Жената ЛЪВ - 19 част! Колкото повече, толкова повече ;)

• 18 213
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Пол, два гряха имам към теб - едно дето те накарах да ровиш за бисквитите и второ, че одеве, като писа, че си приспала Ник си помислих "дано не се събуди" и ей го на - буден е явно!  Blush Hug

Значи не само аз съм забелязала тая работа с маста и мекиците, щом и на вас ви е направило впечатление!
Пък това с компотите ми е направо любимо! Свекър ми и свекърва ми правят точно със същите мотиви, че и се сърдят, щото не ги ядем  Mr. Green. Аз не, че пия здравословни работи, жуля кока кола като откачена... Ако пуснат такива компоти, може и да ги пробвам  Joy.

# 106
Венче, аз като го приспя, той след половин-един час се събужда и почва да хленчи. Това е всяка вечер. Вярвай ми - пропуск няма #Crazy. И сега, понеже исках да ти пиша, направо го взех с мен в хола и той спеше в ръцете ми. Обаче го замъкнах пак в кошарата Crossing Arms.
Търсих картинка на бисквитите да ти ги покажа, но не намерих.

# 107
  • София
Няма нищо, Поли, аз ги запомних като марка. Значи Ник си има ред и не съм го нарушила аз  Laughing  Hug!

# 108
... Значи Ник си има ред и не съм го нарушила аз  Laughing  Hug!

О да #2gunfire. Ред ooooh!...

# 109
  • София
Ще порастне детето и ще си разполагаш повече с времето, ама... след някоя друга годинка. Егати, това трябваше да прозвучи оптимистично  ooooh!!

# 110
Поли, може нещо зъбки да излизат... На коя фирма са бисквитите, като напишеш фирмата и им излизат продуктите.

Като ви зачетох и ям кашу - сурово  Mr. Green и чета: Аз ям семки, аз - бадеми, аз - ядки... абе, лъвици пак - едно и също правим  Hug

Тука хрупам една туршийка и се чудя, че под лявата ми ръка в шкафа ми е рАкията, дали да не се пресегна  newsm78 ама ме мързи да стана за чаша, а представяте ли си да надигна 1 кг ракия и да му ударя един гълток  Shocked Сигурно после много бързо ше заспя...
Утре ще лунувате ли?

Мъжо още го няма, децата спят, изгледах един италиански филм по 7 дни (от 21 часа пускат много хубави). Много беше романтичен (2 серии) и даже сълзичка пуснах на финала. Нещо ми е сълзливо и разни странни сънища и хора... То утре било Задушница се оказа. Ама и цикъл чакам и ми е такова лижерно и се разчувствам...

Ей, не се стърпях и ударих 1 капачка... Ха, наздраве! Че тоз карфиолец...

# 111
Миленке-скицо, Hug!
Не е от зъби нашто. Така е открай време. Всъщност от половината си годишнина. Ама аз съм го писала и друг път, та не ща да се повтарям. Ш'са оправя Rolling Eyes.

Аз между другото бисквитите ги прибрах в шкафа, без да ги докосна. Обаче в шкафа видях малко шоколад и.....го изядох newsm43. Ама наистина беше малко - пет блокчета. По-добре от пет големи бисквити Crazy. По фирмата не ги намерих Rolling Eyes.

Миленка, наздраве Crazy!

Вени, тя мойта свършила вече Laughing. Ти му мисли, че имаш да забременяваш, да раждаш ooooh!...

# 112
Мъжо притърча! Айде до утре! Лека!

Всъщност малкия до скоро прескачаше от неговото креватче в нашия и ме търси през нощта, там ли съм. Мъже...

# 113
  • София
 Mr. Green

Наздраве, Миленски! Последно рИвах на "Нощи в Роданте".
Аз пък си свалих един английски сериал, дет е сниман две години преди да се родя  Mr. Green - Хотел Фолти Тауърс. Не знам дали някоя от вас ще се сети за него, давали са го по ТВ-то доста отдавна... Мъжът ми хърка като дъскорезница, а аз, патката, се съобразявам и се хиля тихо  ooooh!! Той не знае, че от една седмица чета книги за серийни убийци  Crossing Arms
Семейна идилия във висша форма, направо да умреш  hahaha!

# 114
Уф, кат' каза дъскорезница ooooh!...Моя напоследък адски силно хърка #Cussing out. Имаше скоро някакво възпаление на гърлото и оттогава не се трае ooooh!. Ма аз хич не се съобразявам да го бутам силно Crossing Arms. Ти що се хилиш тихо Thinking?
Филма сякаш ми е познат, но не съм сигурна.

# 115
  • София
Щото съм шматка! Понеже е късничко, понеже сме си легнали... сякаш ще ме чуе в шумотевицата, която сам си прави  Joy!

А пък филмът е с един уникален актьор - Джон Клийз. Ето малко снимки, може да се подсетиш http://images.google.bg/images?gbv=2&hl=bg&sa=1&q=fa … p;oq=&start=0

# 116
Не. Не се сещам за този филм. Може би не съм го гледала newsm78.
Уф, май ми се приспа. Ще ходя да се гътам. Щях да питам одеве какво ще правите през уикенда. Утре всеки да си каже.

Венче, сетих се нещо. Ти що прати дет'то на вилата Thinking? Нали...уж...туй-онуй Mr. Green.

# 117
  • София
Ааа, не съм го пратила, бре! Тука си е, че има да учи за тест. А и като семейство да вземем да изкараме един уикенд - може би ще ходим на кино или ако ги навия, в Историческия музей.  Детето държи да го водим в МакДоналдс.

# 118
А, ама този филм го даваха скоро по btv comedy, големия се хилеше като ряпа!  hahaha като видях картинките се сетих
Ние още не знам какво ще правим, една приятелка ни вика да ходим на ресторант, ама ще видим...

# 119
Ааа, не съм го пратила, бре! Тука си е, че има да учи за тест. ...

А Rolling Eyes. Ми щот' не го споменаваш, и викам сигурно го прати Crazy.

И аз искам на ресторант пък Crossing Arms. Даже днес и утре мъжа ми май е свободен като никога. Дано да измислим нещо, че отекясахме да стоим тук ooooh!.

И добро утро забравих Crazy Hug!

Норче, чакам те, обеща ми Hug!

Общи условия

Активация на акаунт