БЕЛГИЯ - 18

• 56 055
  • 776
  •   1
Отговори
# 720
 newsm78 тук е трудно да се каже,много е относително Mr. Green

# 721
Едва ли скоро ще спре да вали, направо все едно зимата идва...

Добре, че и ние пътуваме към топла България в края на седмицата Mr. Green

# 722
Някой да има идея кога ще спре да вали?Simple Smile))

Аз си задавам същият въпрос в последните 11 години Laughing

# 723
Аз съм в Брюксел  Simple Smile Добре си дошла, Тони  Hug

Не вали чак толкова много в Белгия, това е мит някакъв. В момента да, но по принцип не  Simple Smile

# 724
Мерси Блонди,ти от колко време си тук?Някоя от вас да е ползвала прах за пране на бебешки дрешки и да е доволна,имам в предвит тук в Белгия.Понеже чакаме нов член на семейството и трябва да му изпера нещата а незнам от кой не се обриват  ylinfant

# 725
Аз постоянно от 8г съм тук.  Blush
Бебешките дрешки винаги съм прала заедно с нашите с нашия прах (обикновен). Няма такива филми като бебешки прах, веро и подобни  Wink

# 726
Минавам и аз набързо да честитя рождения ден на Блонди!!!!
Да си жива и здрава, много щастлива, с много късмет и много любов и разбирателство в прекрасното ти семейство Grinning
Спомням си, че Август беше изпълнен с рожденни дни и годишнини, да си изкарате много весело на всеки празник Heart Eyes

Ние сме добре, не знам дали ви писах, че се преместихме в Тампа, Флорида. Тука времето е страхотно: слънчево, лятото е целогодишно, юли и август е много горещо, но на мен ми е екстра, защото аз обичам жегите Laughing само, че определено не е за всеки Laughing децата са добре, ето и една култува снимка Laughing Laughing Laughing

Много са палави и ме побъркват напоследък, но пък след 2 седмици баткото започва детска, само 3 часа на ден, но и на това се радвам Laughing София също ще я давам 2 пъти седмично по 3 часа и така Grinning няма как иначе, мъжът ми постоянно пътува и по цял ден с тия двете си е лудница Crazy

# 727
Реееени, много се радвам да те "видя" . Благодаря ти от сърце за вниманието  Heart Eyes Кики е сега на 23-ти, веднага след него на 24-ти е Себастиян, а на 9-ти направихме 7г брак. Все август, да  Blush

Флорида ми навява само хубави асоциации  Simple Smile Завиждам благородно. И аз обичам жегите. Много са сладки малките  Hug

# 728
снимката верно е супер,спор няма,децата са много сладки,малката  ми напомня моя син ,който вечно се плези!:) Да са ти живи и здрави  и да те радват много!

# 729
Блонди честит рожден ден на патерици и от мен,пожелавам ти щастие и семейна любов. bdbaloni.Рени супер че сте във Форида,наистина ли е толкова красиво както по филмите Simple Smile

# 730
олееееееееее много ми е тъпо днес,на някои да му се ходи на кафе,имам в предвит тук в Бруксел, Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 14:34 от toniN1

# 731
кой ще ни спретне новата темичка?Simple Smile

# 732
Tони, благодаря.  Hug

Аз едвам претичах за хляб, толкова не ми се излиза в това сиво време  Tired

Крис, нека стигнем 50стр и ще пуснем нова. Пускай, ако имаш идея  Simple Smile

# 733
  • Semmerzake, Белгия
Преди да сте отпътували към топла България, да попитам - носите ли цветя на госпожите за първия учебен ден. Ники тръгва на 1-ви септември на предучилищна и се чудя каква е практиката тук.
Блонди - весело изкарване на рожденните дни, които се задават. Явно месец август е много специален за всички - и нашия татко е рожденник на 21-ви.
На новите мами - добре дошли   bouquet. Няма ли някоя мама и в Гент ???
Незнам как сте свикнали с времето - на мен 3 дни дъжд ми се сториха цяла вечност  ooooh!.

# 734
Здравейте мамчета, SONI къде в  Гент живееш? Мъжът ми живее на rooigemlan. Сега сме в БГ но октомври мисля да се местим с малката. Ние се местим от януари тази година но все нещо се случва.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт