Жената ЛЪВ - 19 част! Колкото повече, толкова повече ;)

• 18 136
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Хм. Преди дори повече вярвах. Откакто съм в тази тема даже по-скоро разките ми се набиват на очи. Разбира се в добрия смисъл.

Пък на сънища вярвам. Много сънувам. И постоянно бълнувам.  hahaha Сутрин моят много се забавлява да ме подбъзиква. Тази сутрин например ми каза, че през нощта съм говорела следната щуротия: "Жоро Илиев идва! Жоро Илиев идва! Ей там е в една кола, ама аз избягах" Joy

Интересното е, че понякога наистина имам спомен и какво съм сънувала. Наистина ми се бяха присънили две коли, пълни с въоръжени мъжаги, за които знаех, че са ЖорО Илиев и негови хора. Какво общо имам аз с бгмафията не знам. И трътих да бягам.

# 646
Чили, екстра са ти постовете! Когато можеш, ще пишеш повече. Като не можеш - минаваш да сигнализираш, че си добре и туй то  Wink! А и понякога става говорилня и човек не може да изчете всичко. Я кажи сега малкия Торанага оправи ли се?
Hug
Оправи се малък Торанага и вилнее из къщи. Разказва игрите на баба си, че го гледа.
Като стана дума за хороскопи - вярвам в индивидуалните хороскопи изготвени за определена дата и час на раждане. Има истина в тях. Не може да сме еднакви, а и не трябва.
Я жените с водолеи-мъже да кажат бързо кво им подариха.
Аз съм в потрес и неподготвена за след два дена  Mr. Green

# 647
  • София
"Жоро Илиев идва! Жоро Илиев идва! Ей там е в една кола, ама аз избягах" Joy
Joy  Joy  Joy
Така е, щот ходи на море на Слънчев бряг  Joy! Я да видиш аз как сънувам костенурки, щот почивАх на Синеморец  Joy!

Абе вярно е, че си е до човек! Ама лъвовете са много забавни хора!

И аз имам водолеи около себе си - баща ми и баба ми, че и двамата са родени на 20-ти февруари. Ренката писа, че е подарила едно парфюмче МЕХХ на половинката. Покрай нея и аз ходих да го душна, много ми хареса.  Peace

# 648
Хм. Преди дори повече вярвах. Откакто съм в тази тема даже по-скоро разките ми се набиват на очи. Разбира се в добрия смисъл.

Пък на сънища вярвам. Много сънувам. И постоянно бълнувам.  hahaha Сутрин моят много се забавлява да ме подбъзиква. Тази сутрин например ми каза, че през нощта съм говорела следната щуротия: "Жоро Илиев идва! Жоро Илиев идва! Ей там е в една кола, ама аз избягах" Joy

Интересното е, че понякога наистина имам спомен и какво съм сънувала. Наистина ми се бяха присънили две коли, пълни с въоръжени мъжаги, за които знаех, че са ЖорО Илиев и негови хора. Какво общо имам аз с бгмафията не знам. И трътих да бягам.

hahaha hahaha hahaha Аз пък онази вечер сънувах Алексей Петров, не че съм го виждала,ама те като ни надуват постоянно главите по ТВ - то.  Joy

И аз имам два водолея, майка ми и зълва ми. И те са на една дата 09.02.

# 649
Вени, нИдей ся  се оправдава. Тебе парфУмЕтЕ са ти слабост май.  Wink О, забравих всъщност... и оптиките. Издалеко ги заобикаляй, че явно все хлъцваш с по нещичко. Или бъркам за парфюмите?

Каменче и какви ги вършехте с Алексей Петров? Flutter

# 650
Я жените с водолеи-мъже да кажат бързо кво им подариха.
Аз съм в потрес и неподготвена за след два дена  Mr. Green
Любов и нежност  Wink
Моят хич не е капризен-и нищо да не му подаря,пак няма да се радсърди  Wink

Аз,пък,тази нощ сънувах,че изневерявам на мъжО с 1 от най-добрите му приятели  Embarassed-докторче,ергенче,хубаво момче  Embarassed

# 651

Каменче и какви ги вършехте с Алексей Петров? Flutter

Седяхме на една маса в един ресторант. И викам си ЕЙ гледай с важна клечка седя  hahaha

Пък снощи сънувах Джулка и Вени, ама мЪ беше срам да Ви кажа  Embarassed Ходихме заедно да си купуваме бутуши от намаление.  Crazy

# 652
Чочиии, хубаво момчето викаш...  Naughty

Това ме подсети да задам въпрос. Вие някога... например де... въпреки, че сигурна съм обичате половинката... ама така чисто нали дет се казва теоретично  bowuu... залитвали ли сте по друг монж? Напримерки де. Ииии нема да ме хокате дет съм питала. Проучване правя. Може пък да се цаня за журналист. И дет се вика да сбера опит с анкетите.

Каменче, ти отиде до София или те додоха до Бургас? Нощеска де.

# 653
...Аз,пък,тази нощ сънувах,че изневерявам на мъжО с 1 от най-добрите му приятели  Embarassed-докторче,ергенче,хубаво момче  Embarassed

Joy Joy
И? Как беше с приятелчето Mr. Green? Стигнахте ли до заветния връх Flutter?

...Пък снощи сънувах Джулка и Вени, ама мЪ беше срам да Ви кажа  Embarassed Ходихме заедно да си купуваме бутуши от намаление.  Crazy

hahaha
Бре що не се обадихте да додА и аз Crossing Arms hahaha.

...залитвали ли сте по друг монж? ....

Тц. Нямам шанс аз за такива работи Mr. Green. Ще ме четете в жълтите вестници после hahaha.

# 654
Чочиии, хубаво момчето викаш...  Naughty

Това ме подсети да задам въпрос. Вие някога... например де... въпреки, че сигурна съм обичате половинката... ама така чисто нали дет се казва теоретично  bowuu... залитвали ли сте по друг монж? Напримерки де. Ииии нема да ме хокате дет съм питала. Проучване правя. Може пък да се цаня за журналист. И дет се вика да сбера опит с анкетите.

Каменче, ти отиде до София или те додоха до Бургас? Нощеска де.

Не знам. Ти пък ся какъв въпрос.  newsm78

Колкото до мъжете не съм залитала, ама съм замаена.   ooooh! С моя сме заедно от 13години и половина.

# 655
  • София
Не бъркаш за парфюмите, Стеф, фана ме по долни гащи  Mr. Green! А за оптиките, всъщност само с последните очила се поизФърлих лееекинко и се поблазних от марката. И да не ви разправям, че вече не ме кефят и искам други  Crazy, ама туй да си остане между нас.

А иначе свързах почивката ти с Жорето Илиев, щот нали целия Слънчев бряг беше негова губерния. Само веднъж съм го виждала тоз човек и то точно в заведение там и на плажа на Какао... Е, тогава си дадох сметка колко ни е мутренска държавата  ooooh!!

Ками , знаеш ли как имам нужда от ботуши  Hug!? Айде довечера пак да ме сънуваш и аз ша дода до Бургас на сън! Преди няколко години ходих една командировка там зимата и не си купих едни ботуши, щот струваха много пари - е, още ме е яд!

# 656
Полинко, няма бе... Ще пометем после.  newsm79 newsm75

Вени, на Какао не стъпям поЙче. Само момичета по цици и моят гледа. Па аз инстинктивно почвам да му викам "Я, ела седни по-близо до мене" и той после го разправя пред хората.  Embarassed

# 657
Стефи,аз само снощи-насън! Wink
Поли,не успяхме да стигнем до никъде  ooooh!.Сънувах,че бяхме на почивка-аз,мъжо,децата и той.Мъжо го викнаха да се прибира по работа и останахме аз,той и ...... децата  ooooh!.Даниела я бях "натирила" при някаква детегледачка,ама Йоан не се отлепи от нас  ooooh!.Аха да да почнем гуши-муши и онуй дребното довтасва Joy. Накрая часовника ме събуди  ooooh!

# 658
Стеф, няма к'во да метем, прегрешения нямам Laughing. Нямам мераци за таквиз работи.
Все се чудя що пък да не гледа един мъж таквиз работи Thinking. Ми да гледа, к'во Crazy. На мен пък не ми пречи, ама и моят толкоз гледа Mr. Green.

Чоч, тю, язък Mr. Green. Ама тръпчица сигурно, а Wink?

# 659
Чоч, тю, язък Mr. Green. Ама тръпчица сигурно, а Wink?

И то Голяма  Wink
Уф,ама и мен ни мъй срам.....  ooooh! Embarassed 

Общи условия

Активация на акаунт