FarmVille - 15

• 33 188
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
хихихи влизам във фейса и решавам първо да си събере подаръците и още на първия- нямате място в гифтбокса и аз така  Shocked защото скоро чистих и имах доста малко неща, а то каква била работата- имах около 12-15 валентинки ей така от нищото  Party харесва ми този бъг  Peace

# 601
Здравейте,някой има ли проблем с влизането във фермата. В момента в които натисна иконата за играта или хвана нещо от стената ми става затъмнен екрана, ама само там където е играта. Дано съм обяснила правилно.
При мен е същото и се отнася само за фармвил. Все едно през филтър гледаш играта и не мърда нищо. АМАН, от простотии на ФармВил и Фейсбук!!!

# 602
Не е само при фермата така
И на фишвил, и на мафията...

# 603
  • София
Съседа с хилядите валентинки го разкарах, ей няма отърване, то не бяха Жоровци то чудо ...
И при мен е бъгаво, помислих че монитора ми се скапа, но видях че и други се оплакват и явно повредата не е в моя телевизор.

# 604
  • Пловдив
При мен се оправи  Peace

# 605
  • София
А дано ги разкарат тия с ботовете и многото курници,  напоследък като пробвах да наторя един такъв юнак и ми се крашваше браузъра.....

# 606
А дано ги разкарат тия с ботовете и многото курници,  напоследък като пробвах да наторя един такъв юнак и ми се крашваше браузъра.....
Ааааа, не така с лошо  Mr. Green
И аз имах довчера 12 курника, ама вече нямааааааа... Добре, че вчера влязох тук, та се осведомих, че ще ги махат и си ги снимах да си ги имам за спомен  Laughing Обаче от Зингата са ме прецакали и са ми сложили само половината кокошки в гифтбокса. Явно не са предполагали, че може да има хора с повече от 6 кокошарника  Laughing.  Не че ми липсва особено другата половина де. И без това всичко мина под ножа /"Добре очистени от Лудогорско пиле"/

# 607
Моля стиснете по един палец да ми се размине метлата и да си остана с двата курника  Praynig Praynig Praynig

Joy
Дано ги махнат, че на мен сърце не ми дава, а докато ги врътна (добре че поне по една ги въртя) ми отива един час.

Но още не съм си взела розова къща от стената. Значи трябва зинговците да изчакат малко  Joy

# 608
Моля стиснете по един палец да ми се размине метлата и да си остана с двата курника... Но още не съм си взела розова къща...
                                  Погледни от хубавата страна - ще ти се отвори място за къщата   bouquet.

# 609
  • E-CLM & CH-VD
И моя втория курник заминА  Joy, уж ми беше празен бокса, и при първото нещо, което взех, ми изписа, че е пълен  Rolling Eyes hahaha, та се усетих.

Това с валентинките омръзва вече, като си купи човек от всичко по 1-2, и то няма стимул за събиране. Интересно ми е този с 90 хил. какво ще ги прави после.

А дано ги разкарат тия с ботовете и многото курници,  напоследък като пробвах да наторя един такъв юнак и ми се крашваше браузъра.....

И аз имам 2 съседи, при които винаги ми дава аут ъф синк след като ги наторя. Със сигурност и двамата не ползват ботове. Но иначе съм съгласна за това, тези с ботовете да ги ритнат.  Joy Бъговете и глитчовете са си проблем на зинга, ние какво сме виновни, че сме го усетили и възползвали - така поне си оправят играта  Mr. Green

# 610
Ето за невярващите какъв съсед си имам.Може и на някоя от вас да е съсед

Ооо нима и аз съм на снимката Simple Smile Ама този е луд верно

# 611

Не знаех за линка, много ти благодаря   bouquet

И моите кокошарници ги взеха...  Crossing Arms

# 612
  • Пловдив
абе мен си ме тормози това, че сигурно ще си се отварят после валентинките, та затова не си купувам още нищо... та и той ако на това разчита, ще има 90006 възможности за мистериозна кутия от букетчето, където пък има вероятност да му се падне фармвилка (паричка)... поне аз така си го обяснявам. Пък и никой още не казва кога и как ще се отварят валентинките, ама имам чувството, че тоя път ще се прецакам нещо  Laughing

# 613
Здравейте! Искам да питам нещо... от златно яйце ми се падна Grain Silo... Когато го монтирах не ми даде нито ХР, нито пари... та въпроса ми е... за какво служи въобще това нещо? Има ли полза или е като декорация??

# 614
Обирам си нивата,а м-у редовете остават рози (примерно) .След време изсъхват. Грозно е и ми пречи и на работата.Обикалям из съседите,но те са чистички. При някой от вас има ли го този проблем? При мен вече е прекалено много.
Голяма част от проблема ми дали е от розите.Засях сега друго.

Общи условия

Активация на акаунт