? към младите шофьори(КИ) - 4

• 38 162
  • 708
  •   1
Отговори
# 525
Стики, браво! Ставаме повече тези, които сме се изкефили на спиралата.  Peace
Днес мога да се похваля - пътуването до Хасково мина перфектно - дребната се държа просто неузнаваемо, игра си с една кукла, после си извади лаптопа и си пусна филмче, само веднъж спирахме и то защото беше гладна и искаше нещо за хапване. Дори не поиска да спираме до тоалетна. Нито капризи, нито мрънкане.
Пътя беше сравнително спокоен и беше супер. Само дето ми е досадно да карам по магистрала. Липсва ми динамиката в градски условия.

# 526
Ей, с тая спирала в мол-а, сериозно ме навивате да прескоча до София.
Такова люботитство ме гризе, че почвам планове да правя като тръгна на някъда, да мина за "по-пряко" през София  Crazy

# 527
  • София
Здравейте сладурки,

Като сте заговорили за паркинга на Сердика, е от тази спирала свят ми
се зави. Crazy Като слизах надолу край нямаше...като се качвах нагоре пак край няма...
Сетих се за едон филмче..(сигурно го помните повечето) "Джейми и
вълшебното фенерче". От  там  ще да са откраднали деята архитектите... Mr. Green
По ми е любопитно обаче  на покрива как  се стига. И там имало паркинг. newsm78

# 528
  • София
Е, все по спиралата - минаваш край отбивката за паркинга на втория етаж и продължаваш нагоре към третия. Кеф е, излизаш под открито небе, има панорама, вечер е даже красиво да гледаш небето  Laughing

Впрочем забелязах, че при слизането от открития паркинг към долния колата не ускорява много. Повече ми ускорява между долния паркинг към приземния етаж (изхода). Явно в горната част наклонът е по-слаб.
Подземният им паркинг ми се стори много зле - веднъж го ползвах и на връщане трудно открихме колата - няма ни сектори, ни нищо. Трябва да запомниш край кой вход си паркирал и да слезеш после през същия вход.

# 529
Днес направих егаси "откритието" - на равно и на първа колата ми се движи сама, без да й подавам газ, поддържа си обороти и постоянна скорост  Mr. Green Аз кво радвам, то е нещо нормално било, ма аз днес го разбрах  Laughing Всъщност има логика да е така, обаче кой ти се е замислял  Whistling

# 530
  • София
Трейси, на мен това ми е любимата "екстра" на дизела  Simple Smile

А за спиралата в Мол Сердика - още не съм ходила там  Embarassed Бих отишла само за да я видя, защото не си падам по Моловете.
Като гледам доста хора паркират по околните улички, явно спиралата е сериозно препятствие.

# 531
Трейси, на мен това ми е любимата "екстра" на дизела  Simple Smile

Да де, там е моментът - моята е бензин/газ, към момента само газ  Laughing (развалена е на бензин), ако беше дизел нямаше да й се дивя, ма не знаех че и моята може  Crazy

# 532
Хмммм, моята явно е повредена, нищо че е дизел. ) Ама на равно и на първа сама не върви със сигурност. ) Или аз нещо недовиждам. )))
На баща ми автоматика без газ, на прав участък и сам върви, или ако има съвсем лек наклон.

А някой кара ли и ръчка и автоматик?
Че аз само се прехвърлям от едната на другата и от автоматика на ръчката ми е малко шантаво. ) В първият момент сядам, гледам педалите и мисля какво трябваше да натискам. )))))

# 533
Аз карам и с ръчки(мойта въшка Фифи:) и автоматик-черокито. Няма да се смеете,ама като седна в джипа си мрънкотя:"Лявото краче се залепва ту-у-уканка у лево и не е за употребааа".
(имам приятелка, в чийто джип се премята само дясна цикламена маратонка,познайте защо Laughing)

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 22:33 от minie mouse

# 534
  • София
До скоро всичко що съм карала беше "ръчка" Heart Eyes, обаче сега служебната ни кола е автоматик. Е, голямо чудене пада докат тръгна....В първите минути краката ми се заплитат, левия бута десния и с итърси педалчето..... Joy..но..след кратко време спирам да се
самонастъпвам  Mr. Green и си карам като хората.

А, това за обувките за каране така и не го изпълних. Развалям си токчетата и ситъркамо отзад обувките, но някак си ме домързява да се събувам и обувам... Crazy

Трейси, колата ти автоматик ли е, че съм гопропуснала тоз момент?

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 11:37 от Муци

# 535
Оу аз така като подкарам колата на милото 10 минути се чудя как се тръгва и кой крак за къде е, пък си ритам въображаемия съединител на спиране  Mr. Green

Вчера ме питаха аз какво все правя на задната седалка като паркирам  Mr. Green Вчера ги светнах че си преобувам маратонките с умопомрачително високите токчета - нали не си мислят, че карам с тях в задръстване. Мога, ама ми е неудобно и го правя на кратки разстояния, но да прекося София в 17:30-18:00, а не мерси... и то през най-шит задръстванията на града Crossing Arms

# 536
Няма нужда да  полягаш на задната седалка,Трейси. Аз си имам чифтче гуменки под седалката и обувалка в жабката.Излизам си с 15 см токове,дотътрям се до колата,влизам гордо и почти незабележимо изувам кокилите,ритам ги отдолу,вадя гуменките и ги нахлузвам с обувалката. Laughing

# 537
А, аз ги хвърлям отзад маратонките и обувките на всяко излизане, че веднъж брат ми се разпищя как може да си оставя токчетата отзад, ходи обяснявай, че имаш сестра  Mr. Green

# 538
  • Sofia
По едно време където и да бръкнеш в моята корсанка можеше да извадиш поне 1 чифт обувки Laughing Сега съм ги редуцирала до 1-2 чифта. 1 - шофьорски и 1 за пред хора, ако нещо ми се уморят краката от кокилите през деня.

# 539
Хехехе, голям майтап това с обувките....)
На мен повечето са ми удобни и за каране, тъй като от известно време се отказах от дългите и тънки токове. )
Но днес бях с едни, които се оказа че много кофти се кара кола с ръчка и съединител. )

А автоматика ми е супер удобен, просто си слагам левият крак отдолу и забравям за него, супер кеф ми е. )
И после като се кача в ръчката пък гледам умно, сега какво се натискаше. )))))
Автоматика ми харесва в града, но за извънградско при нашите пътища е по-кофти.

Общи условия

Активация на акаунт