Моля за съвет!

• 5 349
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
Ето сега се включвам : Взимаш 1 гьостерица ,покриваш го с 1 одеало,докато спи и го почваш......шъъъъ му дойде акъла, няма къде да иде Joy hahaha

# 76
Simple Smile  Посмях се и аз.
Сега сериозното предложение:
Мишел, кажи му , че всичко ще потъва, обаче Рила остава, така че си купете със спестяванията една вила на Боровец и струпайте малко провизии и гел.
Пък ако не се потопи светът, ще развивате туризъм и ще си напечелите пак парички.

# 77
Така не съм се смяла откакто родих,знам,че на авторката не и е до смях,но от страни погледнато-рядко шантава ситуация,програмистите никога не са с всичкия си,може да стигнете и до островите Пасха и нос Добра Надежда

# 78
  • София
И кво излезе дотук? Че Уилма живее в Бедрок, Мишел Об. - по времето на маите, а мъжът й не се отказва от щурата идея да обикаля света като за последно.
Дано и ония от древния Египет не са оставили на някоя къса скала някакви догадки за края на света, че отиде, та се не виде връзката между йоги, маи и фараони ...

Съсипах се от смях в тая тема, сълзи ми текат и цвиля от половин час. Е откакто съм в този форум, вече 5 години, досега така не съм се смяла, даже май нищо така не ме е разбивало. hahaha

А пък това зиказване на Бадемов цвят е най-великото обощение на всичко до тук, в буквалния смисъл  bouquet

# 79
Освен това, той не желае само Непал, ако беше само това, о.к. Притеснява ме, че той иска да започнем от там, да тръгнем да обикаляме света с раница, спалин човал и канче, без дрехи, гримове, парфюм и интимен гел! Като истински клошари! Толкова е ентусиазиран, че само за това говори... Confused
Без интимен гел?!?! Край - не се съгласявай за нищо на света.
Не помня откога не съм писала в "Дом и семейство", но не се въздържах този път... Хиля се с глас и детето ме гледа странно.  Mr. Green

# 80
Ти му кажи да тръгва, за да не губи ценно време, и да чака в трети базов лагер под Джомолунгма, докато ти продадеш апартамента. През това време продаваш апартамента, местиш се от Младост в Дружба и нека ти хване дирите откачилият ти мъж.

# 81
  • някъде другаде
Честно да ви кажа, ако си беше хванал  любовница, щях да имам повече варианти за излизане от гадната ситуация, а тия маи, не е идтина каква беля ми докараха на главата Crazy

Предложи му! Ако си хване любовница може и да не иска да замине. Joy Joy Joy

# 82
Притеснява ме, че той иска да започнем от там, да тръгнем да обикаляме света с раница, спалин човал и канче, без дрехи, гримове, парфюм и интимен гел! Като истински клошари!
Ма'ни парфюма, ами контрацепция? Представяш ли си какви ше ги натворите горе из върхарите?
Та, според мен на дневен ред стои ултиматумът "Или вазектомия, или никъде няма да ходим!".

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 22:28 от Мадам Мираж

# 83
Понеже е заледено, та да се попързаляме  Joy
Не е Пепеляшка.........Но всички постове на Мишел ми връщат настроението, бравус  Wink

# 84
Пързаляш ли ни или имаш нужда не от съвет, а от образование?

Просто обича приказката за Пепеляшка.
Смятам да запозная авторката с една друга нейна почитателка.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт