Моля за съвет!

• 5 349
  • 84
  •   1
Отговори
Съпругът ми е полудял ooooh! Иска да продадем семейното си имущество и да тръгваме да обикаляме света с раници, като междувременно напуснем работа, убеден е, че нямаме много време, защото някакви маи били казали, че света свършва след две години ooooh! Какво да направя? Това някаква секта ли е? Как да го вразумя?Помагайте!

# 1
Егати! Сетила се Мара да се побара... Много избирателно слуша новини твоят мъж Simple Smile Пак го отмениха края на света, не е ли чул?

# 2
  • София
Да не се чуди как да си оправдае желанието да хукне по света - не е лоша идея, ама чак да скъсате с целия си живот....
Питаш за секта, а говори ли с него дали ходи някъде ? Не ща да те плаша, но здрав ли е? Да не му има нещо и да се е уплашил? Имам предвид физическото здраве, не психиката.

# 3
О, сега виждам, че питаш дали маите са секта... Много сте зле и двамата, да знаеш.

# 4
Ауууу, наистина ли? Може ли малко повече инфо  важно ми е наистина Praynig
Ами здрав и прав е, живеем нормално, той е на ръководен пост, преди няколко месеца започна да практикува йога, направи си вега тест, изобщо всичко е точно.... Лошото е, обаче, че е твърдо решен и дори каза, че следващата седмица щял да обяви апартамента за продажба Tired
Уилма Флинстоун, зле сме, ако  бяхме добре, нямаше да ви занимавам с проблема си. Peace

# 5
  • София
  А без теб може ли да го обяви за продажба?

# 6
Може, купил го е преди да сключим граждански брак, проверила съм тези неща. Sad

# 7
  • София
Може, купил го е преди да сключим граждански брак, проверила съм тези неща. Sad
Ами тогава си намери адвокат и си защитавай правата!Деца имате ли?

# 8
  • Талант на 2012,2013 г.
Ако това решение е истинско, а не някаква шега, то при вас се случва нещо страшно...Няма да има край на света, той не разбра ли...??? #Crazy #Crazy

# 9
  • София
Човека се е вманиячил, но е редно да се допита и до теб.
За пръв път чувам за човек , когото източно изкуство е превърнало в егоист -така излиза май.
Деца имате ли, какво ти отговаря, когато говорите за това айманосване?

# 10
 Joy Joy
Направо ви се чудя, какво чакате?!
Стегнала му се е шапката на човека,  Joy
Кажи му, че са се объркали и с последното предсказание. Няма да е 2012. Може да се насочи по-скромно - към екскурзия в по-близка дестинация, например.

Абе я му предложи да бункерова и оборудва мазата, може това да му стане хоби.

# 11
http://en.wikipedia.org/wiki/Maya_civilization
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%B8

Но краят на света се отложи пак и от 2 месеца спря да се говори за това. То и преди това едни "капацитети" се чесаха езиците, не ти е работа... ама сега вече и те спряха. На ръководния пост мъжът ти компютър няма ли? Да погледне в Интернет, ако - като следствие на заниманията с йога, е спрял гледа вече телевизия.

# 12
Той е програмист, занимава се с хиляди компютри, но телевизия не гледа от известно време Sad
Имаме дете, иска всички заедно да тръгваме Sad
А, тия маи, защо разпространяват слухове?!

# 13
  • София

А, тия маи, защо разпространяват слухове?!
Не бе, не разпространяват те, просто не им е стигнало мястото на скалата и са направили календара само до 2012-та година. Joy

# 14
  • Насред хаоса
Малко му са се разместили чарковете. Нема нищо, ще му мине на човека. Само гледай да не продаде всичко и да избяга без теб. И краят на света по новата мода вече е някъде около 2060 г. Сега прочетох, че говориш за маите в сегашно време. Още ли ги има нейде по широкия свят? Затова ли се е разбързал мъж ти да обикаля?

Общи условия

Активация на акаунт