БЕЛГИЯ - 18

• 56 051
  • 776
  •   1
Отговори
# 765
  • Overijse, Belgie
В БГ училището учат само предметите, който приравняват белгийската диплома с българската. Предполага се, че френски и фламандски си учат в белгийското училище.

Ние получихме списък в края на миналата година, когато имаше родителска среща с учителката от първи клас и вече сме готови Simple Smile Баща му тъкмо сглабя бюрото Simple Smile

# 766
 Just a Girl, kris 71 ,Благодаря за инфото.

# 767
Привет от слънчева България
Джъст,аз имам пълноКуиниСпиди , но не се сещам за предпазен колан или рамка. Дай снимка какво точно ти трябва..
Блонди, с голямо закъснение Честит рожден ден.. Как се чувстваш на 18?  Wink
За у-щето в Антwерпен http://www.bubelfriends.be/uchilishte.html
ДО скоро..

# 768
  • Overijse, Belgie
Мария, за предпазната рамка, на която може да се държи детето говоря. Ето снимка http://www.baby-dump.nl/index.php?page=product&id=4727&g … 171&merk=1059

# 769
Ясно, разбрах, но моя модел няма такава.. http://s2.mojalbum.com/nakupovanje-otroske-opreme-vozicek-quinny … 87687_8587694.jpg

Много жалко че са я загубили  Confused С удоволствие Бих ти отслужила с частта, но я нямам . Тази количка колкото и да е здрава и удобна, отдавна не я ползваме, че заема целия ни багажник.  Едно малко бъги носим с нас. Борис спи ли в количката още?

# 770
  bouquet ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО АЛЕКСАНДЪР И АЛЕКСАНДРА  bouquet

# 771
  bouquet ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО АЛЕКСАНДЪР И АЛЕКСАНДРА  bouquet
Еми честит да ви е тогава   bouquet не знаех, че днес имате празник. Да нацелуваш Тути от нас. Мъжа ти го остави на нас   Mr. Green

Крис, списъка е със стандартни за у-ще пособия. Папки, несесер, подвързии, етикети.... такива неща. Отиваш в Club и взимаш всичко на куп. Аз много се измъчих с чантата. Все не си харесвах, ама най-накрая и нея купих.

# 772
  • Belgium - BG
Привет от прясно завьрналите се, снощи кацнахме и още не знам кьде сьм Sunglasses Днес веднага на работа, София си стои с баща си в кьщи и с нетьрпение иска да ходи утре на училище. Тя си изкара страхотна ваканция, сега просто незнам дали разбира какво й предстои:)
Аз се боря сьс студа и преспективата, че лятото свьршва
Хайде да се климатизираме и децата почнат учлище, и след това и една среща Simple Smile

# 773
  • Overijse, Belgie
Мария, да, още спи с количката и много обичаше да се държи на тази бариера Sad

Новаа, добре дошла Simple Smile

Честит имен ден на всички именици със закъснение!

Успешен първи учебен ден на всички ученици и на първолачетата - специални поздрави Simple Smile

Бони, и ние се измъчихме с намирането на чанта - хем грозни, хем скъпи  Confused Но взех една, която знам, че няма да оцелее повече от една година Wink

Утре аз започвам нова работа...абе много емоции ни предстоят утре Simple Smile

# 774
Джъст, на добър час на първолачето и на мама утре  Hug

С чантите е голям ужас. Наистина са ужасно скъпи. Аз се бях засилила за Кииплинг, ама накрая реших, че като за първи клас може и по-обикновенничка.

И аз пожелавам на всички ученици спорна и успешна година  Peace

П.С. Кой ще пусне новата темичка  Wink  Аз не знам как  Blush

# 775
  • Semmerzake, Белгия
 smile3535 ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СЛАДУРЧЕТА !!! УСПЕШНА ГОДИНА И МНОГО УСМИВКИ !!!

# 776

Общи условия

Активация на акаунт