Жената ЛЪВ - 19 част! Колкото повече, толкова повече ;)

• 18 216
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  Вениииииии, ясно че си с херпес сега, ама сопола мина ли ти? Щот сА чудя сЯ кво да пия - ароматизатор лииииии, Доместос лиииииии  Joy Joy Joy?! Давай съвет! От кое мина при теб  Mr. Green? С други думи от вчера и мен така ме е треснал синузита, че направо не мога да дишам. Мисля сега да ръгна по един тампон с клеева тинктура във всяка ноздра и да видим къде ще му излезе края. Както съм го закъсала току виж съм си използвала най-после прословутия йогистки чайник за нос, който коментирахме преди няколко месеца  Mr. Green.
  Сутринта заведох дребното в новата градина и се чудя дали да го вземам на обяд или да го оставя да спи там  newsm78. Вярно, че преди е ходил на градина, но тук всичко му е ново и непознато и съм в голяма чуденка. От друга страна, довечера има родителска и сега на обяд само да го разхождам до нас и след 3 часа на обратно  Thinking... Пфууууу, не знам как ще е по-добре!
  Чочи, кво да ти кажа? Всички те четем, макар че ти рядко пишеш и по-скоро се отчиташ с картинки /радвам се, че поспря  Peace/. Кажи как е сладуранка Даниелка. Мина ли и хремата и Т? Започна ли пак да си хапва нормално? Йоан го видяхме, че няма никви грижи стига да е в коритото  Joy.

# 601
Добрутро!
Написах си писмата  Mr. Green
Бенджи, с просто око се вижда, че момата се върти до един момент обратно на стрелката, после на другата страна и това се повтаря след леко прекъсване в картинката.  Thinking
Не съм ви чела, айде отивам.
Лек ви ден  Hug

# 602
  • София
Ренка, нЕма файда от ароматизатора Joy! То от нищо нямаше... още подсмърчам  ooooh!! По ТВ-то тия дни вървеше някаква реклама за капки за нос при синузит и хрема, обаче им забравих заглавието. Тампоните с клеева тинктура можеше и да ми помогнат, но не успях да ги задържа за повече от 3 секунди в носа си, защото беше в рани отвътре и отвън.
А нямаш ли телефон на детската да им звъннеш и да ги питаш как е дребния и дали има нужда да го прибираш?

# 603
Рени на мен йогисткия чайник  hahaha много ми помага.  Peace /ако имаш  в предвид тази процедура със солена вода, която се вкарва от едната ноздра и изкарва от другата/

# 604
  Чочи, кво да ти кажа? Всички те четем, макар че ти рядко пишеш и по-скоро се отчиташ с картинки /радвам се, че поспря  Peace/. Кажи как е сладуранка Даниелка. Мина ли и хремата и Т? Започна ли пак да си хапва нормално? Йоан го видяхме, че няма никви грижи стига да е в коритото  Joy.

Исках само да внеса повече настроение със сутрешните си кафета,закуски и пожелания за приятен ден,но щом не ви се нрави,няма да ви се натрапвам,я  Crossing Arms!
Иначе всички се добре-благодаря за загрижеността  Peace

# 605
  • София
Чочи, не мисля, че става въпрос за натрапване  Hug! Може би се получава разминавка понякога, защото общуваш повече с картинки. Я гледай сега как ни върви приказката, ааа  Wink!?

..... тази процедура със солена вода, която се вкарва от едната ноздра и изкарва от другата
Сигурни ли сте, че това е йогистка процедура, щот на мен ми прилича на инквизиторска  Mr. Green!

# 606
Ехооооо, не мога да смогна да пиша от кореспонденция. Голям зор при мен.

Желая ви успешен и слънчев ден.

# 607
Ооо, Хаясинка, таман те видях да се похваля. Пробвам се вече една седмица да пия повече вода. Е, засега не съм с голямо постижение - 1.5-2 л макс, ама пак е нещо. Пък на моя началник стаята е точно срещу тоалетната. Имам чуството, че ми брои "включванията".  hahaha

Чочи, не се чуди за липсите понякога. Случва се човек да е на друга вълна, да го завърти за известно време. Тези от вас, които сте вкъщи с малки бебоци, в момента сте с по-непроменливо ежедневие и затова сте винаги на линия. Всеки някога е бил така. Или пък дай Боже да бъде.

На мен например някога хич не ми се приказва. Кат например днес. Не съм на кеф. От сабахлента.

Рени, за Браун -  аз много я потачвам тази фирма. Съдя само от епилаторите обаче. Някакси са по-добри.

# 608
Ооо, Хаясинка, таман те видях да се похваля. Пробвам се вече една седмица да пия повече вода. Е, засега не съм с голямо постижение - 1.5-2 л макс, ама пак е нещо. Пък на моя началник стаята е точно срещу тоалетната. Имам чуството, че ми брои "включванията".  hahaha

Напълно достатъчно е. Пий по 200мл. преди хранене задължително. Аз пък като тръгна за кабинета на шефа задължително започва да ми се пишка Thinking

# 609
  • Пловдив
Що я пиеш таз вода, Стефче, с цел отслабване ли? Аз в момента пия по 4-5 л на ден, без да се насилвам (но и заради лечението ми). С тоалетната се свиква, само дето ми е студено и понякога се стискам до последно.
Снимки на дзверунгела не мога да кача нещо, нито с фото.бг, нито с прикачи. Много съм смотана  Tired

# 610
Tessa, мми не, не знаех, че може да се отслабва така. Зарди това, че имам много целулит я пия. А на теб помага ли ти за това, заради което я пиеш?
А вие куче ли си взехте у вас? Беше споменавала нещо.

# 611
  • Пловдив
Помага, помага - и за добрия метаболизъм, и за моето лечение. Всъщност, май за всичко помага  Peace.
Да, кученце - бебе. Преди това един голям пес имахме, ама ни потроши къщата и го махнахме.

# 612
Моят нет нещо се е...ва с мен от сутринта #2gunfire ooooh!.
Сега май върза за по-дълго Crazy.
Да ви кажа за водата по себе си съдя, че много се отслабва в действителност. Има дни, в които даже не съм се насилвала да пия кой знае колко вода, но често ходя до ВЦ-то и на другия ден кантара веднага отчита надолу. И през бременността си бях така. Хубаво е да си пие, но ей това е, че често стискаме до последно ooooh!.
Аз от вчера съм на едни торти, направоооо #Crazy....Имам още малко за днес и приключвам наистина, щото 54 кила не съм била от първите месеци на бременностите си ooooh!.
Де я тая пролет да идва вече, че не се трае това застояло ежедневие  Sad.
Вий, да оздравява малката Hug. Браво за математиката Hug!
Венче, тез твойте сополи много упорити Thinking. Вземай някакъв имуностимулатор Crazy. Аз си мисля за някакви витамини да си купим да пием в къщи, че нещо не е добре работата. Като ударени с мокър парцал сме на моменти ooooh!.
Рени, а малкия защо е в нова градина? Сигурно си писала, но съм пропуснала Thinking. Много обичам да ходя по родителски срещи Crazy. Много са ми смешни даскалята hahaha да им слушам простотиите Rolling Eyes.

# 613
Де я тая пролет да идва вече, че не се трае това застояло ежедневие  Sad.

Ако щеш ми вярвай, но аПЦелЮтно вече не издържам. Ходи ми се насам-натам, разхожда ми се по-често, имам един куп неща да правя според собствените си планове и... нищо. Сякаш съм с вързани ръце. Нали съм напланиргала ново обзавеждане. Пък не стига това ами и шопингмераци ми са дошли. (Харесала съм си едно потниче Адидас. Ще взема си го купя, та да мирясам  Embarassed)

# 614
...Харесала съм си едно потниче Адидас. Ще взема си го купя, та да мирясам  Embarassed)[/size]

Стеф, купи го, пък дано се довлече хубавото време най-подир Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт