(*)(*) София, Ла Лече Лига среща! (*)(*)

• 15 392
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Deni-meni , следващата среща ще е в центъра, на Ангел Кънчев в Made in home. Заповядай, ще има изненади  Simple Smile

Кога ще има следваща? Трета през декември?!?

Иначе за протокола: Бройте и мен с Мончо, стига да не е -15 - -20 градуса. Може би с Еlsun и нейния Бобчо ще се комбинираме за дългия път от "Борово" - "Белите брези" до "Дианабад".

# 166
На 19 декември е следващата, ще я обявим по-късно. Изненадата е свързана с друга интересна идея, няма да издам сега. Тръпнете в очакване  Wink

# 167
На 19 декември е следващата, ще я обявим по-късно. Изненадата е свързана с друга интересна идея, няма да издам сега. Тръпнете в очакване  Wink

Шамана и с мен не е споделил какви ще ги къдри, тц, тц, тц!  Whistling
Но аз пак ще ям лапачинки с кошолад!  Mr. Green

# 168

~*~

Скъпи кърмачки, кърмещи се, очакващи кърмене и близки на многопочитаемата двойка майка-бебе! Grinning

Със съдействието на Ла Лече Лига,

имам удоволствието да Ви поканя на предпразничната ни кърмаческа среща, на която отново ще се яде, кърми, говори и още нещо...

Заповядайте на 19 декември, неделя, от 1100 ч.
във вкусния ресторант на

Made in Home
[/b]
ул. "Ангел Кънчев" 30А

Тема: „Здравословно меню за цялото семейство”

На маса можем да поговорим за:

* как мързеливо и здравословно да се храним всички, вместо да готвим за всеки по отделно  Wink
* как захранването става част от живота на кърмачето преди и след като навърши годинка?
* втора част на школите - класическо захранване, педагогическо захранване, baby-led weaning (метод на Рапли) или от всичко по-малко
* защо и как кърмачката няма нужда да се храни за двама, а може да отслабне докато кърми
* кулинарните ни постижения през празниците или накъде се движи стрелката на кантара?!

Можем да поговорим и за всичко останало, което ви вълнува около кърменето и храненето на бебето! Тъй като едва се сдържам, само ще ви загатна, че ви очаква нещо ново, което се надяваме да бъде интересно и вълнуващо за вас!  Simple Smile

Срещата е неформална, в приятелска атмосфера. Ще бъде чудесно, ако успеем да се съберем навреме и за наша ориентация, ще ви помоля да се запишете в темата.  Hug

~*~

За повече информация за кърменето, връзка с Ла Лече Лидерите и помощниците за кърмене, можете да посетите и сайта на Ла Лече Лига България www.lllbg.org  

# 169
Ние с Krisi Krust няма да успеем за днес, мнооого съжаляваме  Sad
И двамата бебока спят, много студено, нямаме транспорт....  ooooh!

А за неделя се каним пак, но вече не смея да се настройвам!  Praynig fingerscrossed

# 170
Веднага се записвам за 19 декември. Имам един въпрос: може ли да взема с мен освен бебето и 3-год. си дъщеря? Правя всичко възможно да намеря кой да я гледа, но не е сигурно.

# 171
Разбира се, че може, Дени. А може да се окаже обградена от двама кавалери  Wink

# 172
  • София
Да не ни мине котка път, много ми се иска да успеем да се класираме на тази срещичка...  Praynig

# 173
  • София, св. Троица
Аз не успях за днешната среща. Много съжалявам  Sad Наложи се да прилагам "пинизите" на практика - за пореден път ми се запуши едната гърда още от снощи  и днес цял ден го навивам малкия юнак да влезе в ролята на спасител... ooooh!
Надявам се в неделя да дойда. Живо ме интересува захранването и по-специално метода "Рапли".

# 174
  • София
И ние с Мони сме там - дано не стане като днес! В неделя таткото не е на работа и е обещал да ни транспортира.

# 175
Aidin, как е положението днес? Имаш ли нужда от някой и друг пиниз, вършещ работа?  Hug

Ще се радвам да ви видя всички на палачинки!  Heart Eyes

# 176
  • София, св. Троица
Здравей Изи,
Снощи късно бебчо благоволи да изцока млякото както трябва и сега всичко е ок. Ако така продължават нещата - през два месеца да оправям запушвания, до края на кърменето(което не планирам да е скоро), ще напиша справочник за пинизи  ooooh!
Благодаря за подкрепата   bouquet  Hug

# 177
Записвам се и аз в последния момент, с бебе и тате.

# 178

~*~

Скъпи кърмачки, кърмещи се, очакващи кърмене и близки на многопочитаемата двойка майка-бебе! Grinning

Със съдействието на Ла Лече Лига,

имам удоволствието да Ви поканя на първата за 2011 г. кърмаческа среща, която отново ще посветим на ядене, пиене... и тези три неща!  Rolling Eyes  Mr. Green

Заповядайте на 9 януари, неделя, от 1100 ч.
в уникалния ресторант на

Made in Home
[/b]
ул. "Ангел Кънчев" 30А

Тема: „Следпразнично пристягане на коланите – кърмене и хранене, спорт и отслабване, почивка и добро настроение”

Който е на диета, ще говори за:

* какво добавихме към коледното настроение на трапезата за нашите бебета
* кои хранителни режими са подходящи за кърмещи жени
* как да подкрепим диетата със спорт и още процедури, съвместно с няколко броя деца
* пак за школите - класическо захранване, педагогическо захранване, baby-led weaning (метод на Рапли) или от всичко по-малко
* приемаме идеи, въпроси и отговори

Който не е диета, му се разрешава лактогонна палачинка със шоколад, жонглирайки с бебе на ръце, нож и вилица!

Можем да поговорим и за всичко останало, което ви вълнува около кърменето и храненето на бебето! Срещата е неформална, в приятелска атмосфера. Ще бъде чудесно, ако успеем да се съберем навреме и за наша ориентация, ще ви помоля да се запишете в темата.  Hug

~*~

За повече информация за кърменето, връзка с Ла Лече Лидерите и помощниците за кърмене, можете да посетите и сайта на Ла Лече Лига България www.lllbg.org  

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 19:01 от Бръмбазела

# 179
  • София
вече мисля да се класирам...
крайно време е за палачинка с шоколад   hahaha че да има какво да цока Габче  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт