(*)(*) София, Ла Лече Лига среща! (*)(*)

• 15 266
  • 268
  •   1
Отговори
# 225
За пореден път се изявих като куха (б)лейка!  ooooh!

Срещата "Работа и кърмене" ще се състои от 14 ч.!
Датата и мястото остават същите!

Извинявам се за неудобството и ви очаквам!   bouquet

# 226
  • София
Щом е от 14 ч, ние с Мончо ще я уважим!  newsm44 Още повече, че темата за адаптацията на кърмачето при връщането на мама на работа и плашещото оставане "на сухо" през деня живо ще ни засегне в скоро време...

# 227

Бебешко кафе в София!!!

Ако очаквате дете, ако имате бебе, ако искате да научите повече и търсите къде да зададете всички въпроси за кърмене – Бебешкото кафе е за вас! Бебешко кафе е отворена за всички среща, организирана със съдействието на
Ла Лече Лига
. Имаме удоволствието да Ви поканим за първи път в и София!

По какво се отличава от традиционната кърмаческа среща:

- не определяме конкретна тема  Simple Smile
- елате когато Ви е удобно и не се притеснявайте, ако се наложи да тръгнете по-рано
- питайте всичко, което Ви вълнува, свързано с кърмене, захранване, родителство, отбиване и т.н.
- открийте нови приятели - странични разговори и разделяне на групички не са проблем
- всъщност, няма особени правила – това е среща-седянка за кърмене в съвсем свободен формат, на която общуваме, почиваме си и се забавляваме!

Заповядайте при нашите приятели от Made in Home на ул. "Ангел Кънчев" 30А

на 20 март (неделя) от 11,00 ч. до 13,00 ч.[/b][/color][/size]

До скоро!  Hug

# 228
Ами...последния път като бях в това заведение там се пушеше,което лично за мен е неприемливо,камо ли като съм с малкия-как стои положението сега?
Иначе на кърмаческата среща няма да мога да дойда,че съм цял ден на работа.....

# 229
liu jo, от началото на година заведението е без тютюнев дим.  Peace

# 230
Точно за тази година става дума-някъде края на януари ходихме с мъж ми да обядваме една събота ...и всички останали посетители си пушеха спокойно Sad!Когато попитах сервитьорката защо,тя ми отвърна,че е заради това,че няма достатъчно клиенти...съжалявам,че съм толкова обстоятелствена,просто не ходя в заведения,в които се пуши ,а това го знаех за такова,в което НЕ се пуши...

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 09:49 от liu jo

# 231
liu jo, съжалявам, че си останала с недобро впечатление от това заведение!
Дори тогава да се е пушело поради "липса на достатъчно клиенти", по време на кърмаческите ни срещи там това едва ли ще се случи. Присъствието на толкова бебета и малки деца вярвам, че ще откаже и най-закоравелия пушач от желанието му да си запали цигара точно в този момент.

Аз и моите деца тази неделя сме там и ще се радвам да се видим и запознаем с теб и други съфорумки!   bouquet

# 232
Е,тогава ще дойдем и ние-и аз ще се радвам да се видя с други съфорумки!

# 233
Там сме и ние, вероятно с голям батко и малка кифла  Grinning
liu jo , последния път на бебешкото кафе, един младеж се опита да влезе с цигара, но сервитьорката го помоли да я изгаси. Та има надежда, нещата се променят  Peace

# 234
Надявам се прогнозата за лошо време да не ви изплаши, защото знам със сигурност, че там, където валят палачинки, грее слънце!  Grinning

# 235
Дами, имаме нужда от доброволци за различни дейности покрай Първата международна конференция по кърмене, която Ла Лече Лига организира. Тя ще се проведе на 26-ти и 27-ми март в Майчин дом.

Моля, която от вас има желание и възможност, да пише в темата, за да разпределим задачките-закачките!  Heart Eyes

Очакавйте днес софийска ЛЛЛ група във Фейсбук!  Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 11:49 от Бръмбазела

# 236

˙·٠•●София●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига среща .●•٠·˙˙·٠

Уважаеми кърмачета, бебета в коремите, бъдещи и настоящи майки и татковци, баби и дядовци!

Заповядайте на кърмаческа среща с Ла Лече Лига,

16 май, понеделник, от 1100 ч. във вдъхновяващия център

"Морско конче"
ул. "Чамкория" 1, зад Заимовата градинка

Тема: „Раждане и първи дни с кърмачето. Влияние на раждането върху началото на кърменето.”

Срещата е чудесна възможност да споделите опит и мнение с други майки, както и да зададете всякакви въпроси, които ви вълнуват, свързани с темата. Доведете приятелки, бременни или вече майки, ако се стесняват да дойдат сами! Не забравяйте и татковците! Laughing Ще бъде чудесно, ако успеем да се съберем навреме и за наша ориентация, ще ви помоля да се запишете в темата.

Очакваме ви и в Фейсбук:

График на Софийските срещи и лекции, можете да откриете тук: Май-ски ЛЛЛ събития

Ла Лече Лига предлага подкрепа от майки за майки, информация и обучение на кърмещи и бременни майки. Темите на срещите включват:

Ползите от майчината кърма
У дома с новото бебе
Нормалният ход на кърменето
Нуждите на растящото ви бебе (захранване & отбиване)

За повече информация за кърменето, връзка с Ла Лече Лидерите и помощниците за кърмене, можете да посетите и сайта на Ла Лече Лига България www.lllbg.org 

# 237

˙·٠•●София●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига среща .●•٠·˙˙·٠

Скъпи малки и големи приятели!!

Заповядайте на кърмаческа среща с Ла Лече Лига,

16 юни, четвъртък, от 1100 ч. в прекрасния център

"Морско конче"
ул. "Чамкория" 1, зад Заимовата градинка

Тема: „Ваканция, ура!”

Ще обсъдим:
- кърмене в летните жеги
- кърмене по време на дълъг път
- дискретно кърмене на магистрала, на плажа, на пикник и прочие знайни и незнайни места
- от какво реално имаме нужда и от какво не
- за какво да внимаване.

Срещата е чудесна възможност да споделите опит и мнение с други майки, както и да зададете всякакви въпроси, които ви вълнуват, свързани с темата. Доведете приятелки, бременни или вече майки, ако се стесняват да дойдат сами! Не забравяйте и татковците! Laughing Ще бъде чудесно, ако успеем да се съберем навреме и за наша ориентация, ще ви помоля да се запишете в темата.

Очакваме ви и в Фейсбук:

График на Софийските срещи и лекции, можете да откриете тук: Юнски-ски ЛЛЛ събития

Ла Лече Лига предлага подкрепа от майки за майки, информация и обучение на кърмещи и бременни майки. Темите на срещите включват:

Ползите от майчината кърма
У дома с новото бебе
Нормалният ход на кърменето
Нуждите на растящото ви бебе (захранване & отбиване)

За повече информация за кърменето, връзка с Ла Лече Лидерите и помощниците за кърмене, можете да посетите и сайта на Ла Лече Лига България www.lllbg.org 

# 238
Аз, аз! Записвам се Simple Smile
До четвъртък Simple Smile

# 239
  • София
Ех, защо четвъртък? Точно тогава заминаваме за морето! Късмет...

Общи условия

Активация на акаунт