стадии на бременността между стената на матката и плацентата имало известно разстояние, което при една контракция /която аз не съм усетила - той каза, че може и нищо да не съм усетила/ се получавало търкане между двете и от там идвало това течение - при мен беше кратко слава богу, но някак рязко и изведнъж - и после стихна. Каза ми, че мога да си изкарам една безпроблемна бременност от тук нататък и че той залага на този вариант - ако малкият е решил друго - недай си боже - ще трябва да лежим и да се бодем - но за това сега не мисля - залагам и аз като доктора на варианта с леката бременност от тук нататък.  Praynig   стискайте ми палци!

de66ko - по принцип аз направих първата страничка, но всъщност я копирах от тази на ASY 77 и само създадох новата тема - сега се опитвам да разбера как да добавям нови мами - и без това тези дни се очертава да си полежа - така, че скоро ще трябва да знам как да ви добавя  newsm78

# 167
tia_e, много благодаря  bouquet . Не бързам, но ако трябваше сама да се добавям трябваше доста да се ровя и да чета, че да разбера как става, а тези дни имам страшно много работа, а и офис ще местим и подреждам документи за по-лесно пренасяне (не от мен разбира се  Wink ) и нямам време. Когато стигнеш тогава не е спешно  Party

# 168

de66ko - по принцип аз направих първата страничка, но всъщност я копирах от тази на ASY 77 и само създадох новата тема - сега се опитвам да разбера как да добавям нови мами - и без това тези дни се очертава да си полежа - така, че скоро ще трябва да знам как да ви добавя  newsm78

Първата страница на темата може да се редактира до 24 часа след пускането й!
Най-добре събери данните на новите момичета и ще ги добавиш в новата тема. А най добре е, както предложи ASY 77, да направим акаунт август2010, през който да се пускат темите и така повече хора ще могат да имат достъп до първата страница  Peace
tia_e, много се радвам, че всичко е ок с теб!
Грета, честит рожден ден!

# 169
Грета Честит Рожден Ден!!!Бъди жива,и много щастлива,а през август едно малко съкровище което ще промени живота ти!!!Весел празник  bouquet newsm59 newsm51

# 170
Gretta, честит рожден ден и от мен.Сега ако кажеш,че  тая торта наистина я имаш вкъщи....Simple Smile
Бях на  преглед днес , гледаха ме на 4д и направих изследванията- раннен БХС. След 10 дни ще имам резултати живот и здраве.Малко съм разочарована , защото се оказа ,че още не сме избутали пустите 12 седмици. На 11с.2дни е бебо.Ама ще чакам , какво да се прави.

# 171
Gretta  newsm59  и от нас  newsm51

Q-T, не се ядосвай, да не се наложи на човек да опре до държавните институции ooooh!, не им обръщай внимание.
2,5 си е в норми нали не е над 3 , дори не е на граница не се шашкай. И аз изтървах ранния БХС, но явно така е трябвало да стане...
 Hug

# 172
red shoe - добре че ми каза, че не може да се редактира, че така се бях ентусиазирала, че за малко и да я редактирам  Joy
момичета - в такъв случай събирам прилежно данните на желаещите за първа страница и в новата тема ще ви има всички - до тогава може и да се науча да добавям някой екстри - аз май се научих докато се опитвах да разбера как да редактирам тази......
Междувременно създадох и акаунт - август2010 - така че всяка мама която иска може да се включи от следващата тема и да редактира и да добавя и да украсява - кой каквото може - само желаещите да се обадят за да им дам паролата на общия акаунт.

Брей това да лежиш по цял ден не било чак толкова хубаво, колкото си представях и бленувах докато бях на работа!

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 17:17 от tia_e_

# 173
  • Miami
Грета, честит рожден ден   bouquet Само радост и усмивки ти желая  Hug

Аз правих ФМ и всичко е наред с изключение на тази пуста Нухална Транслусценция, която е 2.5 и са ми я подчертали, сложили са удивителна и са писали "гранична стойност" - това е, което ме притеснява..
Хм, кой ти прави ФМ? Като е под въпрос нухалната ..., защо не ти препоръчаха и кръвните изследвания?
Направи си късния скрийнинг  Peace А сега се успокой и мисли позитивно  Hug Това, че нухалната ... е 2,5 съвсем не означава, че бебето е увредено, все пак е в границите на нормата. Не си мисли глупости  Hug

# 174
  • София
Gretta- Честит Рожден Ден.Много здраве,щастие,любов,само хубави новини да чуваш от тук нататък и да си все усмихната.
А къде го гледате този акаунт newsm78

# 175
Благодаря ви много!   bouquet

# 176
Gretta, Честит Рожден Ден!!!
Желая ти здраве, спокойствие и най-хубавият подарък -след има няма 183 дни  Hug

Момичета, аз не пиша много често тук, НО ви следя постоянно. Току що ставам (там, където живея сега е 9 часа сутринта) и незнайно защо съм с страхотно настроение...може би защото днес не съм на работа  Laughing
Как сте вие с работата? На мен не ми тежи като работа, но ходя с огромно нежелание...постоянно смятам седмиците и кога живот и здраве бебо ще е на бял свят и двамата ще се гледаме вкъщи  Laughing Laughing Laughing

Не знам...май започвам да ставам много нетърпелива, дори вчера обяснявах на съпруга ми, че много бавно "става" бебето...Той започна да се смее и каза, че според него времето минава много бързо. Дори миналата седмица си купих крем против стрии и започнах да се мажа с него два пъти на ден, въпреки, че все още имам едва забележимо коремче  Laughing Laughing Laughing Вие как сте с нетърпеливостта, майчета???

Сега си стоя и броя колко дни остават до другия ни преглед - живот и здраве на 3 март пак ще видим бебо  Praynig

Това е от мен, май се получи много разхвърлян пост, но така става като само ви чета, а ане пиша Rolling Eyes
целувки и  Hug Hug Hug Hug на всички мами и както каза tia_e нека да внимаваме с една идея повече

# 177
момичета,ще купувате ли подаръци,за наближаващия Св.Валентин/ аз по скоро за имен ден от колкото за другото,не че не съм вклюбена ама ми е странен денят на влюбените.../ и ако ще купувате съответно споделете идеи  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 178
Не знам...май започвам да ставам много нетърпелива, дори вчера обяснявах на съпруга ми, че много бавно "става" бебето...Той започна да се смее и каза, че според него времето минава много бързо. Дори миналата седмица си купих крем против стрии и започнах да се мажа с него два пъти на ден, въпреки, че все още имам едва забележимо коремче  Laughing Laughing Laughing Вие как сте с нетърпеливостта, майчета???

Аз съм същата. Умирам си от нетърпение. Но аз винаги и за всичко съм много нетърпелива. Все казвам на съпруга ми - "Кой ги измисли тези пусти 9 месеца?! Защо не сме като при котките - 2 месеца и бам - вече бебчо щеше да е при нас" Joy Той само ми се смее. И за него минават бързо, но може би е така, защото не преживява той всекидневното неразположение и промяна на тялото.  newsm78

Gretta, Честит Рожден Ден  newsm59 preggo smile3510 baloni

# 179
Gretta  nbirthday newsm67 и от мен!
Бъди много щастлива,обичана и да си щастлива мама на още 2 сладурчета юли или август!Много усмивки и весел празник!
tia_e_ пожелавам ти всички притеснения от последните дни да преминат!
Аз бях на ФМ преди около час и нещо.Много съм щастлива!Бебчо много шаваше и измъчи докторите.Ама с тия снежни улици и трудно паркиране развълнувах и него!Всичко е наред засега.Таткото и той е много щастлив!Засега за БХС съм по-скоро с идея да не правя.Въпреки че лекарят ни каза пак да си помислим!
Момичета,не бързайте да минават толкова бързо месеците на бременността,после сигурно много ще ни липсват:)))))))Е и аз всеки път съм под пара какво ли се случва в коремчето и всичко ли е ок,ама ...
Хубава вечер на всички!Тук погледнато от дома е страшна красота,но придвижването навън е трудничко.Затова и аз не знам докога ще съм си пак пловдивчанка:)Не ми се мисли как ще е пътят обратно към Сливен.

Общи условия

Активация на акаунт