Жената ЛЪВ - 19 част! Колкото повече, толкова повече ;)

• 18 134
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Поли, ама как ми изпери на челна позиция срама.  hahaha Аз ужким така истимаро, със ситен шрифт. Просто като дойде пролетта и ме обземат всякакви мераци. Включително и модни. Зимата заспивам блажен сън в това отношение. По Коледа имам малко събуждане и после чак през март. Март-април обикновено съм чисто нов човек. И всичко ми се вижда много шарено.

А ако знаете как ми се пътува.  Некой няма ли ме покани на гости?

# 616
А ако знаете как ми се пътува.  Некой няма ли ме покани на гости?

Ами от Пловдив до Сандански не е чак толкова далече,така че...
Събирай куфарите и идвайте...
Хем ще попътуваш,хем ще ми погостуваш... Peace
И не си мисли ,че се шегувам... Peace

# 617
А ако знаете как ми се пътува.  Некой няма ли ме покани на гости?
И в Русе ще си добре дошла-само кажи,че тръгваш  Wink

# 618
Сандански, Сандански... чакай да помисля... абе ако не греша даже аУтОбусът минава през Велинград. Тъкмо да посетя родния дом. Аз казвала ли съм ти, че съм от там, Сис?
Сериозно сега... ако можех бих стегнала куфарята за едно уикендче барем. Но пестя пари - включително и от разходки. Нали ще правя мебели, стените ще боядисвам. И въобще.  ooooh!

Макар че така кат се замисля то сигурно няма да се мине със спестявания. Ще тегля малък кредит от Джет.

Абе влязъл ми е тоя пусти цвят "капучино" в главата. За стените де. Rolling Eyes

О, Чочинка, до Русе няма ептени да я сколасам. Sad  Hug

Хаяси, абе тая вода сичкото хубаво, ама нещо ми убива апетита, бре. Не ми се яде така начесто както трябва. Разбутва ми режима един вид.

# 619
  Чоч, не съм искала да те засегна  Peace! Просто по едно време взе да ми прави впечатление, че нищо не казваш как сте, що сте, а само картинки пускаш. Радвам се, че малката сладуранка се е оправила. Да я нагушкаш силно  Hug!
  Стефче, аз ще си замълча  Crossing Arms! Не знам как искаш човек да та покани, пък  Crossing Arms! И на пицЪ УбИщах да тЪ водА и пак нИ щеш!
  Хораааааааа, у нас е 25 градуса, а аз ще пукна от студ. Краката ми са като кубчета лед. Добре се подредих  Confused! ША взема да си сваря една кана чай, че хем да се лекувам, хем да отслабна  Mr. Green.
  Поли, преместихме Боил в друга градина, защото уж ни е по-близо, а и няма булевард за пресичане т.е. и батко му ще може да го взема от ДГ ако се наложи.

# 620
Ренко, ти трай ся. София не влиза в бройката. Това си ми е любима дестинация когат мога. Па и нали се разбрахме миналия път, че друг път ще се жбаждам. Аз съм ти казвала - София ми е един такъв особен град. Много го харесвам. Шумно било, па и мръсно. Нит' ми е шумно, нит' ми е мръсно.
Освен това н'деЙ зна, че кат се оцъкля изгладняла пред Уго и ти звъннна на ЖиСиЕм-а да не се чудиш ко стана. hahaha

А баткото какво стана с уроците по бойно изкуство? Сериозно, как се чуства детето?

# 621
Уф, много телеграфно ми звучат постовете в тая тема, ама пусто нямам възможност всеки път да ви чета подробно.
Пък искам да пиша, пък!
Гледам Жу и Чочи питали за мен  Heart Eyes Благодаря Simple Smile
Жу, как е болния човек? Оправя ли се. Моето и него го мазах с мед, но си мисля, че му мина от лекарствата  Rolling Eyes
Теса, дай да го видим това куче-бебе Simple Smile Искам.
Хаясито пак забързана, ама тортичка направила - супер е.
Рейчето, много хубави снимки от Жеравна! Супер сте всички.
Вени, ама да ти имам чуството за хумор с тоя херпес и тия доместоси и ароматизатори  Joy Айде оправяй се  Hug
Полииии, кво прайш душа. Много хубава оная питка със зеленото, много я отваря  Grinning
Пък никой не ми честити новата година на тигъра, не знам що тъй се впечатлих от нея.
Джес, малката как е? А диетата върви ли?
Ками, и на свой ред да се извиня за това, че не се поинтересувах как е детенце. И без това рядко пиша. Извинявай. Дано сте си добре.
Стефито като каза "гости" и на мен ми се приходи  Mr. Green Да се менкаме да ходим една на друга на гости, а Simple Smile
Аде, че се олях.

# 622
Стефи, във Велинград съм ходила веднъж на почивка за 10 дни.
Прекарахме чудесно! Много ми хареса спокойствието и тишината в този град.Много подходящ за почивка на семейства с деца,като нас!
А относно гостуването-планувай го след като приключиш с обзавеждането.
Тук е най-хубаво през пролетта и есента.През лятото е кошмарно горещо,но има климатици все пак,така че проблема с жегата отпада... Wink
Ти се чувствай поканена,пък елате когато решиш... Peace

# 623
 Чоч, не съм искала да те засегна  Peace! Просто по едно време взе да ми прави впечатление, че нищо не казваш как сте, що сте, а само картинки пускаш. Радвам се, че малката сладуранка се е оправила. Да я нагушкаш силно  Hug!

Peace
Като се наспи ще я гушна от теб  Wink
Най-вероятно вече ще й никнат зъби,защото я е хванал един дрисък от 2 дни  ooooh!
Вече не иска много много да си пие млякото от шишето с биберона-иска повече хранене с лъжичка  Wink

# 624
Здрасти Чили, къде ходиш?

Малката се справя добре с "диетата", даже свали 1-2 килца. Само че... от 2-3 дни накашляше, снощи буха цяла вечер и днес вече сме на Зинат.... Rolling Eyes Е няма оправия  Crossing Arms 

Гледам "гости" спрягате... Mr. Green А, де  Laughing

Hug Hug Hug на всички и обратно на работа, че... ooooh!

# 625
  • София
Ей, ма съм забравана! Три дни искам да кажа на Теса, че се радвам да я видя и че новият ник Кипра маца мноооооооооого ми харесва  Hug!
Чили, екстра са ти постовете! Когато можеш, ще пишеш повече. Като не можеш - минаваш да сигнализираш, че си добре и туй то  Wink! А и понякога става говорилня и човек не може да изчете всичко. Я кажи сега малкия Торанага оправи ли се?
Чочи, сигурно е от зъбите, мдааа. Щом иска с лъжичка, значи си я захранила, нали? Я кажете сега как е "модерно"  Mr. Green да се почва захранването, от кой месец?

# 626
  • Пловдив
За захранването: вече на няколко пъти последните години ме навикват разни доктори, че съм захранила рано...ма тогава така беше... Rolling Eyes
Сега гледам, според новите постановки, препоръчват захранване след 6 -я месец. Дотогава само мляко, даже без вода...пък да не говорим за вода със захар, както сме давали... ooooh!

# 627
Ето я принцесата,току-що станала от сън:
Вени,аз захраних Даниела преди 2 месеца /беше на 4 месеца и половина/.Давам й готови пюрета /моите нещо не й харесаха  Confused/ и каши.Адаптирано мляко вече пием по 1 път на ден /сутрин/,след това яде каша /готова,разтворима/,обядва със зеленчуково или месно пюре,следобед си хапва каша с адаптирано мляко и бисквити и вечеря с млечна каша тип "Лека нощ"
Йоан го захраних малко след като направи 3 месеца
По принцип повечето майки захранват бебчетата си към 6-тия месец /аз съм рядко изключение на природата  Tired  hahaha/

# 628
Ей, ма съм забравана! Три дни искам да кажа на Теса, че се радвам да я видя и че новият ник Кипра маца мноооооооооого ми харесва  Hug!

Пък аз... обратно - харесваше ми Tessa. Дори винаги ако се сетя за нея точно с това име ми изниква. Хем че и наживо сме се виждали и знам, че не се казва така. Но някак много ú ходеше. Ъъъ някак на физиономията. Embarassed

Чочиии, това малкото знаеш ли, че бая замясало на теб? Точно на ей тази снимка сега като я видях. Абе тука лъвиците все с много силен ген, бе. На почти всички, които съм виждала на снимки малките приличат на вас. Thinking

# 629
 Joy-Знам,Стефи-че и моя характер е взела Mr. Green

http://www.album.bg/chochosan/images/21534488/-те нямат нищо общо помужду си като визия  Wink
http://www.album.bg/chochosan/images/21187805/-те си приличат като 2 капки вода  Wink

Общи условия

Активация на акаунт