Жената ЛЪВ - 19 част! Колкото повече, толкова повече ;)

• 18 214
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро. И аз станах много късно днес. Ще ида да си забъркам палачинки. Таман докато се излюпи моя.

# 121
Добро и от мен   bouquet
Аз пък трябва да замеся нещо да подам/раздам/  днес за бог да прости ама още си пия кИфето.

# 122
Добро утро! То на обяд върви, де... Не че не сме от 8 на крак, ама баткото е окупирал компа и не мож се вреди.

И аз раздавам по Задушница, ама обикновено купувам сладки и соленки, най-много да направя питка или баница, или жито... А задължително ли е да има и месено от теб, май така си трябва  newsm78

Малкия докато направя закуска на големия, взел една ножица и рязал, рязал - та и една бродирана възглавница докопал  #Cussing out Та имаше бой и шамари рано-рано...

А тук валииии, вече колите не се виждат http://m.dir.bg/new_video_open.php?sid=150113

# 123
Добър ден!

# 124
  • София
Добро утро и от мен!
Карах сестра ми на доктор и оставих мойте двамата да учат... Май не са се счупили от престараване  Crazy. Времето вън е отвратиелно!

# 125
Пък при нас пече, ама е студено. Да чакаме и тук сняг, така ли Sick? Яяяяя, вие там си го задръжте в София, моля Rolling Eyes.

# 126
  • София
Никакво слънчице няма, вали доста и духа силно вятър  Sick! Ще го държим да не идва при вас  Mr. Green.
Снощи в новините казаха за някакъв чичка в Русе от фирма за почистване, как карал рано сутринта снегорина, ама зигзагообразно, щото бил почерпен порядъчно  ooooh!!

# 127
ДобрИ ден! Laughing
Поли, държИм ама нИще тука да седи Mr. Green
Вени, как е систъра?
Лелееее, задушница било днес ooooh! Ми, като няма на кого да раздам, на домашните брои ли се? Вечно разбирам в последния момент Rolling Eyes
Готвя сто манджи, да има за два дни... Мисля да правя бисквитите с боровинките та имам питане... с какво мога да заместя кокосовите стърготини????? А без тях може ли?
Малкият го хванала бесОвицата Crazy Вече и печката ми изключва, та да готвя сто часа, за пералнята да не говорим... постоянно сменя програмите, докато пере ooooh! Ужас! Като Робокоп съм станала! Мечтая си да съм малката Шива, да имам още няколко чифта ръчички... Whistling

# 128
Теди, внимавай какво си пожелаваш, моме Mr. Green! Яяяяяя по-добре там някоя слугиня, щото с още няколко ръце, ще ти трябват и поне пет глави. Иначе кой ще ги контролира hahaha. Пък толкоз акъл на едно място не е здравословно Joy

Венче, щях да питам аз, ама забравих ooooh!. На тонове ли ходите? Дано всичко е наред Praynig!

Аз реших да правя едни варени гевреци. В последният момент се сетих, че ми трябва едно яйце, пък нямам. Дано стане нещо. И аз няма на кого да раздавам, освен на децата. Може да отидем после до сестра ми и там.

# 129
Ей, голяма съм патка ooooh!. Егати как забравям ooooh! ooooh!...
Теди, вместо стърготините освен да сложиш още брашно, но какво ще стане, не знам. Не харесвате стърготини ли?

# 130
  • София
Систъра е добре! Днес влиза в деветия месец  Flutter! По принцип трябваше да се види с акушерката в Майчин дом за запис на тонове, но доктора бил нощна смяна, та го сварихме и него - прегледа я, всичко е ОК!
Разказа ми одеве, че бебка сякаш се смъкнала по-надолу, защото вече не й тежи горе високо, при ребрата. Пък и аз виждам, че коремчето й се е смъкнало по-ниско.
Теди, и аз съм си мечтала за още поне един чифт ръце или очи на гърба, ама няма  Joy!
Пък за задушницата - нямате ли някоя съседка, на която да подадете нещо за бог да прости?

# 131
Их, Венче, айде дано всичко свършва вече Praynig! И да свършва добре Peace. Чакаме с нетърпение Hug!

# 132
Вени,каза ли и да стиска до 6 март?Искаме си булка родена на нашата дата!

правя едни тарележи,ама станаха кривогледи  Crazy  Joy
След малко ще ви ги пусна/името им е ``таралеж``/ леко са от съсловието на извънземните.И крака забравих да им сложа  ooooh! Joy

# 133
Поли, ще пробвам и после ще покажа Wink Имам едни ама са шарени, пък и няма да стигнат, а съм сама с дребния и няма как да отида до маНгазина... Пък съм патка, забравих вчера да купя ooooh!
Теди, внимавай какво си пожелаваш, моме Mr. Green! Яяяяяя по-добре там някоя слугиня, щото с още няколко ръце, ще ти трябват и поне пет глави. Иначе кой ще ги контролира hahaha. Пък толкоз акъл на едно място не е здравословно Joy
Mr. Green hahaha hahaha Еййй, не се бях сетила, бре! Толкоз много глави в пповече ще ми дойдат Mr. Green Mr. Green
Ей го, за пореден път готвя на крушката във фурната ooooh! Whistling Mr. Green
Вени, всичко ще е наред! Чакаме вече Wink Лелиното момиченце да се появи на бял свят Hug

# 134
  • София
Мерси, момичета! И аз нямам търпение вече, но скоро ще съм леля и направо ми идва да ударя гъз в тавана от кеф  Crazy!

Жу, казах й още миналия път, че за деца, родени на 6-ти март имам гаранции  Joy!

правя едни тарележи,ама станаха кривогледи  Crazy  Joy
След малко ще ви ги пусна/името им е ``таралеж``/ леко са от съсловието на извънземните.И крака забравих да им сложа  ooooh! Joy
Joy  hahaha  Joy

Общи условия

Активация на акаунт