FarmVille - 15

• 33 191
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Момичета този линк явно не работи вече, не се мъчете, защото цифрите не са 10, както е било, а са повече и явно не става.
А и един тормоз е в момента, че  и подаръци губим, направо не знам

# 376
  • София
Момичета този линк явно не работи вече, не се мъчете, защото цифрите не са 10, както е било, а са повече и явно не става.
А и един тормоз е в момента, че  и подаръци губим, направо не знам

При мен си е ОК, ама както и да е.  Wink

# 377
  • София
И при мен не излизат никакви публикации за фермата, а като отида на стената на някои от съседите ми виждам че са побликували много неща. Имате ли идея защо е така?

# 378
И при мен не излизат никакви публикации за фермата, а като отида на стената на някои от съседите ми виждам че са побликували много неща. Имате ли идея защо е така?
Имаме
Тия от тъпия фейсбук искат да ни скъсат нервите  #2gunfire

# 379
Аз имам един въпрос, надявам се да не е коментиран - то няма и кога де Mr. Green
Мога ли да не взимам подред нещата от подаръците а да събирам за фонтана?

# 380
...А иначе - някой кравешки звънец от колекциите намирал ли е? Събрала съм по 10 парчета от другите джаджи и тоя чан ми е като трън в очите - няма и няма!
                               Само веднъж, и се оказа 31-ви  Banghead.

# 381
Аз имам един въпрос, надявам се да не е коментиран - то няма и кога де Mr. Green

какъв фонтан

# 382
  • Варна

Аз така мисля да направя няма проблем Peace

Вие защо се оплаквате от новите работи, на мен пък много ми харесват Grinning , така ми е по-интересно, че иначе ако трябваше само да копая и торя  щеше много бързо да ми писне. Вярно че не прилича вече на типична ферма, но на мен си ми харесва Grinning

# 383

Аз така мисля да направя няма проблем Peace

Вие защо се оплаквате от новите работи, на мен пък много ми харесват Grinning , така ми е по-интересно, че иначе ако трябваше само да копая и торя  щеше много бързо да ми писне. Вярно че не прилича вече на типична ферма, но на мен си ми харесва Grinning

Това нещо още не го схващам макар че прочетох последните 5-6стр
Какво да не приемате Rolling Eyes

# 384
  • Варна
Нали имаш кутия Свети Валентин и като си събираш валентинките вътре можеш да ги разменяш срещу разни нещица, в случая 50 валентинки се разменят срещу фонтан. Като си дадеш на кутията има опция да погледнеш вътре и ще ги видиш. Надявам се да си ме разбрала, че малко объркано го написах

# 385

Вие защо се оплаквате от новите работи, на мен пък много ми харесват Grinning ,

тук оплакването е от обновяването на фейсбука, от непрекъснатите бъгове, и на последно място от недвусмислиците с които се пълни играта

# 386
Нали имаш кутия Свети Валентин и като си събираш валентинките вътре можеш да ги разменяш срещу разни нещица, в случая 50 валентинки се разменят срещу фонтан. Като си дадеш на кутията има опция да погледнеш вътре и ще ги видиш. Надявам се да си ме разбрала, че малко объркано го написах
Благодаря Много хубаво го обясни   bouquet

# 387
Аз няколко въпроса имам. Някой взе ли мечето ? Колкото предишните ли е голямо ? И случайно някой да знае за какво е тази класиция за най - много валентинки ? Дали ще дадат някакакъв подарък на този с най - многото ?

# 388
Аз няколко въпроса имам. Някой взе ли мечето ? Колкото предишните ли е голямо ? И случайно някой да знае за какво е тази класиция за най - много валентинки ? Дали ще дадат някакакъв подарък на този с най - многото ?

аз го имам, по-голямо е от останалите

# 389
някоя да знае този медал как се зима без долари They of Mystery ?

Общи условия

Активация на акаунт