Жената ЛЪВ - 19 част! Колкото повече, толкова повече ;)

• 18 227
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Миленче, моя синковец едно време, като почна да се храни сам, ядеше боб, леща и грах зърно по зърно  ooooh!! Полудявах и изтрещявах! Обедите преминаваха във вечери, вечерите... в нощно хранене  Crazy!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Венииии, туй като вица с "това дини ли са" - "Да" - "Моля ви увийте ми 5" "това грах ли е?", "Да, ама не се продава".

Беше много по-дълъг, ама не се сещам за всичко, а и не ми се пише толкова много. Но ме развеселихте много.
мДААА.....сЛЕД КАТО КЛИЕНТА ИСКАЛ ВСИЧКО ДА МУ Е УВИТО ПООТДЕЛНО  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вениииииии,просто не можеш да си представиш,колко са ми тренирани ушите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 586
Алуууууууууу влезнАх да се чипкам и вие бръзо сте почнали да пишете тук..................искате да нЕмам време да четА, А?  tooth

Вени кажи моля ти се , че вече не се храни така?

Пол падат ли листата?  gydi

Хаяси не съм го чувала този виц  Rolling Eyes

Абеееееееее ейййййй Whistling не мога да побликувам бре  Crazy

# 587

Абеееееееее ейййййй Whistling не мога да побликувам бре  Crazy
  #Silly #Silly #Silly #Silly smile3502 smile3534

# 588
  • София
Вени кажи моля ти се , че вече не се храни така?
Абе, да ти кажа, когато не му се яде (а това е често), пак почва с тия номера  Crazy!

Хаяси, ха ха  Joy, ааа, знам го тоя виц, но го бях забравила! Мнооооого готин!

# 589
Хаяси не съм го чувала този виц  Rolling Eyes
Вица е,че един клиент застанал пред сергията и казал....
-Един килограм портокали,ама ,ако може да ми ги завиете един по един...
Продавачката му ги увила
-Един кг мандарини,ама ако може да ми ги завиете идна по една
Продавачката му ги увила старателно
-Един кг. грйпфурти,ама ако може....
-Да,няма проблем!-казала продавачката
-един кг картофи...
Да,няма проблем!...
-Ааааа,това грах ли е?!
-Да,ама днес не го продаваме!-казала продавачката

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 590
  • Пловдив
Мастерче, много е як. И аз не бях го чувала.  Joy Joy Joy

Вижте на какво попаднах в една друга тема:

"Ето нещо интересно:
Погледнете това, и споделете в коя посока се върти момичето!

http://field.dibla.com/index.php?topic=4271.0".

Вие как го виждате?

# 591
Мастерче , вица е мн весел, мерси , че го разказа.

Бенджи, въртящата я виждам аз лично в двете посоки. Като гледам директно в нея се върти по посока часовниковата стана, но като погледна в дясно ( докато четях там написаното) я видях и в обратната страна. Благодаря , че сподели това. Мн е интересно.

# 592
Бенджи, това някой го беше пуснал в скайпа май и в зависимост накъде виждаш, че се върти мацката, лявото или дясното полукълбо работело повече или по-добре, нещо от сорта.
Норче, филма е доста тъжен между другото. Такава драма Rolling Eyes...
Вица го знам с ориз накрая hahaha.
Венче, абе добре си вждам по принцип Thinking. Ама тез рози много ню-ню, зат'ва bowuu.

# 593
Абе, да ви кажа -  и у лево, и у десно гледах - все ми е по часовниковата! Много съм без логика  Blush макар че на тестовете за логическо мислене имам 188 от 200 точки. Тия 4 Висши математики само на логика съм ги взела  Crazy че през останалото време беше лайф и нон-стоп купон!
Бенджи, мерси! И мъжете им го пуснах, там е ясно...

Аз розите с пух ги видях - много романтични, но туй на Хаянси - "Симеоновка" от... - не го разбрах  Blush

# 594
Добро утро!
Много хора /Сис,Мадам Стасита,.......мама,Цвети,Бодливка/спряха да пишат вече тук  newsm78.Чудя се защо ли? newsm78
/едвали някой ще прочете поста ми и ще ми отговори  Mr. Green.....,ама аз да си попитам  Wink/

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 08:48 от Чочиии

# 595
Добро утро Hug!

Дневен хороскоп - 16.02.2010

До обяд трябва да приключите с кореспонденцията, че след това няма да имате възможност да го направите. След обяд може да ви нагърбят с нови задачи и това ще помрачи настроението, но няма как – ще се справяте.

Хубав ден, маЧки Hug!

# 596
  • София
Добро утро!
Бързам да пиша, щото според хороскопа, до обяд трябва да съм приключила с кореспонденцията  Mr. Green!
И на мен тази мацка ми се върти по часовниковата стрелка.
Чочи, аз хубу те прочетох, но не мога да ти отговоря, и на мен ми се губят  Laughing. Но нали знаете, всеки на някъде го вее вятъра. Кой когато може, се обажда.
Айде, лек ден за сега, отивам да стягам малкия да учи, че още се подмотава  ooooh!!

# 597
Добрютро. И зОщУ пък сега коренспонденцията така? Тъкмо си мислех да пиша на една жена следобяд  Thinking  Grinning

Полин, готино, пролетно зелено. Само дето разправят, че до края на деня щяло да завали сняг. Първо в югозападна Б-я, а после и навсякъде. Ух, искам вече пролет. Бездействието на зимата ме изморява.

А тая мома от линка на Бенджи според мен без никакви съмнения си се върти по посока на часовниковата стрелка. Чак ми е чудно възможно ли е наистина други да го виждат инако?

# 598
  • Пловдив
Добро утро!  Hug

И според мен се върти по посока на часовника. Ама хлапетата я виждат да се върти и в двете посоки... #Crazy

# 599
Добро ви утро! Дето вика Пол - до обяд край с кореспонденцията, че иначе.... аз и без друго глава не мога да вдигна. А на всичко отгоре - малката с кашлица ама от пети  Tired Та днес е с баба си у тях. Смятам до другата седмица да си е вкъщи и само в петък за състезанието по математика да иде, че госпожата й само я хвали, че на нея разчитала, 'нам си кво. Пък и то много навито.
като гледам из целия прайд плъзнал некъФ вирус - кой дятИ, кой с херпес... Аман.

Айде всички болни да се оправят и слънцето да пеква (а, то пече отвън  Laughing )

Лек ден, момичета  Hug Аз скачам в дебрите на превода  Crazy (пак)

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 09:48 от wee.jess

Общи условия

Активация на акаунт