Пролет топла наближава, августинчето на воля шава!

• 27 449
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе, София
Момичета а как точно изглежда Марков, аз вече ходих при него инцидентно - бяха ме стреснали в началото на бременността, за петък имам час за ранна ФМ.
Като прочетох, че има и някакъв стажант се замислих дали наистина е бил Марков, беше дребен и изглеждаше доста млад.

# 586
Момичета а как точно изглежда Марков, аз вече ходих при него инцидентно - бяха ме стреснали в началото на бременността, за петък имам час за ранна ФМ.
Като прочетох, че има и някакъв стажант се замислих дали наистина е бил Марков, беше дребен и изглеждаше доста млад.

Млад и симпатичен  Flutter , дребен мъж, говори тихо и приятно  Peace

# 587
Момичета,
опишете усещането за бебето.аз вече от толкова усещания/ то не беше продърпване, киселини, после червата ми къркориха,страх за апендицит/  Banghead ме е страх че ще пропусна малкото човече и няма да разбера че ме е ритнало.Аз мислих че около 5 месец се усеща,но явно и по рано може.

# 588
  • Sofia
Момичета,
опишете усещането за бебето.аз вече от толкова усещания/ то не беше продърпване, киселини, после червата ми къркориха,страх за апендицит/  Banghead ме е страх че ще пропусна малкото човече и няма да разбера че ме е ритнало.Аз мислих че около 5 месец се усеща,но явно и по рано може.

Simple Smile не се притеснявай толкова, в началото е много леко побутване Simple Smile и аз не съм сигурна съвсем кога е то, кога червата Wink по-рано се усеща ако си със задна плацента Simple Smile дано съм ти помогнала Simple Smile по-лесно се разпознава хълцането, аз него го усещах като пърхане и дори мислех че това е риткането но на видеозона се видя че хълцало Simple Smile

# 589
леле и хълцането ли усещате Simple Smile rotfImbo smile3508

аз съм  м/у другото с предна плацента baby_neutral
има ли някох друг с предна,знам че по принцип нормалното е да е задна,а ние с предните..../май ще раждаме секцио/

# 590
  • Русе, София
Благодаря, red shoe, значи все пак съм била при него.

# 591
Момичета заех се с оформлението на новата темичка Peace,
тъй като гледам до 3-4 дни май ще изпишем старата Simple Smile

Само искам да ви помоля да кажете кое заглавие да сложа и на tolinka   и на adelina_bg   предложенията са супер, сама не смея да реша

# 592
  • София
Моли, и аз съм с предна плацента и нищо не пречи да родим нормално. Секцио е ако е плацента превия. Ако е нормално разположена по предната стена няма страшно. На мен нищо не са ми забранили, а за раждането още е рано да се обсъжда според доки - зависи от много неща. Единственото вярно е, че при това разположение е възможно по-късничко да усетим бебчо, а и при ЗД - то - малко пречи на снимките.

# 593
Моли, и аз съм с предна плацента и нищо не пречи да родим нормално. Секцио е ако е плацента превия. Ако е нормално разположена по предната стена няма страшно. На мен нищо не са ми забранили, а за раждането още е рано да се обсъжда според доки - зависи от много неща. Единственото вярно е, че при това разположение е възможно по-късничко да усетим бебчо, а и при ЗД - то - малко пречи на снимките.

биби,мерси за успокоението,при мен доктора дори не сметна за нужно да ми каже,но аз го разгадах от листа който ми даде след ФМ.четох доста в нета-общо взето в последния момент се решава как ще се ражда,аз нямам нищо притив да е секцио,даже май натам клоня,но ще видим живот и здраве.

# 594
  • София
Здравейте. И аз имам чувството, че вече усещам мъника. От време на време като кратко побутване. Въпреки, че вече съм го преживявала веднъж пак не съм сигурна, че е то, а не моите си органи, които се разместват, поради растежа на матката. Иначе моята плацента е задна, което предполага наистина по-рано усещане на бебо.

И да наистина се усеща хълцането, когато порастнат повече. Моята дъщеря хълцаше страшно много. По няколко пъти на ден. Аз в началото незнаех какво е това и даже притеснена  се обадих на лекаря и му описах подробно точно какво чувствам.  Той ме светна. Апропо тя и като се роди си хълцаше много, та и до ден днешен си е много хълцлива. Laughing

# 595
Момичета заех се с оформлението на новата темичка Peace,
тъй като гледам до 3-4 дни май ще изпишем старата Simple Smile

Само искам да ви помоля да кажете кое заглавие да сложа и на tolinka   и на adelina_bg   предложенията са супер, сама не смея да реша

Миличка,   adelina_bg вече започна да я прави, разберете се с нея на лични  Peace

# 596

за новата тема - страхотно ми е мило това "какво ли крие августинското коремче - момиченце или момченце?"!! хайде да си изберем него за заглавие! Wink

днес бях на преглед, но за съжаление не можахме да видим пола за бебето.. беше се свило по някакъв странен начин, лекарката го разглежда доста дълго, но уви.. явно ще разбера другия месец, когато съм на фетална морфология, а пък ми е ужааааааааасно любопитно!!  Embarassed

moli84, аз също съм с предна плацента! лекарката ме успокои, че това изобщо не налага да раждам секцио и е съвсем нормално полежение на нещата! единствената "неприятност" (ако може така да се нарече изобщо) е, че ще усетим бебоците малко по-късно в сравнение с другите мами.. 

момичета, знаете ли какво ми каза лекарката днес? (струва ми се интересно затова ще го споделя и с вас!) вече не препоръчвали витамини на бременните, защото от тях костите на бебето, особено тези на главата, се втърдявали прекално много и това затруднявало раждането...

# 597
  • София
Момичета почнах да правя новата темичка, обаче има един проблем, половината от линковете дето са сложени в сегашната и предната тема не работят, да ги махам ли? Моля също мамите, които не са в списъка да ми пишатна лични, ние с desinca ще се опитаме да намерим тези дето вече са помолили да бъдат включени обаче може да пропуснем някого, затова пишете. Аз все си мисля,че първоначалния списък може да се коригира после, понеже мен ме добавиха след като темата беше постната, ама ще видим, още не съм толкова запозната.

# 598
Заглавията наистина са много хубави за темичката,което и да изберете все ще е много готино!Браво на съчинилите ги мамчета!

# 599
Аз предлагам линковете, които не работят, да бъдат заменени с други. Аз също ще се поразтърся за нещо, което би ни било от полза.
Заглавията всички са хубави и съм за което решите, а пък и може да си ги слагаме едно по едно.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт