(*)(*) София, Ла Лече Лига среща! (*)(*)

• 15 247
  • 268
  •   1
Отговори
# 120
Да включваме ли палачинките със шоколад към официалния регистър на лактогонните средства  Mr. Green

# 121
Здравейте,
Ние също искаме да се запишем: бебе Тодор, мама и татко Simple Smile

# 122
  • София
Да включваме ли палачинките със шоколад към официалния регистър на лактогонните средства  Mr. Green

май натам вървят нещата  Mr. Green

# 123
Бръм и ние с бебе Валерия сме там Simple Smile

# 124
Да не се заканвам много пак, да не ми мине котка пътя,  но и ние ще дойдем - мама и бебе, може и таткото, но... едва ли?  Simple Smile

# 125
И татковци приемаме, дори и да не ядат палачинки, тамън ще има повече за нас.  Mr. Green

С плацебо ефект, обаче. Ето, живо дозателство съм - не съм помирисвала ПСШ поне от 5 дни.  bowuu

# 126
  • София
ПСШ много ми хареса като абревиатура! Предпочитам обаче ПСС - със сирене... А шоколада отделно, и то по много - минимум 100 грама, защото иначе какъв шоколад е?! Мижава работа Laughing

Иначе аз и синът ми Симеон сме там, и то не заради палачинките....

Лека и до сладката неделя!

# 127
  • София
И аз, заедно с една приятелка, планираме участие и палачинко-ядене, разбира се.

# 128
Някой да предупреди горките хора заведението, щото при такъв бум на палачинко - потреблението в определена точка на времето и пространството, може да изптат затруднения със заготовката  Laughing

# 129
Някой да предупреди горките хора заведението, щото при такъв бум на палачинко - потреблението в определена точка на времето и пространството, може да изптат затруднения със заготовката  Laughing

Laughing

Ще предупредя, обещавам, а от ваша страна очаквам фотоапарат за заснемане на специализираната палачинково-лактационна сесия и много ядене на корем.  Flutter

# 130
  • София
Минимум един фотоапарат... и по-широкообхватен, по възможност..  Joy да ни хване  Joy

# 131
  • София
Може ли да добавя и мъжа ми към вече записаните моя милост и бебе? Мерси, хубав ден и до утре!   bouquet

# 132
Ех, жалко, изпуснала съм чудесна среща явно! Темата ми е много на сърце!
Ще следя за следващи прояви! Simple Smile

# 133
  • София
Благодаря за чудесната среща на Бръмбазела и на Шаманката! Струваше си smile3501

# 134
Всички бяхме чудесни - без вас нямаше как да се получи, а без нашите синковци - ептен!  Mr. Green  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт