Жената ЛЪВ - 19 част! Колкото повече, толкова повече ;)

• 18 128
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Чочи, Бенджи, миси за инфото  Hug!
Аз така и не разбрах какво толкова помага тая подсладена вода на жълтеницата (нали заради нея се дава) и Марти никога не е употребявал вода и захар  Mr. Green! Но пък си спомням, че докторката ми препоръча да го захраня някъде към 5-ия месец, защото много повръщаше (не лекарката, а детето  Crazy). Тя смяташе, че като почне с по-гъстата храна, ще приключим с повръщането и така и стана.

Ааа, Стефи, ти си я виждала и щом казваш, че й ходи Tessa, нЕма да споря  Laughing! Обаче Кипра маца ми звучи много веселяшко и позитивно, същевременно гальовно.
Гледай, значи, хората как по два ника си имат и все готини, пък ние с теб сме си пльоснали направо имената, грам фантазия ли нямаме  Mr. Green?!

И друго исках да кажа, ама на, забравих...

# 631
МоЙте и двамата на мен приличат, хем и мъжо е лъв. Thinking

# 632
Ха, Вени, вярно, че ние с теб сме си с имената. Иии Полин май всъщност. Ами... аз да ти кажа под секрет  Blush много си харесвам името. Ама много. И затова така го развявам гордо. Joy

# 633
  • Пловдив
Още по-весело щеше да звучи Кипра Маца гледа куче  Joy
Всички никове са хубави, Вени, и твоето име е много хубаво, и на Стефчето  Hug.
А пък аз явно съм изключение от лъвския силен ген, щото моето гардже е одрало кожата на баща си. Няма нищо, другото ще е на мен  Flutter

# 634
  • София
Стеф, аз направо си признавам, че не ми дойде някой проблясък за нещо по-така  Mr. Green! А пък към твоето име имам специално отношение, защото кръстницата ми се казваше така. Изключително красива и фина жена, за съжаление почина преди години... Живееше в София, но си беше пловдивчанка. Знаеш ли, още откакто се "запознах" с теб тук, правя някаква аналогия между вас двете, заради съвпадението на имената ви и гр. Пловдив, нищо, че не си родом от там  Hug.
Мда, и Поли си е с името  Peace.

Ками, явно женската семка е по-силна  Mr. Green!
Кипра Маца гледа куче  Joy, кажи твоят мъж каква зодия е, че е успял да "бие" нашата?

# 635
  • Пловдив
Водолей някакъв си  Crossing Arms

# 636
Ха, Вени, вярно, че ние с теб сме си с имената. Иии Полин май всъщност....

Да, почти Mr. Green. Винаги съм се чудила как човек си измисля ник-нейма Thinking. Трябва да прилича на мен, да ми отива. Е толкоз фантазия нямам Mr. Green.
Пък моят си е името ми, само че на французки bowuu. От госпожата по френски в техникума го знам, мина на електронната ми поща и т.н. Та до форума Laughing.

...А пък аз явно съм изключение от лъвския силен ген, щото моето гардже е одрало кожата на баща си. ...

И у нас тъй ooooh!. Генът на мъжа ми е много силен Rolling Eyes.

# 637

Ками, явно женската семка е по-силна  Mr. Green!

ТЮ да му се не види.  Crossing Arms Исках поне единия да има зелени очи.

# 638
  • Пловдив
Теса, и мойте не приличат на мен. Ама хич.
Мязат на баща си. И той водолейче някакво...

Пък и аз съм си почти с името си, де... Mr. Green

# 639
  • Пловдив
ТЮ да му се не види.  Crossing Arms Исках поне единия да има зелени очи.

Ааа, недей да съжаляваш много. Знаеш ли колко е гадно да имаш светли очи, без слънчеви очила не мога да вирея, непрекъснато ми се насълзяват от слънцето и си ги присвивам. Колкото по-светли са, толкова по-чувствителни са.

Бенджи, щерка ти прилича на теб, недей да лъжеш! Виждала съм и снимки  Peace

# 640
...Знаеш ли колко е гадно да имаш светли очи, без слънчеви очила не мога да вирея, непрекъснато ми се насълзяват от слънцето и си ги присвивам. Колкото по-светли са, толкова по-чувствителни са....

Мислиш ли, че е от това Thinking? Моите не са светли, но без очила и аз не мога, ама хич ooooh!.

# 641
  • Пловдив
Ами лекарка ми го е казвала за светлите очи Rolling Eyes. Ама сега като се замисля, и нейните бяха светли, та може и тя от нейната камбанария да гледа...

# 642
Теса, па аз съм си с кафяви очи и съм същата работа със сълзенето на очите. Винаги съм с очила. Зимата от неудобство не ги нося.
Не знаех обаче, че зависи и от цвета. Мислех си, че при мен е така, защото прекалено много нося очила в последните години.

Което ми напомня... искам да си купя ей таквизи http://stefkakarailieva.snimka.bg/other/my-favorite-fashion.473093.17384541.big.
 Ама с точно такава съвършена форма. Казах ви аз, че кат тръгне да идва пролет и не моам се озАпти.  Embarassed

Що се отнася до зодиите... Ние хубаво си говорим тука, но... да ви питам съвсем насериозно ако трябва да си говорим... вие вярвате ли на тия неща за зодиите. Аз щото много слабо. Ето вижте например тук колко народ сме... пък всички сме различни. Аз поне не съм забелязала да си приличаме толкова. Ей ся ще ме наритате... затова предвидливо ш' сЪ скрия.  newsm43

# 643
Вярно, че сме различни, но в същото време съм намерила много общи неща с няколко моми от темата Crazy. Иначе чак толкоз в зодии и аз не вярвам. Нито в сънища. Вярвам в това, че каквото има да се случва, ще се случи Rolling Eyes.
Очилата са много готини и мисля, че ще ти отиват Peace.

# 644
Стефи,според мен всичко опира да това какъв е човекът като личност  Peace

Общи условия

Активация на акаунт