(*)(*) София, Ла Лече Лига среща! (*)(*)

• 15 400
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
Имаше ли среща? Аз малко късно виждам... Дано другия път да видя темата на време, ще дойдем с удоволствие Simple Smile

О, да, беше много приятно.  Wink За м. декември планираме даже две срещи, на една от които пак ще се яде!  Mr. Green

# 151
  • София
Супер, ще се следя внимателно значи Simple Smile

# 152
  • София
Извинявам се на трудолюбивата и всеотдайна пчеличка Бръмбазела и си посипвам главата с пепел, че пропуснах, а първа се бях записала - седмици по-рано... Embarassed Ама се разболях и още съм със запушени УНГ. Малкият също покашлюва, душичката Sad Така че, ако ни приемате, ще компенсираме и с двете декемврийски сбирки, да сме живи и здрави Mr. Green

# 153
Не си посипвай главата с пепел, а се завивайте, гушкайте се и се лекувайте с Монката!  Hug Дано бързо оздравеете, много неприятен и навсичкоустойчив вирус има, ходещ по бебета и майки.  Praynig

# 154
А кога ще е следващата среща?

# 155

~*~

Драги почитатели на кърменето, практикуващи кърмене или планиращи кърмене! Grinning

Със съдействието на Ла Лече Лига,

имам удоволствието да Ви поканя на първата декемврийска кърмаческа среща

Заповядайте на 15 декември, сряда, от 1400 ч.
в приключенския клуб

Малко морско
[/color][/size][/b]
кв. Дианабад, ул. "Крум Кюлявков" № 15

Тема: „Споделете - кърмачески пинизи или SOS”

Предлагам ви този път да говорите главно вие за:

* всичко, което ни предстои с бебето, кърменето и отглеждането
* натрупания опит по време на кърмаческия стаж
* как се справяме с ... / до кога така ще я караме
* темперамента на бебето и темперамента на майката
* кърмачески трикове за всякакви случки
* когато има нужда от помощ, подкрепа, насърчение

Можем да поговорим и за всичко останало, което ви вълнува около кърменето на бебето, защото вие сте уникална двойка мама и бебе!

Срещата е неформална, в приятелска атмосфера. Ще бъде чудесно, ако успеем да се съберем навреме и за наша ориентация, ще ви помоля да се запишете в темата.  Hug

~*~

За повече информация за кърменето, връзка с Ла Лече Лидерите и помощниците за кърмене, можете да посетите и сайта на Ла Лече Лига България www.lllbg.org  

# 156
  • София
Записваме се от рано и се надявам всички да сме здрави и да можем да дойдем  Simple Smile

# 157
  • София
За сега се записваме и ние...

# 158
Ей, супер! Имам предчуствие, че този път наистина ще сме на линия! Wink  newsm68

# 159
Знам, че е тъп въпрос, но не може ли тези срещи да се правят по в центъра някой път? Много исках да дойда, но за съжаление живея в Люлин и поради липса на шофьорска книжка просто ми е невъзможно да отида в другия край на града. Или ако не може на друго място, дали не може в почивен ден, за да намеря някой да ме докара Praynig

# 160
  • София
Знам, че е тъп въпрос, но не може ли тези срещи да се правят по в центъра някой път? Много исках да дойда, но за съжаление живея в Люлин и поради липса на шофьорска книжка просто ми е невъзможно да отида в другия край на града. Или ако не може на друго място, дали не може в почивен ден, за да намеря някой да ме докара Praynig

Ако имаш спирка на метрото до вас в Люлин, това клубче е съвсем близо до спирката на Г.М.Димитров.

# 161
Deni-meni , следващата среща ще е в центъра, на Ангел Кънчев в Made in home. Заповядай, ще има изненади  Simple Smile

# 162
Супер, сигурно ще дойда за следващата среща в центъра. Шаманката, да не би изненадите да са свързани с кърмаческата колекция? Благодаря на Esma за напътствието за метрото, но аз съм в Люлин 5 и ми е малко далече, пък и ако завали сняг - съвсем, после не мога да се прибера да взема каката от детската градина.  bouquet

# 163
  • София, св. Троица
И ние пак сме там, дано да не е някакъв ужасен студ. Аз миналия път открих пътечката навръщане към метрото.
Deni-meni,  като излезеш от метрото на бул. Г.М. Димитров срещу входа (дано да помня правилно) има една пътека от плочки. тръгваш по нея и излизаш на учлицата. Малко морско е на около 10 мин. пеша.
Аз миналия път тръгнах по тротоара на бул. Г.М. Димитров и хем беше неприятно, хем направих егати обиколката и се забих в една горичка. Така става, когато една блондинка се ориентира по карта hahaha Joy

# 164
  • София, св. Троица
Благодаря на Esma за напътствието за метрото, но аз съм в Люлин 5 и ми е малко далече, пък и ако завали сняг - съвсем, после не мога да се прибера да взема каката от детската градина.  bouquet

Писали сме едновременно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт